- 11 Ocak 2007
- 1.039
- 3
- 39
-
- Konu Sahibi BeyazLilyum
canım yalnız değilsin, bizimkiler tamamen aynı cinsselam arkadaşlar konu başlığına benzer bişey varmı diye aradım bulamadım ama umarım ikinciye açmıyorumdur...
doğumum yaklaştı ve kayınvalidemler ne yapacaklar çok merak ediyrum..bana bişey takmazlar hayatta beklemiyorumda..en azından bebeğe bişey taksınlar istiyorum..elaleme karşıda artık çok utanıyorum onların bilmemezliklerinden.:çok üzgünüm:.umarım doğumumda yaşatmazlar artık..düğünde yeterince yaşattılar zaten...düşünceli ve görgülü kayınvalidesi olanlara da inanın çok özeniyorum...benimki gibiyle insan içine çıkamazsınız çok zorrrr:1no2:
evet sizden alalım yorumları..kayınvalideniz size veya bebeğinize hediye verdimi takı taktımı????CADIARZU
inşallah güzel cevaplarda alırız.gönlümüz açılır birazkaydirigubbakcemile3
canım imkanı olmasa zaten beklemeyizarkadaşlar bazıları hiç bişey yapmadığından şikayetçi
ama birde bu işin maddi boyutu var tabiki
bebek eşyaları gerçeken pahalı oluyor
altın desen oda öyle
yani bazısının elinde olmaz yapamaz
olabilir yani herkesin maddi imkani bir olmaya bilir
canım imkanı olmasa zaten beklemeyiz
zaten herkez ailesinin durumunu az buçuk biliyordur ve ona göre birşeyler bekliyordur
ayrıca pazarda cici bici 10 liraya takımlar var
onlardan al bari ben tutup pırlanta bilmem ne beklemiyorum ki
ama işte insanda düşünce olacak
benim annem ev aldı borcu var ama abime 1000 lira vermişti bebekleri olduğunda
ona verdim diye şu sıkışık zamanında çıkardı bana da verdi
füsfüs, lilyum bende varım...annem saolsun herşeyini almışi örmüş oğlumun, takım takım bi ton..kayınvalidem bi ilginçtir, geldiler bunlar, açtı valizi dünür diye annemde çağırdı herkesi topladı başına ne çıkacak acaba bavuldan: hüsran... böyle atlet kilot pembe:uhm: benimki erkek ama dedim olsun diosenağlama bir kaç üst çıktı altı yok takım değil, onlarda soluk renkil, yeni olduğundan da şüpheliyim ne bi paket ne etiket yıkanmış böyle bi tuhaf üstünde kıl falan, hadi zaten bana bişi yapmadın torununa al gel bari, kırmamak için bişey demedim aldım diğer hediyalerin yanına koydum, asla giydirmemklava: bide çok bişi getirmiş gibi anneme 3 kere şey demiş: giydirmes herhalde şu yeleği alayımmı geri?? bende alsın anne söyle dedim aynı evdeyiz bana desene ne aracı koyuyon: olay ne biliyomusunuz gösteri yaptı oğlunun önünde, sonra geri aldı çoğunu kalanlarda felaket zaten, olsn ben eşime diyemicem ya bişi almamış annen diye, ee bavulla geldi kadınkötükedihüso
bilezik bekleme zaten, düğünde bile zorla incecik bişi, ilk gün altın bile takmadı, sonra taktı bitane oda nie annesi yani büyük anneanne ila alcam torunumun çocuğu altın demiş, oda utandı herhalde de taktı bi tane bana bişi yok gene, bide ev aldık biz yeni ev hediyesini de getirmiş gelirken, hazır olun, bi nazar bocuğu, bi anahtarlık (mutfağa asarmışım) bide buzdolabı süsü:uhm: