bu kadar kişi saçma demeden önce bana o kadar da saçma gelmemişti meselaDaha saçma çok az şey duydum .Sakın yeni gelin sağlığıyla kabul etmeyin
Sırf şu olaylar yüzünden korkuyorum evlenmekten, ailesinin yanına kalmaya gittiğinde bile bana karşı davranışları değişiyor gibi hissediyorum artık hakkımda kötü şeyler konuşuyolar etkileniyor mu bilmiyorum. Bi yandan düğün yapmak istemiyorum dedikçe düğün yapma baskısı, ki farklı illerde yaşıyoruz o şehire ailemi götürüp düğün yapacak olmam imkansız düğüne ayıracak bütçemiz yok. İlerde beni neler bekliyor. ayrılsam mı napsam bi fikir verin kızlar
hayır işin kötüsü ona da iyi niyetli mantıklı bi şeymiş gibi geliyorYahu cano ne derlerse desinler baştan aşağı kalitesiz bir aile. Oğlum evleniyorsa, kiraya da ihtiyacım yoksa oğluma gel otur derim yani kadın hala çakallık peşinde. İyice otur düşün bu aileyle başın ağrımasın. Nişanlın da bana pasif geldi, anne sen kira istemeye utanmıyor musun diyecek ağız eğecek süt oğlanıyla ben olmazdım şahsen.
hayır işin kötüsü ona da iyi niyetli mantıklı bi şeymiş gibi geliyor
Sırf şu olaylar yüzünden korkuyorum evlenmekten, ailesinin yanına kalmaya gittiğinde bile bana karşı davranışları değişiyor gibi hissediyorum artık hakkımda kötü şeyler konuşuyolar etkileniyor mu bilmiyorum. Bi yandan düğün yapmak istemiyorum dedikçe düğün yapma baskısı, ki farklı illerde yaşıyoruz o şehire ailemi götürüp düğün yapacak olmam imkansız düğüne ayıracak bütçemiz yok. İlerde beni neler bekliyor. ayrılsam mı napsam bi fikir verin kızlar
Sonuçta kira vereceksiniz bedava değil niye onun evinde oturayım ki hani. Muhakkak problem çıkar ben olsam istediğm yerden istediğim evde otururdum.Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda
Bu kadar planlı programlı kötü kayınaileyi de farkedersin ablacım. Saf mısın biraz acaba? Yol ver gitsin başka salak bulsun kira alacak düğün yaptıracak.Sırf şu olaylar yüzünden korkuyorum evlenmekten, ailesinin yanına kalmaya gittiğinde bile bana karşı davranışları değişiyor gibi hissediyorum artık hakkımda kötü şeyler konuşuyolar etkileniyor mu bilmiyorum. Bi yandan düğün yapmak istemiyorum dedikçe düğün yapma baskısı, ki farklı illerde yaşıyoruz o şehire ailemi götürüp düğün yapacak olmam imkansız düğüne ayıracak bütçemiz yok. İlerde beni neler bekliyor. ayrılsam mı napsam bi fikir verin kızlar
Aynı para ise gönlüne göre ev tut.Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda
E oturun o zaman bir şey demeden. Kadın sizi yolsun her ay, üstüne evini tadilat ettirsin mesela bedavaya, bir de kendi evi ya, istediği gibi girsin çıksın ne de olsa anahtarı da var. Gittiğinize geldiğinize karışsın, bir şey diyecek olursanız da benim evim desin sustursun sizi. Yeter ki siz kociş adayınıza kötü olmayın.bi şey de diyemiyorum desem herkes çok iyi niyetli ben kötü olurum, ailesi çok iyi niyetli ben fesat olurum
Ben olsam oturmam alsın başına calsın daireyi. Paracı değilim beleşcide değilim gelin olarak bizleri s*kitr et oğlunu kendi evladını düşünen bir anne bunu yapmaz bırak yapmayı istemeye yüzü kızarır. Herkes ana baba olamıyor utanmaz şey ben ona vereceğime kira parasını yabancıya veririm daha iyi. Yapacağı iyilik onda kalsın başka gelini varsa veya olacaksa ona yapsın bakalım başkası kabul edecekmi terbiyesiz kadın. Umarım eşin tutturmamıştır anam da anam diyeKızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda
Madem kira vereceksin içine sinen evde otur. Sürekli benim evim diye darlayacak ilk anlasmazlikta çıkın diyecek.Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda