Kayınvalidemler gitmiyor

Bencede yalnız kalmalı zaten en büyük hata konu sahibinde. Ya şimdiye kadar gördü diye kadın gülmüş iki ayın beş haftası görmüş kadın oğlunu daha fazla görmek istiyorsa da alsın evine götürsün bu kadar vıcık vıcık bir arada olmanın ne manası var. Artık poşeti kendi başına taşır bence konu sahibi o prenseslik gitmiştir
hastalık durumu ayrıdır mecbur herkes o zaman yanına alır ama normal şartlarda da kimse kimsenin evinde uzun zamanlı kalmamalı . Uzun zamandır annesi yanında yaşıyan bir akrabam var ve artık kadının psikolojisi bozulmuş durumda insanlar kendi annekeriyle bile aynı evin içinde yaşayamayabiliyor kaldı ki eşinin ailesiyle kalsın .

Çok sevindim. Tekrar çağırmazsınız artık.

Aynen öyle katılıyorum. Kocası yokken online alsaydı ağır ihtiyaçları diğerlerini de işten gelirken markete uğrar alırdı. Canı ister yemek yapardı istemezse pizza atardı fırına yerdi. İstediğini giyer ayaklarını uzatır istediği filmi izler keyfine bakardı. Kayınvalide gelecek illa diye tutturan kendisi ayoll

Valla pek bi şey yapılmaz ama ayrı odalarda olmaları değişik olmuş. Kv kp bize geldigi zaman da uzun kalırlar eskiden utanirdim şimdi umrumda değil yatak odam benim odam koca benim kocam. Siz kocanizla erken odanıza çekilin birbirinize vakit ayırın.

Ben sizin yerinizde olsam eşim gittiği gibi kendi ailemi çağırır doldururum eve kv gelmek istersede gelmek istiyorsunuz ama ev ağzına kadar insan dolu yerim müsait değil ben eşimle size gelirim o dönünce diyin. Pasif olmayın konuşarak çözüm bulun evlilik oturana kadar çocuk yapmayın bence bir süre daha erteleyin zira sizin kv ve kp sizin evde çocuk olursa çöreklenir hiç çıkmazlar. Ne demek yalnız kalamıyorum yalnız olmak için ortam yaratacaksın açık açık konuşacaksın nasıl alışırlarsa öyle gider. Bence seninkiler anlamazdan geliyor hayır demenin bin tane yolu var ya hiçbşy yapamıyorsan çat kapı misafir geldi de. Böyle sınır bilmeyen insandan hiç hazzetmiyorum.

onun amacı kocasının konu sahibinin annesi için dünyanın en iyi kadını diye düşünüp "benim annem de hiçbir şey yapmıyor" düşüncesine sokmaktı. erkeklerin düşünce sistemini çözememiş henüz, adam da pat diye o zaman benim annem kalsın hadi yeter ki laf yapma dedisonra da her şey batmaya başladı tabii.
ben konu sahibine elli beş kez yalnız kalmakla ilgili yazdığımda eşim yalnız kalmamı istemiyor dedi inatla. bence problem eşte. kaç yaşında kadınlara kaç yaşında kadının bakıcılığını yaptırmaya çalışıyor.

İyi yapmışsınız, o olaydan sonra daha bende kimse için üzmüyorum evlatlarımı, canları cehenneme istediklerini söyleyebilirler

Konu sahibinden ve bu konudan tamamen bağımız olarak yazıyorum, bu yaşa gelmiş eğitimli, çalışan bi kadın nasıl yalnız kalamaz diye düşünmeyin, bunu demeyin, ben bekarken de tek başıma yaşadım, evlendikten sonra da geri geldi 1-2 hf tek kaldım, hamileyken de, 2 kücük cocukla da tek başıma kaldığım oldu, ama görümcem benden 5-6 yaş büyük, 3 koca çocuk annesi, çocukları ünide ama o da tek kalamıyor, yatamıyor, korkuyor, elinde deil bunu aşamıyor, neyden korkuyosun mesela diyorum anlatamıyor bile, beyni sürekli çeşitli senaryolar yazıyomuş, yani demem o ki bu kadar garipsemeyin, kınamayın, hepimizin evladı var, insanoğlu bu her şey mümkün, var böyle tek kalamayan yatamayan kadınlar, psikolojik rahatsızlık gibi bişey bu

o korkanlar bambaşka konu.konu sahibi korkmuyor ki ısrarla savunuyorsunuz.o poşet taşımak istemiyor alışveriş vs yapmak istemiyor evinde de iş yapılsın herşey hazır olsun işten gelince diyor.

