Kayınvalidemler gitmiyor

Eşinizin ailesinden bir üye olmak istemezdim. Istemeden de olsa dedikodunuzu yapar, gunaha girerdik

Evlenmeyip evlenmeyip kıymete mi bindirdiniz kendinizi?

Poşet taşımayın, markete gidemeyin, yalnız kalamayin, sevmediginiz kayın aileyi çağırın ama gitsinler diye gozlerinin icine bakın. Görümceyi sevmeyin, çocuğunu sevmeyin.

2 sorum olacak.

1) Bütün bunlara sabretmesi icin
kocaniza sunduğunuz "şey" ne?

2) Sizdekinin bizdekinden farkı ne?

Marka eşarba takık olan kv kendisi alacak o zaman. Belki oğlu ve gelini 700 TL lik hediye almayacak.

başta eşinle konuşacaktın. Olmamış bu. Ben de eşimle görevi sebebiyle 3 sene ayrı kaldım.
Evinde yalnız kal neden başkasına bağımlı kalıyorsun. Koca kadınsın. Kötü bir yer mi muhit neden biri kalsın ki.
Evimde kalacağımı kimsenin gelmesini istemediğimi, kimseye gitmek de istemediğimi belirttim. Eğer bu konuda ısrar edecekse görevini yapmamasını söyledim. O da canın nasıl istiyorsa öyle yap dedi sorun yaşamadık.

Söylemiş aslında ben kendim o kadar vermiyorum bütçemiz el vermiyor diye. Tamam konu sahibi çoğu konuda haksız ama kv’nin de çok savunulacak tarafı yok. Hediye alıcaz diye ilan etmemişlerdir, Avm’ye giderken bir şeye ihtiyacın var mı hediye alalım sana demişlerdir, hediye bakarken de kv eşarbı söylemiştir. Benim gözümde böyle canlandı.

ben ınsanların artı ve eksı yonlerıne bakarım kımın eksı tarafı agır basıyorsa o sıkıntılı demektır benım ıcın

sımdı konu sahıbınınkını gecen sayfalarda alıntılayarak tek tek aldım epey uzun surdu
kayınvalıdenınkı ise sadece oglunun agzıyla gelıp gelınının evınde uzun kalması ,keske gelemem deseydı :) ve su tavırları gorunce kalkıp gıtseydı
bırde keske madem hedıye alacaksınız sunu alın demeseydı (sana hedıye alıcaz denmıs ve kayınvalıde de ben su esarbı begenmıstım aslında hatta ındırımde vardı falan demıs)

bana konu sahıbının su ''oglunu bu yasına kadar gormus bundan sonra gormesede olur''cumlesınden sonra hıcbır allahın kulu kendısının sevımlı ve poncık bır ınsan olduguna ıkna edemez bu saatden sonra :)

yanı oyle kı oncekı sayfalarda uzun uzun alıntıladıgım tek tek yanlıs yaptıgını dusundugum seylerını bıle sıldı attı tek basına yettı bu hayat gorusu. bazı cumleler vardır hadı yanlıs anlasılma, hadı ıletısım eksıklıgı, hadı karsı tarafında hatası dersınız ama bazı seylerde vardır kısının rengını bellı eder

benım ıcın son cumlesı oyleydı resmen yanıp yanıp sondu ...

oyle tek taraflı oyle bencılce oyle acayıp bır cumleydı o cumle
artık ne konu acarsa acsın kım bılır sen ne yaptın kı derım konu sahıbıne

Haklısınız.

Kendi evinizmis gibi davranin, giderler
Onlar yokken nasil davraniyorsaniz o sekilde devam edin. El pence durursaniz, hizmet ederseniz, kendi evinizde siz misafirmissiniz gibi davranirsaniz neden gitsinler, bende gitmem

Konuyu nerden tutsam elimde kaliyor

Evlilik nedir, saygi nedir, kv dediginiz kisi annedir, sinir nedir, bilmeyen insanlarsiniz sizde esinizde

Akil yasta degil bastadir
Isterseniz 56 yasinda olun tavirlariniz soyledikleriniz egoistmi desem insan kullanmayi seviyomu desem bilemedim

Esiniz zaten etkisiz eleman
Cok rahatsiz oluyosaniz esinize guzel dille annesigilin gitmesi gerektigini vurgulayin

Igneleyici laf sokmalar yok en sevdigim oda falan cok iticisiniz

Umarim bir gun gelininizde size aynisini yapmaz ama etme bulma dunyasi unutmayin.

