Lilyumcum hehe...
Benimkilerde ayni cins cnm ... Esim onlara küsüp onlarla konusmayana kadar hic sormazlardi bile nasilsin gelin?Bebek nasil gelin? Hec umursamadilar bile ... Sonra esim kizinca siz nasil umursamazsiniz bizde öyleyiz artik diyincede: Biz icten seviyoruz, icten dört gözle bekliyorz disari vuramiyoruz vs dediler? Herneyse dogumuma kaldi iki hafta ve iki gün suana kadar hic birsey almadilar sadece ne alalim diye sordular.. Ben kizimin besigini alip eve getirdikten sonra bugn besigi aldik dedigimde: Neden aldiniz söylemedin etmedin diye beni sucladilar bende söyledim almak isteyen biliyordu nerde oldugunu gider alir dedigimdede neyse bi dogsun biz herseyini alirz dediler!! Kayinpeder bundan sonra hic birsey almayin neyi eksikse biz alacagiz dediler: Bizim cevabimizda : Simdiye kadar oturdunuz bundan sonrada oturun hic birseye karismyin simdiye kadar herseyini biz aldik tamamladik bundan sonrasinida essek gib calisir yapariz oldu ve moralleri biraz bozuldu ama benimde hamile hamile 8ay moralim bozuldu üstelik daha önce bir düsügüm vardi ve hamilelik bebegim benim icin cok önemliydi daha bir korkular icerisindeydim ve her gösterilen ilgiye ihtiyacim COKTU...
Kendi ailem: Bana birsürü elbise,gecelik vs aldilar,Bebegimize Chiccodan en pahalisindan Bebek arabasi takimi Chicco Trio 4 Me aldilar, Bebisime her annem bize geldigide birsey alirda gelir, Her hafta sonu annem isinden ve evinden zamani olunca gelir ve evimi temizler, elbiselerimi yikar, su iki haftadir beni yanina getirdi normalde ya kendisi gelir yada kizkardesimi gönderir, halilarimi koltuklarimi yikadi hazilriklarimi bitirdi hersyi yapti anliyacaginiz... Tmm benim Annem ama Kayinvalidemde Esimin annesi benim icin yapmiyorsa yapmakta zorunda degil ben eL kiziyim sonucta ama kendi oglu var degilmi yani ?
Ama olsun hic birsey beklemiyor ve istemiyorum ARTIK... Alirlarsa alsinlar almazlarsa almasinlar onlarin ayibi bence:)
TAbiki dogumdan sonrada ayni lafimizi tekrar kullancagiz: Simdiye kadar ilgilenmiyen, umursamiyan bundan sonada ilgilenmesin umursamasin biz böyle cok iyiyiz...
Lilyumcum kafana takma banada cok soruyorlar Kaynananlar ne aldi bebise?Hic arayip soruyorlarmi gelin hamilesin canin birsey cekiyormu hazirliyayimmi vs yüzüm kizariyor ve yalan söylüyorum: Herzaman arar sorar diyorum... Kötülemek istemem ztn arayip bana sorsada canin birsey cekiyormu hazirliyayimmi diye hayir derim benden büyük bana hizmet etmesini istemem ztn...