Kayınvalidenin evinde kirada oturmak?

zzzz9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
7
28
25
Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda

Yengemin kirada dairesi vardi. Emekli maasi + kirayla geciniyordu. Oglu evlenince oglunu oturttu ama acik acik dedi emeklim yetmeyebilir diger cocugum da okuyor ona yardim ederseniz buyrun oturun. Kuzenim ve gelin memur olduklari icin gelirleri iyiydi. Bu durumu kabul edip, kardesinin egitimine yardimci oldular. Disaridan bi gozle sorun yasadiklarini gormedim. Su an ayni semtte oyle bi eve 20-25bin lira oderlerdi. Sizin durumunuz da buna benzer olacaksa oturun. Ama tam kira istiyorsa bence gerek yok.

Tüm yorumları okumadım. Faydadan çok zarar olabilir akrabayla para işi olmaz ama başka seçeneğim yoksa bedavaya oturmaktansa lira vererek oturmayı tercih ederim.

Yahu cano ne derlerse desinler baştan aşağı kalitesiz bir aile. Oğlum evleniyorsa, kiraya da ihtiyacım yoksa oğluma gel otur derim yani kadın hala çakallık peşinde. İyice otur düşün bu aileyle başın ağrımasın. Nişanlın da bana pasif geldi, anne sen kira istemeye utanmıyor musun diyecek ağız eğecek süt oğlanıyla ben olmazdım şahsen.

hayır işin kötüsü ona da iyi niyetli mantıklı bi şeymiş gibi geliyor

Azami yarısını alacak olsa tamam derdim ama tam kira asla. Üstelik ihtiyacı da yokmuş çok ayıp ya. Öz yakınlarıyla muhatap olurken hala tüccar gibi hareket eden insandan hiç hoşlanmam. Tam kira almasına rağmen yerleşmese bile gelir evinize gitmek bilmez aa benim evim der bir de ben söyleyim.

Korkunç bir gelecek seni bekliyor forumdaşım. Bak büyük hata yapıyorsun.Mahvolursun. Nişanı hemen at. Buraya konu açarsın boşanıyorum diye. Etme eyleme. Nişanlın seni yok sayıyor. Madem ki fesat olan sensin, onun annesi çok iyi niçin kira almadan biricik oğlunu oturtmuyor evinde ? 35 yıllık ömrümde nişanlının annesinden daha çakal şark kurnazı bir kadın görmedim. Ömür boyu birikim yapamazsınız keseniz bir olur. Zorla düğün yaptırıyor, zorla kendi evinde kiracı konumuna sokuyor bu kadar mı aç kayınvalide adayı da oĝlundan kira alacak şok oldum..derhal bitir yolun açık olsun de..bir ay üzülürsün özlersin unutur gidersin yoksa hayatın boyunca travma bırakırlar sende madddi manevi kayıpların olur gençliğine yazık

Sonuçta kira vereceksiniz bedava değil niye onun evinde oturayım ki hani. Muhakkak problem çıkar ben olsam istediğm yerden istediğim evde otururdum.

Bu kadar planlı programlı kötü kayınaileyi de farkedersin ablacım. Saf mısın biraz acaba? Yol ver gitsin başka salak bulsun kira alacak düğün yaptıracak.

Aynı para ise gönlüne göre ev tut.

bi şey de diyemiyorum desem herkes çok iyi niyetli ben kötü olurum, ailesi çok iyi niyetli ben fesat olurum
E oturun o zaman bir şey demeden. Kadın sizi yolsun her ay, üstüne evini tadilat ettirsin mesela bedavaya, bir de kendi evi ya, istediği gibi girsin çıksın ne de olsa anahtarı da var. Gittiğinize geldiğinize karışsın, bir şey diyecek olursanız da benim evim desin sustursun sizi. Yeter ki siz kociş adayınıza kötü olmayın.

Bir de sesini çıkarmayan, ailesinin yanında tavrı değişen nişanlıya ne demeli?

Ateşlere yürüyorsunuz haberiniz yok.

Dikkat et nisanlin annesiyle anlasmis olmasin..

Calisiyormusun bilmiyorum ama kirayi sana kilitlemek olabilir amaclari.
Hem kirayi tek nisanlin bile verse bu sekilde senden para kacirmayi planliyor olabilir.. Yarin bir gun bosanirsaniz birikimden vs hak talep edememen icin. Neticede her sey kitabina uygun. Annesi de olsa kira bedeli olarak cikacak hesaptan.

Cok mu fena dusunuyorum bilmiyorum ama kendi uzerime dusununce sahsen ben kendi evladimdan kira parasi alamam, icim el vermez.
Ben iyi niyetli bakamadim bu teklife..

Bu teklifin amaci senin uzerinden cep doldurmak ya da senden para kacirmak olabilir..

Ben olsam oturmam alsın başına calsın daireyi. Paracı değilim beleşcide değilim gelin olarak bizleri s*kitr et oğlunu kendi evladını düşünen bir anne bunu yapmaz bırak yapmayı istemeye yüzü kızarır. Herkes ana baba olamıyor utanmaz şey ben ona vereceğime kira parasını yabancıya veririm daha iyi. Yapacağı iyilik onda kalsın başka gelini varsa veya olacaksa ona yapsın bakalım başkası kabul edecekmi terbiyesiz kadın. Umarım eşin tutturmamıştır anam da anam diye

Madem kira vereceksin içine sinen evde otur. Sürekli benim evim diye darlayacak ilk anlasmazlikta çıkın diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…