• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin her sabah mesaj atması

Merhaba, 3,5 yıldır evli bir bayanım. Evliligimizde çok zor dönemler oldu. 1 ay önce aileleri başka şehirden ziyarete gittiğimizde(iki aile aynı yerde yaşıyor) , boşanma noktasına geldik ve aileler karıştırıp daha kötü yaptı. 3 hafta iniş çıkış yaşadıktan sonra kendi evimize döndük, ancak dondugumuz günden itibaren kaynanam kocama her sabah günaydın oğlum mesajı atıyor. (3,5 yıldır hiç yapmiyorken)Ve bunu 6-7 gibi sabahın erken saatlerinde yapıyor. Eşim ben olmadığım bir anda annesi ona yazmak istediğini söylediginde evet demiş bana fikrimi sormadi ben bunu eve döndükten 1 hafta sonra öğrendim.Tam 1 ay oldu hiç durmadan bu süreç devam ediyor. Eşim benden uzaklaşmaya başladı ,kardeşleri ve annesi gil ile daha fazla konuşup annemgili disliyor, benimle bir şey paylaşmıyor ve bana kötü davranışlar sergiliyor. Ona en azından annen haftasonu mesaj atmasin dedim sen söyle dedi. Hemen aramı açmak için bahane arıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ancak bir tatile giderken de sabahın köründe mesaj görmek istemiyorum. İnsan annesiyle konuşur elbet saygım sonsuz.Ancak benimle yaşadığı hayata bağlı değil artık.Herseyi gizli. İletişimi kurmuyor, dışarda benimle kafeye gidip oturmuyor bile. Tükendim ve çözüm bulamıyorum, herşeyi toparlayayim derken bu araya girdi, nasıl bir etki yarattiysa onda kendi kendine evlilik ve benim adıma karar verme cesareti başlamış. Susup süs eşyası gibi evde durmami bekliyor. Lütfen bana yardımcı olun, gerçekten çok kötü hissediyorum.
bacim

seni sinir etmek icin yapiyorlar. boyle tipler baskalarini kiskandirinca birbirlerine duskunmus gibi hissederler. normalde annedir atar derim ama onceden yapmiyormus, simdi baslamis. bazi KVlerde bu var, kendimi unutturmayayim, kontrolum altinda olsun gibi. tavsiyem hic onemseme, duyma, konusunu bile etme. izleyen olmayinca sovlarini devam ettirmeleri de onlara cok zevk vermez. cok sinir oluyorsan mesaj gelince bakma telefona, gormemeye calis. biraz daha kendine alan ac, kendi basina bir seyler yap, sen uzerine dustukce tribe giriyor bence

bacim

seni sinir etmek icin yapiyorlar. boyle tipler baskalarini kiskandirinca birbirlerine duskunmus gibi hissederler. normalde annedir atar derim ama onceden yapmiyormus, simdi baslamis. bazi KVlerde bu var, kendimi unutturmayayim, kontrolum altinda olsun gibi. tavsiyem hic onemseme, duyma, konusunu bile etme. izleyen olmayinca sovlarini devam ettirmeleri de onlara cok zevk vermez. cok sinir oluyorsan mesaj gelince bakma telefona, gormemeye calis. biraz daha kendine alan ac, kendi basina bir seyler yap, sen uzerine dustukce tribe giriyor bence

Ya buradaki olay hem cok komik hem de dehset verici bir olay ama ya. Kv. oglumu sana yedirmem mesaji veriyor gelinine, oglu da bak annem arkamda diyor valla koni sahibi kusura bakmasin ama ana ogul cidden komikler ya.

Ya buradaki olay hem cok komik hem de dehset verici bir olay ama ya. Kv. oglumu sana yedirmem mesaji veriyor gelinine, oglu da bak annem arkamda diyor valla koni sahibi kusura bakmasin ama ana ogul cidden komikler ya.
en sevmedigim en samimiyetsiz davranis sekli, tamamen ego yarisi, ustelik ana ogul gelin tek oldugu icin bundan guc alip yapiyorlar. ama en iyi yontem gormezden gelmek bence.

