Kayınvalidesini sevenler yok mu????? :)

Bende kayın validemi ve kayınpederimi çok seviyorum. Allah onları başımdan eksik etmesin. kızları yok beni kızları bilirler sağolsunlar :)

bende severim kayınvalidemi...... ama sizin durum daha başka.. ne kadar şefkat dolu iyi yürekli bir insanmış mekanı cennet olsun inşallah..

itiraf ediyorum kayınvalidemi ve kayınpederimi çok seviyorum...görümcemide seviyorum kayınlarımıda...hepsini

BEN BEN BENNNN...
diye hoplaya zıplaya gırdım topıge cok uzuldum....
allahım korusun kayınwalıdeme bısey olursa naparım bılmıyorum...
cok sevıyorum onu canımın ıcı...
sole ıcımek katasım gelıyr baze

Ben de coks everim kayinvalidemi,yüzünü gören melek gibi kadin der,zaten de öyle,en ufak bi zararini görmedim bana karsi,yasina ragmen de cok düsüncelidir.Evine gidip kaldim,benim bardagimi bile zorla elimden alip mutfaga götürdü,kizim sen niye yoruluorsun izne gelmissiniz dinlen sen diye,konustugumda da kizim evde misin,hep cik gez dolas kendine biseyler al,hava al dolas der hep sagolsun :))Bunlar iyide ins evlilgimde düzelir yoksa sadece iyi kayinvalide,kayinpederle sürdürülmez ki evlilik

Annem hep der ki bir yerden mutlaka sorun olur, kayınvaliden iyi değilse eşin kötü olur, eşin iyiyse ailesi kötü olur..
Cidden hayat böyle zaten muhteşem olamıyor,
ama kayınvalidem biraz huysuz olsun varsın, en önemlisi eş bence..

Ah ah bu konuda yarama tuz bastin tamtatam,es önemli haklisin,bende ona cabaliyorum zaten,bir de gercek bir evlilik olsa,dünyanin en mutlu insani ben olacagim.Allah kimsenin huzurunu bozmasin.

şahsen bende nişanlımın annesinide babasınıda çok severim herkes kötü olcak diye birşey yok ki allah onlara uzun ömür versin bazenleride çok iyi oluyorlar bu defa bu kadarda olmaz diyosun en iysi kararında olmaları yoksa benm gibi olunur

Ah ah bu konuda yarama tuz bastin tamtatam,es önemli haklisin,bende ona cabaliyorum zaten,bir de gercek bir evlilik olsa,dünyanin en mutlu insani ben olacagim.Allah kimsenin huzurunu bozmasin.

Amin cümlemizin canım..Dua et bol bol, başka yapılacak bişey yok bence :44:

konun beni çok etkiledi cnm allah rahmet eylesın cok sanslıymıssın keske benıde bole sevseydı k.v ama benımkıler ole degıl konumu okursan anlarsın neler yasadımı ama sana cok sevındım cok sanslıymıssınnn

benim kvdem de aynı sizin ki gibi ALLAH BOL BOL RAHMET ETSİN KV. VE SİZE VE EŞİNİZE SABIR VERSİN.
ALLAH BÖYLE GELİN VE KV NASİP ETSİN HERKESE.
benim kv geçen ameliyay oldu yazık kadın ameliyata girecek bizi düşünüyor param cebimde açıkırsanız kantinden birşey yiyin diyor heyy ALLAH ım ameliyat olacak olan o bizi düşünen yine o..

Allah rahmet eylesin. İyi olanın arkasından da iyi konuşuluyor ne güzel.
Bende kayınvalidemi çok severim. Hiçbirşeye karışmaz, naif, kendi halinde bir kadındır. 1.5 yıl oldu farklı şehirde oturuyor rahatsız ederim ben sizi diyip evimize bile gelmedi.

İyiler sevilir diyecek bişey yok.

Birgün Prof.Üstün Dökmen'in bir programında çok harika bir konuşmasına tanık olmuştum..Aynen aktarıcam ;
Erkek anneleri anne olamıyor,bayanların anneleri ise anne olabiliyor dedi..
Hiçbir damat kaynana demiyor anne diyor dedi,
Peki erkek anneleri neden sizler Kaynana oluyorsunuz neden anne olamıyorsunuz dedi..Anne olamadığınız için sorunlar yaşıyorsunuz diye devam etti..
Çok düşündüm gerçektende öyle,gelinleri kızları gibi görmüyorlar allah aşkına hep bir adım dışarıdayız.
hiç kızım demezler gelin derler,sonrada oturup şikayet ederler..
benim kayınvalidem öyle kızını görmez hep beni görür yani kızına laf diyemez gelir bana ahkam keser

yani lafıımı uzatmayacağım..Kayınvalideler annemiz gibi olmadıkları için bunu beceremedikleir için bizlerde gelin oluyoruz işte kızları olamıyoruz.
ben mesela bu yüzden sevmiyorum kayınvalidemi sevmemde ama alsa saygısızlığım olmamıştı olmayacakta..

iyi kaynanalara lafım yoktur ...

