• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nianlm ve yeni tantm Erkek....ok kararszm:-(

yaş kaç. biraz internetten uzak dur. bu sorununun çözümünü internetten aramaya veya başkalarına anlatıp çözüm bulmaya çalışma. ortada sorun yok zaten sen sevdiğin kişiyle birliktesin şuan nişanlısın. hiç kimseyi düşünmüceksin. neyi kafana takıyorsun ki ? kendini gel. toparlan. yaptığın düşündüğün şey çok saçma. madem çok düşünüyorsun. eski nişanlınla yaşadığınız kötü şeyleri düşün. eğer onunla birlikte olsaydın ileride anasının yüzünden ne çok problemler yaşayacağını düşün. buradaki kaynana konularını görmüşsündür. millet neler çekiyor. seninkinin de bir farkı yok. ben senin için seviniyorum ki karşına seni anlayabilen ileri görüşlü çok iyi birisi çıkmış. uzatmanın bi alemi yok. doğru yoldasın devam et. üzme kocacğını kaydirigubbakcemile3

Bahsettigim oglanla nisanlandik, aslinda hersey guzel gidiyor, iyi anlasiyoruz eskiden daha cok baglandim ona, ama hala eski nisanlimi aklimdan cikaramiyorum, kendime okadar kiziyorum ki, yeni nisanlim bunu hic hakketmiyor:( zaman gectikce kolaylasacagina dahada
zorlasiyor, dusunmemek icin hep uyumak istiyorum, ona yazmamak icin kendimi zor tutuyorum, neden hala boyleyim anlam veremiyorum. Buraya yazipta icimi hafifletmek istedim..

canım saçmalama lütfen yazılanların hepsini okudum kurtulduğuna şükret yazık günah değilmi nişanlına mutlu olmaya bak senin en güzel dönemlerin şuan evlilik hayalleri kurman gerekirken başka bi adamın düşüncesi bile kötü ondan daha hiçbişey olmaz sen acı çekmek istiyorsun sanırım unutma aynı suda 2 kere yıkanılmaz

cok uzun seneler birlikte olmusunuz eski nisanlinla. o yüzden hemen aklindan atamiyorsundur.
gecer insallah zamanla.

erkek arkadaşın seni gerçekten sevseydi seni ailesine karşı korurdu..bu ilişkide fedakarlık yapamamış ne yazıkki..yarın evlensenn bunlar seni kapının önüne kor ailecek bence.kurtulmuşsun bence.senin kot pantolonuna karışan adam annesine gık diyemiyo.oh ne iyimiş ya.

Eğer bi evlilik ömür boyu sürüyorsa bunu ayakta tutan tek şey saygıdır. Sana saygı duymayan biri seni sevse ne olur sevmese ne olur. Seçim senin ama eğer o insana dönersen ve evlenirsen çok uzun süreceğini sanmıyorum. Evlilik çok kolay bişey değil inan bana. Mantık evliliği dedikleri şey harika çünkü zaten olgunlaştıkça mantıklı olanı sevmeyi öğreniyosun çocuksu hevesleri değil. Allah yardımcın olsun..

Kalbinin sesini dinle ama bazen karsındaki imalat hatasıda olsa sevmekten vazgecemiyoruz .. Bu gibi konularda da mantıgını kullanmalı insan her zaman sevgi yetmiyor cünkü ..

bence ilerde ah vah etmemek icin, ilerdede aynen sabahlara kadar aglamamak icin, simdi 2-3 ay aglamissin cokmu?
unutursun canim merak etme..
insan yeterki unutmak istesin.
bi insan istedimmi herseyi yapar, sen demekki gönülden istemiyorsun.
aci cekmek hosuna mi gidiyor??:oklava:
yeni nisanlin süper biriymis, artik onunla bir gelecege hazirla kendini..:1hug: eskileride cöpe at

Back