Merhaba, 3,5 yıldır evli bir bayanım. Evliligimizde çok zor dönemler oldu. 1 ay önce aileleri başka şehirden ziyarete gittiğimizde(iki aile aynı yerde yaşıyor) , boşanma noktasına geldik ve aileler karıştırıp daha kötü yaptı. 3 hafta iniş çıkış yaşadıktan sonra kendi evimize döndük, ancak dondugumuz günden itibaren kaynanam kocama her sabah günaydın oğlum mesajı atıyor. (3,5 yıldır hiç yapmiyorken)Ve bunu 6-7 gibi sabahın erken saatlerinde yapıyor. Eşim ben olmadığım bir anda annesi ona yazmak istediğini söylediginde evet demiş bana fikrimi sormadi ben bunu eve döndükten 1 hafta sonra öğrendim.Tam 1 ay oldu hiç durmadan bu süreç devam ediyor. Eşim benden uzaklaşmaya başladı ,kardeşleri ve annesi gil ile daha fazla konuşup annemgili disliyor, benimle bir şey paylaşmıyor ve bana kötü davranışlar sergiliyor. Ona en azından annen haftasonu mesaj atmasin dedim sen söyle dedi. Hemen aramı açmak için bahane arıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ancak bir tatile giderken de sabahın köründe mesaj görmek istemiyorum. İnsan annesiyle konuşur elbet saygım sonsuz.Ancak benimle yaşadığı hayata bağlı değil artık.Herseyi gizli. İletişimi kurmuyor, dışarda benimle kafeye gidip oturmuyor bile. Tükendim ve çözüm bulamıyorum, herşeyi toparlayayim derken bu araya girdi, nasıl bir etki yarattiysa onda kendi kendine evlilik ve benim adıma karar verme cesareti başlamış. Susup süs eşyası gibi evde durmami bekliyor. Lütfen bana yardımcı olun, gerçekten çok kötü hissediyorum.
Annesi mesaj atiyo diye mi oluyo bunlar? Benim annem de her sabah uyandin mi diye mesaj atiyo 10 yildir ama.hic boyle sorunlar yasamadik. Annemin attigi mesajdan kocama ne mesela

en sevmedigim en samimiyetsiz davranis sekli, tamamen ego yarisi, ustelik ana ogul gelin tek oldugu icin bundan guc alip yapiyorlar. ama en iyi yontem gormezden gelmek bence.

Konu sahibi genel olarak sorunlarini yazsa konu daha net anlasilir ve daha cok farkli fikirler alir. Sadece bu olaya bakip degerlendirme yapmak pek dogru olmaz. Cunku oncesinde konu sahibinin annesi mesaj atiyor diye esi uyarmis ve konu sahibi esinin uygun gordugu sekilde annesinden mesaj almis. Bu da cok saglikli gelmedi bana. Surekli sorun yasiyoruz demis o yuzden genel olarak sorunlari yazarsa bizlerin yorumlari da ona gore olur. Su iki olayda ikisi de hatali bana gore.

Annesi mesaj atiyo diye mi oluyo bunlar? Benim annem de her sabah uyandin mi diye mesaj atiyo 10 yildir ama.hic boyle sorunlar yasamadik. Annemin attigi mesajdan kocama ne mesela
Konu aslında mesaj atması değil ki .
Barıstıktan sonra eşin sürekli kötü davranması.
Konu sahibi de eşinin doldurulduğunu düşünüyor.
Gerçi kazık kadar adam dolmasın bi zahmet.

Konu aslında mesaj atması değil ki .
Barıstıktan sonra eşin sürekli kötü davranması.
Konu sahibi de eşinin doldurulduğunu düşünüyor.
Gerçi kazık kadar adam dolmasın bi zahmet.
Iyi de yine kv ne alaka kocasi memeden kesilmediyse bu kocasinin sucu. Anasi her sabah msj atiyo diye karisina kotu davranan adam da evlenmesin bi zahmet🤪

Iyi de yine kv ne alaka kocasi memeden kesilmediyse bu kocasinin sucu. Anasi her sabah msj atiyo diye karisina kotu davranan adam da evlenmesin bi zahmet🤪
Bence de kazık kadar adam dolduruşa gelmesin .
Dengeyi kurması gereken eş burada , kuramayınca işte Kv nin mesaj atması bile konu sahibinin gözüne batıyor.

Kavga ettigimizde, valizler kapının önünde dururken, gitmemi istemeleri sonrasında da barisip dondugumuzden sonra da bundan rahatsızlık duyduklarını hissettirmeleri, şimdiye kadar bana soğuk davranıyorlar, beni istemediklerini gördüm. Eşim de her an beni silecek potansiyel de duruyor, onlarla hiç iletişim kurmuyordu ben diyordum ara sor dışlama kimseyi, benim annem daha önceleri sabah ve bazen akşam mesaj attığında kızardı ve anneme mesaj attigi saate dikkat etmesi gerektiğini söylememi istedi. Yeni evliydik ve onun dediğini yapmıştım, şimdi ise her gün onun telefonunun çalması ile uyanıyorum. Arasın sorsun anlarım ama hayatımın her günü ailesi bana böyle davrandiktan sonra mesajlarını görmek istemiyorum.
Size atmıyor oğluna atıyor günaydın mesajını dimi?
Eşinizin telefonuna gelen msj okumayın.
Kusura bakmayın sevmeseniz de ailesi sizi seven sayan adam sizden vazgeçmez

Gerçekten görünen ana oğul birlik olmuş sinir etme çabasında..
Tutumunuz çok yanlış hafta sonu bari atmasın demek yerine umurunuzda bile olmasa 1 ay bile sürmezdi bu olay..

