- 19 Eylül 2007
- 2.343
- 15
-
- Konu Sahibi BeyazLilyum
benim doğumuma biraz var
ama hem bana hem kızıma bişeyler takıcağından eminim
kadın zaten çok hevesli ilk torunu olduğu için daha şimdiden neler aldı neler yaptı kızıma
hep diyordu zaten sen hele bir doğur sana büyük süprizim olacak diye
eşiminde ağzını yoklamış benim hoşuma giden bir takı seti yada herhangi birşey olup olmadığını sormuş
bekliyorum yani bişeyler bakalım...
aslında çokta önemli değil ama düşünüp değer vermesi tabikide güzel olur
selam arkadaşlar konu başlığına benzer bişey varmı diye aradım bulamadım ama umarım ikinciye açmıyorumdur...
doğumum yaklaştı ve kayınvalidemler ne yapacaklar çok merak ediyrum..bana bişey takmazlar hayatta beklemiyorumda..en azından bebeğe bişey taksınlar istiyorum..elaleme karşıda artık çok utanıyorum onların bilmemezliklerinden.:çok üzgünüm:.umarım doğumumda yaşatmazlar artık..düğünde yeterince yaşattılar zaten...düşünceli ve görgülü kayınvalidesi olanlara da inanın çok özeniyorum...benimki gibiyle insan içine çıkamazsınız çok zorrrr:1no2:
evet sizden alalım yorumları..kayınvalideniz size veya bebeğinize hediye verdimi takı taktımı????CADIARZU
inşallah güzel cevaplarda alırız.gönlümüz açılır birazkaydirigubbakcemile3
Canim sunuda söylemek istiyorum nacizane
Beklentin olmadigi zaman, hayalkiriklignada ugramassin...
Benim kayinvalidemden hicbir zaman öyle beklentim olmadi, gönlünden kopuyordu yapiyordu kadin, ki benim arkadasimin kayinvalidesi sadece bebege degil birde gelinine neler aldi anlatsam dudagin ucuklar...:1shok:
O yüzden simdiden öyle seylere kafani takma, bence mutlaka alacaklardir birseyler, he almazlarsada onlarin ayibi....a.s
Hayirli dogumlar canim:teselli:
hımmmm bırakın bana bişey almayı torunlarına bi iğne bile almadılar,kendim icin bir beklentimde yoktu ama torunlarına almalarını isterdim hala içimde uktedir