- 29 Mayıs 2021
- 13.515
- 87.625
- 548
- 36
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
Böyle düşünenler kendi ailelerini de görmesin o zaman bir zahmet, evlenene kadar gördükleri yeter.çocuk sahibi olmam da riskse ilahi adaletten korkardım ben bu lafları etmeye.hadi sahip olamadın bebek ya da sağlıklı olmadı ya da oldu evlerden ırak bir evlat oldu karakter olarak.insanoğlu yaşattığını yaşamadan ölmezmiş derler
anne cam siliyormuş ayol .benim camlar tam 6 aydır silinmedi .yaram var bu konudaBöyle düşünenler kendi ailelerini de görmesin o zaman bir zahmet, evlenene kadar gördükleri yeter.
Ama pek tabi, mükemmel kız aileleri bu uzak durma olayından muaflar
Şoklara sokuyorsun beni ceyceyburada bir üye vardı kayınvalide kiraya oturtmamış ev vermiş ama ev kayınvalidenin evinden küçükmüş.konu açtı ee kendi kocaman evi ne yapacak orayı bana vermesi gerekmez miydi diye.kadını evinden düzeninden edecek açgözlülüğe bakar mısın?
Diğer yorumlarınıza hak veriyordum ama bunda aynı fikirde değilim. Şahsen 700 TL’ye eşarp alacak dururum varsa kendim alırım, yoksa bir başkasından o kadar paraya eşarp hediye istemek vicdansızlık. Ben 700 TL’yi çok beğendiysem ayakkabıya, çantaya yada kabana veririm ama eşarba vermem. KV’me yada anneme daha pahalı bir hediye alırım ama o paraya eşarp almam. Büyük konuşmayayım.o mevzuyuda gordum hedıye alacaklarmıs kayınvalıdede bunu bılıyormus
madem alacaksın ben sunu begenmıstım demıs
o anda alacak butcelerı yoksa sozum olsun param olunca alıcam anne der oglu gecer... bır annenın oglundan cocuklarından bırsey ıstemesı abes gelmıyor bana arsızca da gelmıyor sıze hatta soyle ornek vereyım annemle pek aram yok gorusmem bıle kendısıyle ama begendıgını bıldıgım seyı alırım ona ya da ıstedıgı seyı alırım durumum musaıtse nıye almayayım ? ben almayacagım da kım alacak ? evlat olarak varsa param alırım . bu annemın arsız oldugunu mu gosterır ?
ayrıca cagıran hatta bunun ıcın esıyle kavga eden konu sahıbının kendısı zaten
bence yalnız kalamıyorum poset tasıyamıyorum gelsınler dıye cagırıp geldıklerınde de rahatsız oldum gıtsınler demek , elını hıc bır seye surmuyor dıyen ama kayınvalıde gelınıne 30 yufka yaptıgında aman sankı cok yapmıs gıbı konusuyor dıye begenmemek, 10 dk once namaz kılıversın dıye bıle karısmak ınsanlar oglen evde yemek yıyemeyecek kadar kendılerını huzursuz hıssetmelerıne ragmen ogullarının hatırı ıcın kalmalarına ragmen gelının doldurusuyla sız ne zaman gıdeceksınız sorusuyla karsılasmak eger konuda hatalı ve kotu bırını arıyorsak ben buradayım dıyor bırılerı ona yonelmek lazım.
bunlar sıze yapılsa ne dusunurdunuz merak ettım ?
Siz de kaç aydır görmemişsiniz mesela? Sevginiz mi azaldı? Görme isteğiniz mi?Eşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olur
gercekten benım bıle zoruma gıttı yaBöyle düşünenler kendi ailelerini de görmesin o zaman bir zahmet, evlenene kadar gördükleri yeter.
Ama pek tabi, mükemmel kız aileleri bu uzak durma olayından muaflar
Ya ben annesinin yaptıklarını da gördüm. Asla istemem annem çıksın evimin camını silsin. Marifet mi bunu yazmak şimdi? Çalıştığım, çocuklarımın ilk doğduğu dönemler dahil annem istemesine rağmen iş falan yaptırmadım hiç. Belli bir yaşa gelmiş annesine tüm ayak işlerini yaptıranlara da hep kızmışımdır. İleride de çocuklarımın evinde ayaklarımı uzatıp çay içmeyi planlıyorumanne cam siliyormuş ayol .benim camlar tam 6 aydır silinmedi .yaram var bu konuda
vallahi neler duydum bu topikte nelerrr.hatta gelin borçlu evlendirilmezmiş ev mutlaka verilmeliymiş.hayatlarını yaşamalılarmış.bizler de asla marka falan giyinmeyecekmişiz para biriktirecekmişiz habire.kendimi delik çorap eski ayakkabıyla hayal edivermiştim o konuda pu ha ha ha.rüyamda görsem bu halimi korkarak uyanırdımm.erkek ya da kız annesi değil köleymişiz vurun kırbacı çalışsınlar gelin damat için misaliŞoklara sokuyorsun beni ceyceyne gelinler varmış be, kendimi şu an çok saf hissettim, bizde kayınvalidemlere bakıyoruz, kendimizden çok onlara masraf ediyoruz, hiçbirinde de gözüm yok, hak yiyenin yediği yanına kalmaz diyorum. Napim dünyalık için kendimi mi yıpratayım. Millet kafayı yemiş ev araba diye
İşte o sizin düşünceniz. Bazıları da esarba takik olabilir. Bana 700tllik kaban alacağına eşarp alsın diyebilir. Özellikle gündelik hayatında eşarp kullanıyorsa giydiklerjne göre eşarp uydurmaya calisiyorsa. Bana da garip geliyor ama her insan farklı. O kadar fiyata kaban isteyince sorun olmayıp eşarp isteyince niye sorun olsun ben her türlü alacaksam. Sonuçta karşıdakini memnun etmek için alıyorum.kendimi değil.Diğer yorumlarınıza hak veriyordum ama bunda aynı fikirde değilim. Şahsen 700 TL’ye eşarp alacak dururum varsa kendim alırım, yoksa bir başkasından o kadar paraya eşarp hediye istemek vicdansızlık. Ben 700 TL’yi çok beğendiysem ayakkabıya, çantaya yada kabana veririm ama eşarba vermem. KV’me yada anneme daha pahalı bir hediye alırım ama o paraya eşarp almam. Büyük konuşmayayım.
