G
GGGTTT
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi BeyazLilyum
GGGTTT inan kendim yazmış gibi hissettim. benim eşimin annesi de konuşmaya gelince mangalda kül bırakmaz ama iş icraate gelince hiç bişe yok... nişandan önce anneme sordu biz pırlanta bir tek taş takıcaz, sizin ayrıca istediğiniz bişe var mı diye annemde yok canım bizim tek isteğimiz kızımızın mutlu olması dedi (asıl hata oymuş ya neyse :))) sonra geldi bana tek taş. anaaaaaaaam o da ne bildiğin cam bir taş -tatlicadiarzu-
sonra ne düğünde ne başka bir zaman bir bileziklerini bile görmedim... ki kendileri altın sever bir memlketten ve bununla da övünür, hatta fırsat buldukça kendi altınlarını gösterip ayrıca övünür...
Ama olan benim canım eşime oluyor. aileme karşı o kadar çok mahçup oldu ki, onun gözlerinde ben o ifadeyi görmekten bıktım ama düşüncesiz annesi oğlumu kızın ailesine karşı mahçup etmeyeyim demedi... Benim ailemde gerçekten bizi sevdikleri için düğünden önce de sonra da her şeylerimizi fazlasıyla karşıladılar...neyse ki sadece benim aileme yakın yaşıyoruz.
yani konuyu bağlayacak olursak bir bebeğimiz olursa ne bebğimiz ne ben yine bişey görmeyiz ama belki bir tek taş daha :roflol:
bende kayınvalideyim,,,2 gelinim var,,ikisinede doğum hediyesi bilezik yaptım ,bilezik derken öyle hediyelik bilezik değil,,en güzelinden ,,
torunlarımada altın taktık
2 torunumada karyolasını aldım ,bebek arabasını aldım ,,yaş günlerinde altın taktım,,halada yapıyorum elimden geldiğince torunlarımın masraflarına kadar
selam arkadaşlar konu başlığına benzer bişey varmı diye aradım bulamadım ama umarım ikinciye açmıyorumdur...
doğumum yaklaştı ve kayınvalidemler ne yapacaklar çok merak ediyrum..bana bişey takmazlar hayatta beklemiyorumda..en azından bebeğe bişey taksınlar istiyorum..elaleme karşıda artık çok utanıyorum onların bilmemezliklerinden.:çok üzgünüm:.umarım doğumumda yaşatmazlar artık..düğünde yeterince yaşattılar zaten...düşünceli ve görgülü kayınvalidesi olanlara da inanın çok özeniyorum...benimki gibiyle insan içine çıkamazsınız çok zorrrr:1no2:
evet sizden alalım yorumları..kayınvalideniz size veya bebeğinize hediye verdimi takı taktımı????CADIARZU
inşallah güzel cevaplarda alırız.gönlümüz açılır birazkaydirigubbakcemile3
baştan sona okudum tüm arkadaşların yazdıklarını.. inanın can acısından hüngür hüngür ağlamak istedim.. öfkem büyüdü bi katdaha sizlerle.. benim eşim dünya iyisidir.. birde ailesini görseniz ne kadar hanım ve görgülü bir kayınvalidem ve beyefendi kayınpederim var tahminbile edemezsiniz.. dışarıdan gören özenir eşimin ailesine.. öyle çok görgülülerki fakat bu görgü nedense bana hiç uğramadı.. elalemlere neler neler bana bir sinek bile yok.. ne düğün ne ev eşyası ne bişiy... malları mezara götürcekler onu biliyoruz ama hiçmi değer vermez bir insan evladına ben kendimden çoktan geçtim... geçtim gelinliğimden... 46gün önce verdim bir erkek torun ki bir evin bir oğlu eşim kızına ve damadına reşat takan araba hediye eden bir kayınpeder nasıl olurda düşünmez oğlunu.. evlatlıkmı dicem oda değil..
acaba yatacak yerleri varmı bizimkilerin.. onları arsalarına evlerine depolarına gömdüreceğim ben...
off yarabbi nasıl bir aileye düştüm? iki çeyrek altın taktı kaynana onun parasınıda bizi zorla mmlekete çağırarak harcatmak istyor ki durmumuz yok gelemeyiz dediğimiz halde..kayınpederde kaynanada evime gelip bebeği görmediler bile kaynana hastaneye geldi taktı altını gelmeside istanbulda başka bir işi ollduğundandı bende bebekte aradan çıkmış olduk sözde görmüş oldu oda...doğumdan önce geldi sözde bana yardıma kan kusturdu rezil etti beni elaleme cam kapı sildim halı koltuk sildim koca karnımla 39 haftalık hamileyken.. birde oturup yaptığım işi izliyordu kör olasıca birde millete yaptığı temizlikleri anlatıyordu şunun kızı evlenirken evini şöle temizlemeye yardım ettim buna böyle diğerine şöle... karnımdaki bebeğe bile acımadı kör olasıca1! zaten oğluna değer vermeyen bana niye versin torununa niye versin?? lanet olsun hepsine! imreniyorum iyi kayınvalide ve kayınpeder sahiplerine..
canım benim kendini niye üzüyorsunkii boşver yaa. inan ben hiç takmıyorum onları. ne yaparlarsa aynısını bende yapıyorum onlara. takmıyorum onları, hee hee diyorum geçiyorum. zaten bana öyle gelinlik falan yaptıramazlarda. sözlerinede aynı zehir dille cevap veriyorum. boşver yaa bebişinle ilgilen sen eşinle ilgilen. çarp lafı onlara gitsin. ukala davranınca daha bir dikkatli konuşuyorlar seninle artık. ben öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3