Baska yere tasinirim, net. Bedava oturuyormussunuz gibi kendi evim diye daha rahat girer cikar bence.Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda
Başka ev kiralayın. Kaynana ile oturmasan bile onun evinde kirada kalmak demek, ona muhtaç olmak, sürekli muhatap olmak zorunda demek oluyor .Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda
Muhtemelen oglum oturacak gerekcesiyle cikarabilmek isteyor kiraciyi ama sizdende normal kira talep ediyorsa niye daha konforlu bir yerde oturmayacaksinizki. Ben surda biz surda oturmak istiyoruz deyip cikin isin içinden.şimdiki kiracısıyla sorun yaşadı evin kira değerinin çeyreğini alıyor, bizden tam kira değerini istiyor, bir şey de söyleyip kötü olmak istemedim şimdiden ama içime sinmiyor
Aman kira vereceksen git başkasının evinde otur. Gelin oturun kira vermeyin dese neyse de, öyle durumlarda bile sonradan sorun çıkıyor.Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda
enee eskilerden buldum senibirde utanmadan tam kira istiyor yuhh yani.
Hiç düşünmeden hayır diyin o parayı verdikten sonra başka yerden ev bakın.
Asla ama asla oturmam. Parasını vereceksem daha iyi tada istediğim bir yerde otururum. Bu durum bence çok itici.Kızlar ben 1 seneye evlenmeyi düşünüyorum, kirada oturacağız. Kayınvalidem de benim dairemde kirada oturun kirayı bana verin diyor. Birlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor. Bu iyi niyetli bir davranış mı ileride bana sorun çıkarır mı, bir yanım madem kira vereceğim istediğim daha iyi daha iyi konumlu bir evde oturabilirim diyor çünkü diğer evlerden daha az para vermiş olmayacağız. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden böyle bir konu geçti nişanlımla aramızda
Pek kimsecikler kalmadı artık buralarda.enee eskilerden buldum senibak pek duygulandım , mune den başka tanıdık yüz bulamadım buralarda , hani eskiden dutlukdu buralar
Konuyu tekrar açarsa bu şarkıyı gönderinBirlik oturmak değil başka bir dairesini bize kiralamak istiyor.
sen yine buralardaPek kimsecikler kalmadı artık buralarda.
Aynen buradayım hala.sen yine buralarda