e konu sahıbı almak zorunda degıl zaten ... ıllla almalısın demıyorum kıDiğer yorumlarınıza hak veriyordum ama bunda aynı fikirde değilim. Şahsen 700 TL’ye eşarp alacak dururum varsa kendim alırım, yoksa bir başkasından o kadar paraya eşarp hediye istemek vicdansızlık. Ben 700 TL’yi çok beğendiysem ayakkabıya, çantaya yada kabana veririm ama eşarba vermem. KV’me yada anneme daha pahalı bir hediye alırım ama o paraya eşarp almam. Büyük konuşmayayım.
30 tane yufka açmak kolay mı? Ne kadar eli hızlı da olsa alışkın da olsa zaman alır ve yorar insanı. Ben hazır yufkayla börek yaparken yoruluyorum. Anladım ya bu gelinlere yaranılmaz benim de 2 oğlum var ne yapmalı bilmiyorum.basit işler değil ki cam silmesini evi tümden kaldırıp temizlemesini bekliyor kadından.ha kadın 30 adet yufka yapmış vayy efendim eli amma ağırmış uyuşukmuş sanki 100 tane mi yaptı diyor.kadın ne yapsa batıyor yani konu sahibine.
Allah muhafaza bu ne bevallahi neler duydum bu topikte nelerrr.hatta gelin borçlu evlendirilmezmiş ev mutlaka verilmeliymiş.hayatlarını yaşamalılarmış.bizler de asla marka falan giyinmeyecekmişiz para biriktirecekmişiz habire.kendimi delik çorap eski ayakkabıyla hayal edivermiştim o konuda pu ha ha ha.rüyamda görsem bu halimi korkarak uyanırdımm.erkek ya da kız annesi değil köleliymişiz vurun kırbaçı çalışsınlar gelin damat için misali
ev kadınıyım mesleğimin de eğitimimin de yemek sektörüyle ilgisi de var ama hazır yufka alıp yapıyorum ne yapacaksam.kadın yufka açmışken içten içten ayy ne uyuşukk eli var sanki yüz tane mi açtı demek bana masumca gelmedi30 tane yufka açmak kolay mı? Ne kadar eli hızlı da olsa alışkın da olsa zaman alır ve yorar insanı. Ben hazır yufkayla börek yaparken yoruluyorum. Anladım ya bu gelinlere yaranılmaz benim de 2 oğlum var ne yapmalı bilmiyorum.
Benim üçüncü de oğlan ve yorumunu okuyunca halime güldüm30 tane yufka açmak kolay mı? Ne kadar eli hızlı da olsa alışkın da olsa zaman alır ve yorar insanı. Ben hazır yufkayla börek yaparken yoruluyorum. Anladım ya bu gelinlere yaranılmaz benim de 2 oğlum var ne yapmalı bilmiyorum.
cayına kadar demleyıp koyuyormus annesı cok uzuldum kadına kac yasına gelmıs hala kucuk bebegının pesınde kosuyor gıbı yasıyorYa ben annesinin yaptıklarını da gördüm. Asla istemem annem çıksın evimin camını silsin. Marifet mi bunu yazmak şimdi? Çalıştığım, çocuklarımın ilk doğduğu dönemler dahil annem istemesine rağmen iş falan yaptırmadım hiç. Belli bir yaşa gelmiş annesine tüm ayak işlerini yaptıranlara da hep kızmışımdır. İleride de çocuklarımın evinde ayaklarımı uzatıp çay içmeyi planlıyorumgelinimin arkamdan neler der umrumda değil.
Şu tavra bak inanamiyorum. Kimsiniz ki siz? Sahibi mi oldunuz adamın?Eşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olur
Benim annem de durmaz bana gelince fakat anneminki hastalık gibi, kızıyorum yapma diye bu defa güceniyor bi şeye elletmiyosun diye bende saldım kendi halinecayına kadar demleyıp koyuyormus annesı cok uzuldum kadına kac yasına gelmıs hala kucuk bebegının pesınde kosuyor gıbı yasıyor
herkeşleeeerr konu sahıbıne hızmet etmelı
Bir yandan üzücü ama bir yandan da konu sahibinin 36 yaşında olup bir yetişkin gibi davranmamasinda onlarin rolleri de büyük. Onu yapamam, bunu yapamam diyor sürekli. Bu kafayla nasıl çocuk büyütecekse artık.cayına kadar demleyıp koyuyormus annesı cok uzuldum kadına kac yasına gelmıs hala kucuk bebegının pesınde kosuyor gıbı yasıyor
herkeşleeeerr konu sahıbıne hızmet etmelı
belkıde kadın kızının huyunu bılıyor damada karsı kızını habıre toparlamak zorunda kalıyordur mecburıyetden ... yanı konu sahıbını bır dusununce her olasılık aklıma geldı :)Bir yandan üzücü ama bir yandan da konu sahibinin 36 yaşında olup bir yetişkin gibi davranmamasinda onlarin rolleri de büyük. Onu yapamam, bunu yapamam diyor sürekli. Bu kafayla nasıl çocuk büyütecekse artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?