• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nianlm ve yeni tantm Erkek....ok kararszm:-(

sakın sakıın eski nişanlınla görüşmeyi kez bak 9 ay olmuş ama hala aynı....

sen eski nişalınla mutlu olamazsın...

hayatındaki yeni tanışığın adamla mutlu olmaya bak....

bikaç arkadaşımda da bu durum olmuştu
benim de bir lafım vardı

canım arkanı kollayayım derken konseri kaçırıyorsun dikkat et! :))

beni mi dinledilerdi yoksa kendileri mi bunun doğru olduğunu anladılar hepsi önüne baktı ve mutlu mesut bir yuva kurdu. geridekilerin sözünü bile etmezler şimdi:))

ne anlamı var ki canım arkanı kollayıp düzelteceğim diye zaman kaybetmenin ve yıpranmanın.. bunların hepsi koca bir yalan.. o eski nişanlın seni gerçekten sevseydi ablası o lafı söylediğinde ağzının ortasına bi tane yapıştırırdı emin ol..

insan neyse odur. kesinlikle değişmez. Bu geçici bir süreç anıların var taze daha.. tekrar başlamak zor geliyor olmadığı, tamamlayamadığın için bu aşkın sonunu gücüne gidiyor. Ama inan bu çırpınış boşuna olacak. Sana değer veren bir insan var karşında ve sen de onun değerini bil canım. herşey zamanla yoluna girecek hoşlandığın kişiye de aşık olacaksın bakk demedi deme:))

sevgiler tatlım..

bak arkadaşım sana ara ara ara dedim ve dediğimi yaptın aradın ne olup bittiğini arkandan ne dolaplar çevrildiğini oğluna memur öğretmen kız alacakmış pehhhhhhhhh yemişim aramasan bu dönen dolaplardan haberin olmayacaktı 1 aradığın halde edilmedik hakaret kalmadı 2 üzülen taraf sen çeken taraf sen kahreden taraf sen sevdiğimde çabalıyo dersen hiç bi bok çabalamıyo nedenmi anlatıyımda dinle erkek dediğin anasınada sözü geçer sevdiğinede ablasınada bacısına da helede bizim türk erkeğinin anasına sözü geçmeyecek sevecekte anası yok diycek dur orda anamsan bir yere kadar onu ben koynuma alcam ne senle yatcak nede senle 7gün 24 saat geçirecek benim kimimle olup olmayacağıma sen karar veremessin bana hakkımı helal etmem sütüm sana haram olsun seni 9 ay karnımda taşıdım bana yapcan bumuydu dersen dur ana beni 9 ay karnında taşıdın ama bu istediğim sevdiğim kızı ne başıma taç etmeme nede sevmeme engel seni sokağa atmadım herzaman başımın üstünde yerin var eğer seni sokağa atarsam bir ekmeğe muhtaç edersem ozaman sütünüde haram et hakkınıda senin erkeğin bunların hangisini diyor böyle konuşsa hangi ana daha diretir eğer bunları dese anası ne der biliyonmu tamam olum bukadar sevdiğini bilmiyodum git getir sen başına taç edersen bende evime gelin eder kolumada takar gelinim diye gezerim eğer bu laflardan sonrada o kılıbık sevgiline adam akıllı ders vermessen bende sana bukadar laftan sonra yapamadı gurursuz derim yapacağın hadi canım benim ana kuzularıyla böyle böyle söyleyemeyenlerle anasının sözünden çıkmayanla sözüm olmaz tak sepeti koluna hadiii herkes kendi yoluna ben bukadar fedakarlık yapmışım sen bunları anana söyleyecek kadar bana fedakarlık yapmıyosun hakmı revamı bugün böyleyse yarın başımada çıkar azımada sıçar zaten sıçmaktan beter etti onun azını kapatacak olan ben değilim sensin gördümkü sendede bu cesaret yok ananla sana bir ömür mutluluklar yeni taze gelinlede bir ömür beraberlik diler sen yoluna ben yoluma hadi çüsssssssssss konuşun arkadaşlar yazdıklarımda haksızmıyım konu sahibi sen söyle haksızmıyım he seninde bu gururun var heleki bi kadınlık gururun hiç kimseye çiğnetme o gururunu başın dik olsun herzaman benden son yorumdur bukadar bb fazlada ağır çıkıştıysam kusura bakma benim yorumlarım böyle oluyor sinirlenince senin kayınvaledeye sinirlendim laflara artık böyle bir yorum çıktı

