Canim aslinda sen hakliykan haksiz duruma düsmüssün.
Eger o kapidan ciktiktan sonra hic aramasaydin, pesine düsecekti.
Ona bu firsati vermeden, sen hatali adamin ayaklarina gitmissin.
Ask iste.. Mantigini elden almis..
Elbette zor insanin sevdigiyle ayri olmasi.Ben birgün sesini duymasam yüzüm asiliyor,canim sIkIliyor boguluyorum sanki.
Ama sen keske o evden ciktiktan sonra aramasaydin..
Bence biraz kayiplara karis. Facebookmudur nedir o sayfayada girdiginde cevrimdisi girebiliyorsan öyle gir. Yada hic girme.
Seni merak etsin biraz. Ama bundan önce kendine su soruyu sor. Tekrar biraraya gelip herseyi yoluna koyabilme ihtimalimiz var mi?Ailesiylede yüz göz olmussun biraz. Bunlari iyi düsün canim.
gecmis olsun, Rabbim herseye ragmen sevenleri ayirmasin.
evet arkdasım aynen öyle haklıyken kendımı haksız konuma soktum.o kadar pişmanımki...şimdi aramasam sormasam ne deişir sanki.zaten onun istediğide bu oldu artık.onu unutmamı istiyor,kendı de benı unutmak istiyor zaten.facebookta bende ekli değil ama profilini görebiliyorum.her gun dedktif gibi bakıyorum yeni resim koydu mu kız arkadası yorum yazmıs mı kimleri eklemiş diye bana kalırsa biraraya gelme ihtimalimiz sıfırın altında.araya başkaları girince soğuyor insan her ne kadar seviyorum desemde.yinede içim tuhaf oluyor onu düşününce,seviyorum hala napiym ama aramıyorum hiç aramayı da düşünmüyorum.onun aramasını süründürmeyi bekliyorum.bilemem boşa mı bekliyorum acaba