Canımm Senı Cokk Iyı Anlıyorum Yasadıkların Sana Cok Acı Bı Tecrube Olmus Senın Yasadıklarının Bı Benzerınıde Yıllar Once Ben Yasadım Bırını Cok Sevdım Herseyım Dedım 3Yılımı Verdım Resmen Kolesı Oldumm Sonra Terk Ettı Benı Sıkıldıgını Soledııı Monotonlasmıstı Zaten Bazı Seyler Ben Yalvardım Yakardımm Aglaya Aglaya Aradım N Olur Bırakma Dıee Ama Yokk Istemıorum Dus Yakamdan Mal Mal Aglama Fln Fln Neler Dedı Bana Bende Bunun Uzerınee Sehır dısına Gıttım 1 Ay N Aradım n sordum Benden Hıc Bı sEkılde Haber Alamadı 1Ayın Sonunda Benı Aradııı N Yapıosun Dıe Sanane Dedım Kapattım tel. Sonra Geldımm Tekrar Kaysrıyee Yolarımı Kesmeler Yalvarmalarr Kapımdaa Yatmalarrr Neler Nelerr Baska Bı Kızla cıkmıs Bır Aylık Surede Ama Hıc Kımse Sen Gıbı Olamıo Dedı Bana Hayır Dedım Bıttı Gururumdan Donmedım 5 6 Ay Snra Gene Bırıyle cıkmaya Baslamıs Msnde Karsılastık Tesadufen Kızda Bız Lısedeyken Buna Asık Olan Ve Tartıstıgımız Kızzz Gene Bana Yalvardı O Kızla Cıkarken N Olur Bı Sans Ver Dıee Bende Bana Yaptıgını O Kıa Yapma Dedımm Bu Lafım cok Koymus Onaa Aglamıss Ole Soledıı Ondan Sonrada Hıccc Karsılasmadıkk Yanı Demek Istedıgım SABRET