bak bu diğer arkadaşın konusuna yaptığım yorumdu birazda olsa uyuyor sizin durumlar bugün yazdı sonu ise bitirdim ve şuan rahatım dedi

geçmişe mazi derler canım. eski nişanlının resmen yapmadığı kalmamış..
Allah ın sevgil ikuluymuşsunki ayrılmışsınız..
karşına çıkan yeni güzel insan la ömür boyu mutluluklar

bence evlilikte adamın tipi sıfır önem tasıyor kişiliği o kadar önemli ki sen hiç kocam şişman diye topik gördün mü?
seni evlenince dövse,psikolojik şiddet uygulasa ,her annesine gittiğinizde seni ağlatsa eve gelince kavga eetseniz daha mı estetik bırak valla o eski nişanlından değil koca adam olmaz bence kusura bakma canım

sen eski nişanlının ne olduğunu az çok biliyosun..anlatımındanda belliki sen de onunla mutlu olamayacağını biliyosun..karşına çıkan bu insan bence seni çok mutlu edecek sen onunla çok huzur dolu olacaksın eskiyi boşver ondan sana fayda yok..
bide bişeyi merak ettim ben;
niaşnlılık sürecinde bukadar zaman görüşmediğinizde ailen ne bu demiyomuydu,nasıl gidip davetiyeleri bile bastırdınız,sizi arayan bi insandan hala niye ayrılmadınız?
sevgi geçerli bi neden değil bence...evleneceksiniz adam aramıyo bile ben olsam o nişanı derhal atardım

bence evlilikte adamın tipi sıfır önem tasıyor kişiliği o kadar önemli ki sen hiç kocam şişman diye topik gördün mü?
seni evlenince dövse,psikolojik şiddet uygulasa ,her annesine gittiğinizde seni ağlatsa eve gelince kavga eetseniz daha mı estetik bırak valla o eski nişanlından değil koca adam olmaz bence kusura bakma canım

kesinlikle katılıyorumdelikafadulden

senın bu eskı nısanlın kendı ayaklarının ustunde duramayan korkagın tekıymıs bacım
sakın degısır dıye bekleme aslaa degısmez
kasına gozune bakarda aldanırsanda hayatının hatasını yaparsın
bosver sen senı mutlu edenle mutlu olmaya bak

bence sen bir çizelge hazırla

her ikisini yaz

diyelim sinirli hangisi sinirli ona - işareti ver - olan hangisinde çoksa

bye bye de
011.gif

baskalarinin fikrini duymak istediginizi söylemissiniz... ve herkes hemfikir.. ee aklin yolu bir tabiiki...

eski nisanlisdan hayir gelmez.. tamam hersey senin istedigin gibi olsun der.. hadi evlenirsiniz.. sonra evlendiginize binpisman burada esim söyle kaynanam böyle kötü diye forumlar acarsiniz ardi ardina...

