-
- Konu Sahibi BeyazLilyum
kayınvalideyim, 2 gelinim var ,ikisininde doğumlarında eşim bilezik, kızım ve diğer oğlum ve ben tam altın taktık, ayrıca 2 torunumunda beşik takımını , bebek arabasını ,aldık, takım olarak, artı halende alıyoruz,ne gerekirse, seve seve, 1,5 ve 9 aylık oldular, 1,5 yaşında olana ben bakıyorum, gelinim çalışıyor, yemek yapıyorum, beraber yiyoruz, çocuğun masraflarından hariç, mutfak ihtiyaçlarını ,karşılıyoruz, maddi durumlarıda iyi, evi var arabasıda var ,olsun bir gelinime bir şey alsam diğerinede alırım,hiç ayırt etmem , seve seve yapıyorum , çünki onları çok seviyorum .........
kızlar bende daha hamile falan değilim ama sağolsun kayınvalidem [annem gibi görüyorum kayınvalide gözüyle asla bakmadım]biz daha evlenmedin kelepçe bilezik yapmış ama hala bana göstermedi sürpriz olsun diyo görümcem doğum yaptığında ona yapmış ama biz evlenmeden hazırlamış 2 yıllık evliyim ve evlerimizde yakın haftada en az 2 3 kez biaraya geliriz daha birbirimizi kırcak üzcek duruma düşmedik inş.olmaz sanırımm sevgi saygı herşey karşılıklı eğer ben onun oğlunu seviyosam deli gibi aşıksam ve bir ömür onunla yaşıyacaksam eşimin anneside benim annemden farksızdır
kayınvalideyim, 2 gelinim var ,ikisininde doğumlarında eşim bilezik, kızım ve diğer oğlum ve ben tam altın taktık, ayrıca 2 torunumunda beşik takımını , bebek arabasını ,aldık, takım olarak, artı halende alıyoruz,ne gerekirse, seve seve, 1,5 ve 9 aylık oldular, 1,5 yaşında olana ben bakıyorum, gelinim çalışıyor, yemek yapıyorum, beraber yiyoruz, çocuğun masraflarından hariç, mutfak ihtiyaçlarını ,karşılıyoruz, maddi durumlarıda iyi, evi var arabasıda var ,olsun bir gelinime bir şey alsam diğerinede alırım,hiç ayırt etmem , seve seve yapıyorum , çünki onları çok seviyorum .........
allah huzurnuzu bozmasın
yinede allah razı olsun benim kayınvaldemde bazı sözlerini tutmasada....
bana alırdı hamileleikten önce bişiler....... hele pike taklımlarım hep ondandır hakkını yemem ...
ama kırcı olduğu taraf aldıklarını ve fiyatlarını sürekli söylemesi:çok üzgünüm:
maşallah..son cümleniz çok hoşuma gitti...nerde herkes sizin kadar sevse gelinini,kayınvalide gelin sorunları yaşanırmı,güllül gülistanlık geçinilir..Allah bozmasın ablacım...yeminim var şimdiden..oğlum olursa çok düşünceli bir kayıvalide olacağım inşallah:1no2: çünkü önce kayınvalide kendini sevdirmeliki el kızı sevebilsin..
slm allah yardımcın olsun doğumda yanlız birşey diyeceğim hep kayın valideler diyoruz peki annen ne takıcak biliyormuusn belki maddi durumuyok yani sen ilk önce evladının dağlığını düşün ben asla böyle şeylere önem vermem millet birşey takacak diye çocuk doğurmuyorumki yani bunu sorun etme millet için değil kendin için yasa
allah huzurnuzu bozmasın
yinede allah razı olsun benim kayınvaldemde bazı sözlerini tutmasada....
bana alırdı hamileleikten önce bişiler....... hele pike taklımlarım hep ondandır hakkını yemem ...
ama kırcı olduğu taraf aldıklarını ve fiyatlarını sürekli söylemesi:çok üzgünüm:
benimde kaynanam olurmusunuz:çok üzgünüm:
selam arkadaşlar konu başlığına benzer bişey varmı diye aradım bulamadım ama umarım ikinciye açmıyorumdur...
doğumum yaklaştı ve kayınvalidemler ne yapacaklar çok merak ediyrum..bana bişey takmazlar hayatta beklemiyorumda..en azından bebeğe bişey taksınlar istiyorum..elaleme karşıda artık çok utanıyorum onların bilmemezliklerinden.:çok üzgünüm:.umarım doğumumda yaşatmazlar artık..düğünde yeterince yaşattılar zaten...düşünceli ve görgülü kayınvalidesi olanlara da inanın çok özeniyorum...benimki gibiyle insan içine çıkamazsınız çok zorrrr:1no2:
evet sizden alalım yorumları..kayınvalideniz size veya bebeğinize hediye verdimi takı taktımı????CADIARZU
inşallah güzel cevaplarda alırız.gönlümüz açılır birazkaydirigubbakcemile3