Kayınvalidenin evinde kirada oturmak?

zzzz9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
7
28
25
Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda

Baska yere tasinirim, net. Bedava oturuyormussunuz gibi kendi evim diye daha rahat girer cikar bence.

Başka ev kiralayın. Kaynana ile oturmasan bile onun evinde kirada kalmak demek, ona muhtaç olmak, sürekli muhatap olmak zorunda demek oluyor .

şimdiki kiracısıyla sorun yaşadı evin kira değerinin çeyreğini alıyor, bizden tam kira değerini istiyor, bir şey de söyleyip kötü olmak istemedim şimdiden ama içime sinmiyor
Muhtemelen oglum oturacak gerekcesiyle cikarabilmek isteyor kiraciyi ama sizdende normal kira talep ediyorsa niye daha konforlu bir yerde oturmayacaksinizki. Ben surda biz surda oturmak istiyoruz deyip cikin isin içinden.

Aman kira vereceksen git başkasının evinde otur. Gelin oturun kira vermeyin dese neyse de, öyle durumlarda bile sonradan sorun çıkıyor.

birde utanmadan tam kira istiyor yuhh yani.
Hiç düşünmeden hayır diyin o parayı verdikten sonra başka yerden ev bakın.
enee eskilerden buldum seni bak pek duygulandım , mune den başka tanıdık yüz bulamadım buralarda , hani eskiden dutlukdu buralar

Ayy benim oğlum evimde oturuyor diyip kira alacak ne güzel ne uyanık, sonra belki de daha uyguna verdik diyecek, ne gerek var, ne saçma sapan insanlar var
Kimse kimseyi evinde oturtmak zorunda değil bedavadan bunu derse anlarım ama kirayı verecek olana karışmak nasıl bir yüzsüzlük sanane nerden istiyorsa ordan tutsun insanlar

Sakın oturma 4 sene kayınvalide evinde emsal kiralarla aynı rakama oturmuş biri olarak söylüyorum. Tamam ev onun kira almak hakkı ama bunu kendinize yediremiyorsunuz. İçten içe gıcık ediyor bu durumu size. Resmen sizin üstünüzden para kazanıyor biliyorsunuz. Gün geçtikçe içini kemiriyor insanın. Benim küçük bebeğime de bakmıştı kayınvalidem ve görümcem annemin masrafları oluyor çocuk bakım parasıda verin demişti. Eski olan eş o zaman için bunuda kabul etmişti. Yani biz kayınpeder ve kayınvalidenin baya baya iyi bir müşterisiydik. Bu arada kendileri ayrıca kirada oturmuyorlar emekliler maddi durumlarıda iyi. Salaklık işte eski eşe laf geçiremedimki...

Asla ama asla oturmam. Parasını vereceksem daha iyi tada istediğim bir yerde otururum. Bu durum bence çok itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…