önünüze bakin.. su anda bahsettiginz size deger veren kisiyle olur ya da olmaz.. kismet isi bunlar.. ama mutlaka tam istediginiz gibi size deger verip cok sevecek kafaniza uygun biriyle evklenir ve sonra da ohh iyi ki hata yapip onunla ( eski) evlenmemisim dersiniz...

haa tabi askin gözü kördür ben onu seviyorum herseye raziyim diyorsaniz hayat sizin. kendinize sürekli asagilanacagiz, yok sayilacaginiz hatta muhtemelen siddet göreceginiz bir hayati uygun görüyorsaniz buyrun meydan sizin, hayat sizin...

nişanlınızı bırakın bence hiç düşünmeyin

şuan size değer verene sahip çıkın

diğeriyle evlensenizde yürümeyeceğine inanıyorum ben

canım vereceğin kaarar açık ve net
ailesi senin arkanadn konuşuyor
annesi ve ablası her koşulda haklı ne kadar sevsende sen bu çocuğu
9 ay kılını bile kıbırdatmamış
boşver derim kkıymetini bilen iyi kalpli ir insanla karşılaşmışsında
sende kıymetini bil ve kaçırma

sana böyle davranan, ailesinin lafına bakıp nişanı atan biriyle barışmayı düşünmen bile hata.
acın zamanlar geçer ama böyle biriyle evlenirsen ömür boyu mutsuz olma riskini göze almış olursun.
yerinde olsam hiç düşünmem, geçmiş bakmam bile, sen de öyle yapmalısın.

canım ben senin konuşmalarından şunu anladım ,sen hala eski nişanlını seviyorsun ve bu yeni tanıştığın erkek sadece seni anlıyor iyi diye onunla birliktesin.ama eğer düşündüğüm gibiyse onunla evlensen bile gönlün zaman zaman eski nişanlında kalacak heleki bir huzursuzluk yaşadıpında inan bu sana daha çok koyacak.senin durumunu çok iyi anlıyorum çünkü aynısını ben yaşadım ama ben seçimi eski sözlümden yana yaptım bazı arkadaşlar önüne bak demişler ama ben arkama baktığımı değilde onunla önümüze baktığımızı düşünüyorum eğer seçim yapıp yeni erkek arkadaşımı seçseydim aklım gönlüm hep sözlümde kalacaktı ,onsuz mutlu olamıycaktım başka biriyle sonu ne olursa olsun dedim hayatta sonradan keşke dememk için ikinci şans verdim ve mutluyum ben hemde inanlımaz çok.dilerim sende doğru karar verirsin ama kalbinin götürdüğü yere git derim..

sayfaların hepsini okumadım arkadaşım.. eskisini bırak at aklından fikrinden.. mantığını dinel arkana bakma...

mutluluklar..

Mademki senin kıymetini bilmedi..
Ve sen ona 9 ay süre vermişsin bir arpa boyu kadar ilerleme olmamış..
Kuru kuru senden başkasıyla olamam diyor ama icraat yok..
Şimdiye kadar seni ikna etmek için ..
Ailesiyle konuşup,ayrı ev olayını ayarlayıp eşyalarınızı bile yerleştirmiş olmalıydı..
Ama değişen birşey yok..
Bu yeni tanıştığın kişide kendinden birşeyler buluyorsun madem ki..
Onunla devam et..
Eski nişanlının sana vereceği birşey yok bence üzüntüden başka..

İlk bakışta şimdiki arkadaşını tercih etmek daha mantıklı geliyor.
Ama nişanlın hala kalbini çarptırıyorsa yeni bir ilişkiye başlama derim.:1no2:
Çünkü hem sen mutlu olamazsın hem de çok iyi dediğin insanı mutsuz etme olasılığı var.
Onu kalbinden çıkardığından emin olmalısın önce.

eski nişanlını unutma ona dön.
evliliğin zehir olsun. bunu mu istiyosun?
senin bu vazgeçemediğin aşk, aynı ev içinde yaşayacağın sayısız kavgayla yokolacak. demişti dersin.
zaten hiç anlamam zıt fikirdeki insanlar nasıl anlaşır, nasıl sevebilirler birbirlerini.
ne çok kız konu açtı burda, ben serbest büyüdüm sevgilim ailesi "dinci" diye. madem serbest büyüdün "dinci"yle işin ne güzel kardeşim? aşk maşk deme bana, 6 sene ben katlanamam zıt fikirli bi adama. mümkün değil.

Back