:roflol::roflol:delikafaduldenSinirlerim bozuldu...Çok iyi dayanıyorsun vallahi opuyorumnanaktan Senin kayınvaliden anormalinde ötesinde hasta ruhlu, egosu yüksek ve çooook kıskanç...
Ben dayanamazdım herhalde o kadına dünyayı dar ederdim...
klava: Yerinde olsam dişe diş kana kan taktiğini uygulardım, hiç utanmazdım aile terbiyemi bir yere koyar o nasıl davranıyorsa oğluna ben de eşime aynısını yapar onun gözlerinin içine bakardım...Arada da ağır laflar çarpıtırdım bir iki...O oo bak sen sonra bir tartışma çıkar içimde ne varsa döker geçerdim... ben mi utanacağım kinaniknanik koskaoca yaşını başını almış kadın utanmaz ve bana nispet yaparken...Kocanada daha ne yapasınki ona taktiğini uygulamışsın gelmicem ankarada kalıcam diye, Eşin annemdir aman idare et der tabii o onun annesi atsa atamaz satsa satamaz , asıl halletmen gereken kayınvaliden üstüne gelip seni yıldırmaya çalışmış resmen, ya dediğim gibi yap yada gerçekten arkadaşların dediği gibi bir eş bulun onaŞeniz Mutlu mesut yaşasın yeni kocasıyla şapur şupur olsun istediğini yapsın...delikafadulden