G
GGGTTT
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BeyazLilyum
GGGTTT inan kendim yazmış gibi hissettim. benim eşimin annesi de konuşmaya gelince mangalda kül bırakmaz ama iş icraate gelince hiç bişe yok... nişandan önce anneme sordu biz pırlanta bir tek taş takıcaz, sizin ayrıca istediğiniz bişe var mı diye annemde yok canım bizim tek isteğimiz kızımızın mutlu olması dedi (asıl hata oymuş ya neyse :))) sonra geldi bana tek taş. anaaaaaaaam o da ne bildiğin cam bir taş -tatlicadiarzu-
sonra ne düğünde ne başka bir zaman bir bileziklerini bile görmedim... ki kendileri altın sever bir memlketten ve bununla da övünür, hatta fırsat buldukça kendi altınlarını gösterip ayrıca övünür...
Ama olan benim canım eşime oluyor. aileme karşı o kadar çok mahçup oldu ki, onun gözlerinde ben o ifadeyi görmekten bıktım ama düşüncesiz annesi oğlumu kızın ailesine karşı mahçup etmeyeyim demedi... Benim ailemde gerçekten bizi sevdikleri için düğünden önce de sonra da her şeylerimizi fazlasıyla karşıladılar...neyse ki sadece benim aileme yakın yaşıyoruz.
yani konuyu bağlayacak olursak bir bebeğimiz olursa ne bebğimiz ne ben yine bişey görmeyiz ama belki bir tek taş daha :roflol:
canım bunlar banada düğünde 10 bilezik takacaklardı güya :) aman palavra atınca he he diyorum bende artık. yemediğimi anlayor ama huylu huyundan vazgeçmez işte. çocuk olunca göreceğiz işte. gerçi vaat ettikleri bjk battaniyesi ve tulumu işte :) bende yüzsüzlük yapıp istiyorum işte kendi çapımda olmayacağını biliyorum ama uyuzluk değilmi bende onu istiyorum bunu istiyorum diye söylüyorumlülülülülülü