Yani kendilerinin düşünmesi lazım siz üstü kapalı ima etmişsiniz ama onu bile anlamamazlığa gelmiş bence kayınvalideniz eşiniz kibarca dese belki giderler

o korkanlar bambaşka konu.konu sahibi korkmuyor ki ısrarla savunuyorsunuz.o poşet taşımak istemiyor alışveriş vs yapmak istemiyor evinde de iş yapılsın herşey hazır olsun işten gelince diyor.
Hayır hayır savunmuyorum, dedim ya konudan tamamen bağımsız olarak yazıyorum diye, kocaman kadınlar tek kalmaya nasıl korkar anlamıyorum, ne saçma diyen bi sürü bayan olmuş bu konuda, o yüzden söyleme ihtiyacı duydum, 45-50 yaşına gelmiş tek kalamayan insanlar var, nasıl olabilir ne saçma denmemeli, burdaki bayan için yazmadım o zaten tek kalabilirim flan demişti, konu sahibi masum melek falan değil evet ama kv de masum değil diye ısrarla söyledim ben, bu kadar savunmayı haketmiyor bence, velev ki zorla geldi oğlunun ısrarıyla vs, velev ki gelmek istemedi, insan yine de aylarca kaldığı yerde sevabına bi tencere yemek yapar çalışan bi insana yardım amaçlı, üstelik kendileri de yiyo diye düşünüyorum, bu kv valla normal değil, bu kadar savunulası değil

Doğru bişey diyemiyorum

e doktora gıtsın
benım cocugum boyle yapsa doktora gıtmesı ıcın ıkna ederım ıkna edemezsem ben gıderım cocugum boyle boyle ne yapayım akıl verın dıye
hıc normal degıl cunku

Ben bu konuda daha önce de yazmıştım bende yalnız kalmaktan korkarım hırsız gelirse falan diye ama ağır bir psikolojik travması olmayan biri zamanla alışır yani bende alışırım diye düşünüyorum kayın ailesiyle yaşamaktansa alışır . Konu sahibi yalnız kalmaktan korkmadığını söylemişti zaten

ben yemek yapmadığına asla inanmadım ki.öylee akşama kadar oturmaz mümkün değil.linçleyelim diye öyle yazdı.bu sitede yıllardır varımm.artık insan sarrafı oldukk

ben yemek yapmadığına asla inanmadım ki.öylee akşama kadar oturmaz mümkün değil.linçleyelim diye öyle yazdı.bu sitede yıllardır varımm.artık insan sarrafı oldukk
ya bılegımden amelıyatlıyım tek elımı kullanamıyorum asla agır kaldıramıyorum dıyor nasıl yemek yapacak zaten ne yemek yapması belkı bı makarna haslıyordur
hıc bırsey yapmayan kayınvalıde oturup 30 yufka acmaz baklava yapar gıbı zahmetlı sey sonucta belırlı yasa gelmıs ınsan ıcın ... asıl kayınvalıdenın bılegı daha cok agrıyordur :)

oglu olanlar gıtmeyın valla gelınlerınızın yanına bakın goruyorsunuz yapsanızda suc yapmasanızda barı yapmayın en azından arkanızdan soylenenler zorunuza gıtmez

hem zaten cocuklarınızı tanıyorsunuz gormesenızde olurmus

allah herkese layıgını versın kalbındekını versın ınsallah

e doktora gıtsın
benım cocugum boyle yapsa doktora gıtmesı ıcın ıkna ederım ıkna edemezsem ben gıderım cocugum boyle boyle ne yapayım akıl verın dıye
hıc normal degıl cunku

Gitti bi kaç kez dr a ama maddi sebeplerden özele gidemedi, devletteki drlardan da verim alamadı, ilaç da kullandı ama sonuç alamadı, tek bırakmıyolar onu o yüzden, daha önce de tek kalamayan arkadaşlarım oldu yadırgamıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…