Ya alışacaklar bu evliliğe ya koparacaksınız inceldiği yerden.. Bu süreçte odak noktanız onlar değil kendiniz olsun..

Daha önceki mesajlarinizda, hamilelik planladiginizi yazmışsiniz
Eger bir çocuğum olursa evliligim kurtulur diye düşünüyorsaniz, yanlış düşünüyorsunuz.
Yapmayin!
Daha kendi içinde aile olmayi başaramamis,
ailelerin yonlendirmesiyle evlilik yürüten bir ciftsiniz,
daha once bosanma aşamasına gelmişsiniz,
evliliginizin geleceği belirsizken,
bir de bu kaos ortamina yeni bir birey eklemeyin.

Siz cift olarak profesyonel yardim almasaniz iki hafta sonra yine bosanmanin esiginde olacaksiniz. Yalnis anlamayin ama su ayrilma esigine gelip tekrar barisanlar cogu zaman hep ayni hatalari devam edip ite ite sadece bosanmayi geciktiriyor iki taraf gercekten birsey degistirmese. Esiniz sizi yari gözden cikarmis bile. Annesinin mesaj provokasyonuna kansaniz olacak bu. Ogluna "yavruuum bak ben hep yanindayim burdayim" mesaji veriyor siz birbirinizi yerken. Tabi ki annesine yönelir. Daha akilli olun. Ha bu adam icin ugrasmak deger mi bilemem, ama bu böyle devam.edemez

Eşim ben olmadığım bir anda annesi ona yazmak istediğini söylediginde evet demiş bana fikrimi sormadi ben bunu eve döndükten 1 hafta sonra öğrendim.
Senin psikolojin gerçekten iyi değil. Ben oğluma mesaj atmak için ondan izin alacağım, o da gelinimden mi izin alacak? Şaka gibi...

Kayınvalidenize gıcık olduğunuz için mesaj batıyor olabilir. Çünkü alt tarafı mesaj. Belki ne yazdığını bilmiyorsunuz o yüzden içten içe sinir oluyorsunuz. Eşinizle zaman geçirin. Evde suslenin beraber oturup film mi izlesek deyin. Yani siz kurtarma derdinde olduğunuz için söylüyorum. Aileleri bu kadar araya koymadan yaşayın hayatı.

Siz cift olarak profesyonel yardim almasaniz iki hafta sonra yine bosanmanin esiginde olacaksiniz. Yalnis anlamayin ama su ayrilma esigine gelip tekrar barisanlar cogu zaman hep ayni hatalari devam edip ite ite sadece bosanmayi geciktiriyor iki taraf gercekten birsey degistirmese. Esiniz sizi yari gözden cikarmis bile. Annesinin mesaj provokasyonuna kansaniz olacak bu. Ogluna "yavruuum bak ben hep yanindayim burdayim" mesaji veriyor siz birbirinizi yerken. Tabi ki annesine yönelir. Daha akilli olun. Ha bu adam icin ugrasmak deger mi bilemem, ama bu böyle devam.edemez
Profesyonel yardım için zor ikna ettim ve sadece 2 seans katıldı saçma bulduğunu söyledi. Bende ilişkinin son evresindeyim. İyice sinirlerim bozuldu. Elimden başka bir şey gelmiyor artık.

Daha önceki mesajlarinizda, hamilelik planladiginizi yazmışsiniz
Eger bir çocuğum olursa evliligim kurtulur diye düşünüyorsaniz, yanlış düşünüyorsunuz.
Yapmayin!
Daha kendi içinde aile olmayi başaramamis,
ailelerin yonlendirmesiyle evlilik yürüten bir ciftsiniz,
daha once bosanma aşamasına gelmişsiniz,
evliliginizin geleceği belirsizken,
bir de bu kaos ortamina yeni bir birey eklemeyin.
Bu düşünceden tamamıyla vazgeçtim sorunların arttığı dönemde. Böyle bir şey olmasını istemiyorum

Sen dua et gecenin yarısı aramıyor. Benimki 2 gibi aradiği olurdu iyi geceler demek istiyormuş ve yeni evliydik artik yapmiyor kac yillik evliyim pes etti galiba🤭

Kayinvalidenin eşine mesaj atmasi abes değil , oğlu sonuçta. Ama kim olsa büyük kavga sonrasi onlarında iyice ara açması vs sonucu gıcık olur. Bilerek yapıyor gibi ben olsam bende sinir olurum.
Hani büyük olaylar olmasa yapsa neyse. Ya da daha önceden de yapma alışkanlığı olsa o da sorun olmaz. Zamanlaması çok gıcık ya 🤪

Back