Son düzenleme:
Benim kayinvalidem de cok iyidir. Evliligimde 8 sene bitmek uzere ve 2.5 sene kadar da kayinvalidemlerle altli ustlu oturduk. Problem yasamadik cok sukur.
Hatta su an yurtdisindayim ve onu cok ariyorum, Turkiyedeyken ne kadar guzeldi, aksamlari hep onlarda yerdik, yemek yapma derdi filan yoktu :) Buraya geldikten sonra yemek yapmaya basladim desem yeridir.

merhaba canim.
bende senin gibi dusunuyorum.
niyet cook onemli!!!!

Benim kayinvalidem de cok seker, iyi niyetli, tatli dilii, dininde, namazinda gercekten iyi bir kadindi. Onunla 8 yil paylastik. Ayni evde oturmasakta, ayri sehirlerde olmamiza ragmen, bize hep gelirdi. Bazen bir iki ay kalirdi. Biz onlarin yanina giderdik. Beni bir gun olsa dahi kirmamistir, kotu laf etmemistir, beni esime hic ama hic sikayet etmemistir. Ben yeri gelir bazen kendi annemle gecinemem, kavga ederim ama sonra barisirim. Bu huyumu bildigim icin, ve cevreden ve yetistirme tarzimdan dolayi kv kv soyle olur, boyle olur dendigi icin hep biraz mesafe koymusumdur iliskimize. O hep cok yaklasmak istemisti ama ben biraz mesafeli olalim isterdim hep. Ama bende ona karsi hep guzel davrandim, elimden geldigince iyi agirladim evimde..hosuma gitmeyen davranislari vardi tabiki, ama ona hic yansitmadim. Sadece bir kez kavga etmistik, ama sonra baristik ve ondan ozur diledim... Cok anlayisla karsilamisti, kizim olur boyle seyler demisti..
Evime gelince her isime yardim ederdi. Camlarimi bile silerdi gerekirse. Torununu coook ama coook severdi. Biz onlara gidince erkenden kalkar soframizi cok guzel ve ozenle hazirlamak icin ugrasir, dururdu. Gun icinde planlar yapardi, bizim gunumuz guzel gecsin diye.. Bizi hep en iyi sekilde agirlamistir, maddi durumlari cok iyi olmasa bile..Sevgiyi, aile sicakligini, beraberce oturup ailecek yenilen yemegin verdigi guzelligi, positif dusunmeyi, sukretmeyi, tutumlu olmayi, cook guzel yemekler yapmayi hep ondan ogrendim.
Kp kv kadar olmasa da o da iyidir. Hic bir kotulugunu gormedim, beni hic kirmadi.
Kayinvalidemle beraber gezmelere giderdik, carsilarda gezerdik, gorenler anne kiz gibisiniz derlerdi.
Ama iyiler fazla yasamaz derler ya, ben de kayinvalidemi kaybettim. Aniden hastalandi ve kisa zamanda bu dunyayi terk etti.. Ve buna inanin cook uzuldum..Bu olay olali epey zaman gecmesine ragmen hala onsuz bir hayata alisamadim. Artik bizle kim ilgilenecek, cocugumu kim coook sevecek, bizi kim arayip soracak, kollayacak.. Olum ne kotu, ne aci, ne tuhaf bir sey...Inanilmaz bir sey, yasamayan bilemez..Mekanin cennet olsun annecim..seni cok ozledim..kizin

Konuyu okunca gozyaslarima engel olamadim kayinvaldemi bende seviyorum
Esim benim daha once evlilik yaptigimi ve birde 1 yasini gecmis cocugum oldugunu soylediginde cok tepki vermisler annesi gunlerce aglamis babasida oyle
Kardesi bize yardimci oldu esimi yonlendirdi filan 3 ay sonunda razi geldiler kayinvalidemler nisandada dugundede hep gelirken agladi kadin nede olsa boyle olsun istrmezdi hakli olabilir 8.5 aydir evliyiz 2 senedirde beraberiz taniyoruz birbirimizi hic bi kere beni isteyerek gecmisimden oturu hic ama hic kirmadi incitmediler her insanda olur yillarin verdigi yukte var onlarda bazeb kizarimda icten ice hicc kimseye belli etmesemde vicdanli biriyim kendime cok kizarim sonradan
Hic sahipsiz birakmadi bizi ele gune karsi oglumun dogum gununde geldi ikramlara yardim etti her gelisinde gidisimde ogluma yiyecek gonderir ben bu insanlari sevmezsem gunah olur gercekten cok seviyorum oylr ailemdende gormedigim icin konu sahibi gibi opemem yanaklarindan ama samimiyimdir ayni zamanda kayinpederimide esimin kardeslerinide seviyorum iki tane daha gelin olcak onlari sevebilirmiyim bilmiyorum

Konudan çok alakasız olarak bir şey sormak istiyorum. Affınıza sığınarak tabii, ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama 1 yaşını geçmiş çocuğunuz varsa şimdiki eşinizle nasıl 2 senedir beraber olabiliyorsunuz? Ya da orda başka bir şey demeye çalıştınız da ben mi yanlış anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…