- 30 Ocak 2008
- 1.145
- 3
- Konu Sahibi BeyazLilyum
Düğünde ne taktılar ki çocucuğm olunca da sanmam bir şey yapacaklarını.Onların adetler sadece kendileri için geçerlidir her zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh birtek ben varım sanıyordum.. dur dökcem içimi. 7 buçuk aylık hamileyim daha bir çorap dahi almadılar üstelik buna üzüldüğümü eşim kendilerine iletti verdikleri cevap bizim adetlerimize göre doğana kadar hiç birşey yapılmaz oldu. eşimde almayın bişey biz herşeyini tamamladık oldu. olduda baba vefat ettiği birtek annesi olduğu için daha o akşam vicdan azabı yapıp dünyanın yalakalığını yaptı. bende aldım karşıma konuştum eşimle bak dedim hamilelikte stres yasak annenlere ne zaman gitsek gerim gerim geriliyorum. doğuma kadar görüşmek istemiyorum bebeğe zarar verecek bak dedim anlayışla karşıladı çünkü tansiyonum fırlıyo gerçekten fena oluyorum. neysem allah büyük bebişim doğcak zaten evlenirken beni almaya bile gelmediler doğruca nikah salonuna gidip orada bizi beklediler heeeee işlerine gelince adet örf ananeler öyle bir uygulanıyor işlerine gelmeyince adet falan yok. deli oluyorum.bende bahanne çooookkkk bakalım torun sevebilceklermi :) atın intikamııııııı :) şu dakikaya kadar çorap bile almamış görgüsüzden doğumda takı falan beklemiyorum :) aslında bende örf ananeleri merak ediyorum hani belli bir standartı varmı kız tarafı beşiği alır onu biliyorum ama erkek tarafı ne yapar bilmiyorum bi standartı varmı? bilenler yazssında bende örf adet diyeyim.. bak gene tansiyonum fırladı..
Eğer bebeklerim zamanında doğsalardı kızıma bilezik ,oğluma da künye alacaktı babaanneleri..Eşim de bana bir şey takacaktı...Ama şimdi bebeklerim mezarda,babaanneleri de üzüntüden 2 haftadır yoğun bakımda.....((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım benim Allah sabır versin..hikayeni okumuştum ve çok ağladım...çok zor olmalı..bence de 8. aya kadar bişey alınmamalı aslında..başımıza ne geleceği belli değil herşey insanlar için
Diğer sayfaları okumadım kızmayın ama ne taktıkları çok mu önemli.. Önemli olan sağlıklı evlatlarınızın olması. Takılmayın böyle şeylere derim Evlat sahibi olmak için uğraşan bizleri düşünün Yeter ki sağlıklı bir evladım olsun da kayınvalidem hiç bir şey takmasın ne olacak
Eğer bebeklerim zamanında doğsalardı kızıma bilezik ,oğluma da künye alacaktı babaanneleri..Eşim de bana bir şey takacaktı...Ama şimdi bebeklerim mezarda,babaanneleri de üzüntüden 2 haftadır yoğun bakımda.....((((((((((((((((((((((((((((((((((((