Böyle düşünenler kendi ailelerini de görmesin o zaman bir zahmet, evlenene kadar gördükleri yeter.
Ama pek tabi, mükemmel kız aileleri bu uzak durma olayından muaflar
KK evreni diye bişey var, konu sahiplerinin kaynanası fena, kayınbabası höt zöt, kayınçosu faydasız, eltisi kezban, görümcesi küçük kaynana ama kendi ailesinin bi kanadı eksik. Bak sor Pembeye, annesi gelinini başında taşıyordur.

Son düzenleme:
Benim kolum çatlamıştı, o halde tek elle taşıdım. Şimdi bi tane lüzumsuz gelir hani nerde madalyan der. Kendi işimizi görmek için de madalya bekleyeceksek.. Çocukken annem yapıyordu onu, banyomu kendim yapınca çikolata veriyordu

Allah yardımcıniz olsun insan yardım bekliyor
Herşeyi yapmasın ama ucundan tutsun diye bekliyor
Duvar iyidir

Öyle adayız da kaynanayiz diye gelinde köle değil dimi geldiklerinde beri masa kuş sütü eksik birtek
Kahvaltı serpme gibi herşeyi koyuyorum
Akşam işten geliyorum yemek bulaşık çamaşır. Dizi.i anca telden izliyorumb ayagimi uzatcak oda yok
Yeme sonrası çay meyve kuruyemiş tatlı ikramı

İsim bitiyor erkenden odama gidiyorum

Azicikta bu kız yoruluyor işten geç geliyor ben yapayım yok.bana geçtim kocasına yok.
Benim gücüm 1ogun akşama yetiyor kocasınada yok oglende bir çorba yapayim yok. Kocası dışarda yiyormuş sonradan öğrendim

Kendi idi olunca yapıyor

Kendine ve kızına aldı hediyeleri yıkayıp oturup saatlerce ütü yapiyor.
Ütü masasini bile alıp getiriyor

Yani işyapamayacak kadar hasta da degil

Aynen keşke bende ayrı otursam uzak yerden gelseler 2 ay kalsalar her zamanmı gidiyolar sanki ben öyle konulara karşı değilim aslında ama sürekli beraber olmak hiç iyi değil sadece yatarken başbaşa kalıyoruz daha diyemediğim bi sürü şey bazen okadar bunalıma giriyorumki çoğu kişi şükretsin öyle hayatlarına bence daha kötü olanlar var

Aynen yapma derim yapar titiz ve onla vakit geciriyor.
Ben yaparım diyorum sen çalışıyorsun ben tüm gün evdeyim diyip yapıyor.

Sadece AVM ye giderken değil birşey beğendi biz alalım hediye dedim beğenmedi birakri botu Alicam dedi kasaya bıraktı

Kaynanaya tavır, gördüğün tavırla ilgilidir ama aylincim, kaynana vaaaarr kaynana var. Benim annem misal abimin hayatına hiç karışmaz,onlar mutlu olsun ağızlarının tadı bozulmasın yeter der her zaman. Dün konuştum annemle 15 gündür yengemi görmemiş konuşmamışlar da, abinden alıyorum haberini yetiyor meşguldür dedi geçti yani. Bize yengemin olmadığı ortamlarda dahi dedikodusunu yaptırmaz, abin beğenmiş evlenmiş size mi düştü tasası deyip paylar bir güzel, susturur. Buradaki kayinvalideler öyle mi (benimki de ucundan dahil olur bu kesime). Geliniz diye de vur semeri sür istediğin yere olmaz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…