Kayınvalidemler gitmiyor

Böyle düşünenler kendi ailelerini de görmesin o zaman bir zahmet, evlenene kadar gördükleri yeter.
Ama pek tabi, mükemmel kız aileleri bu uzak durma olayından muaflar

Böyle düşünenler kendi ailelerini de görmesin o zaman bir zahmet, evlenene kadar gördükleri yeter.
anne cam siliyormuş ayol .benim camlar tam 6 aydır silinmedi .yaram var bu konuda

Şoklara sokuyorsun beni ceycey ne gelinler varmış be, kendimi şu an çok saf hissettim, bizde kayınvalidemlere bakıyoruz, kendimizden çok onlara masraf ediyoruz, hiçbirinde de gözüm yok, hak yiyenin yediği yanına kalmaz diyorum. Napim dünyalık için kendimi mi yıpratayım. Millet kafayı yemiş ev araba diye

Diğer yorumlarınıza hak veriyordum ama bunda aynı fikirde değilim. Şahsen 700 TL’ye eşarp alacak dururum varsa kendim alırım, yoksa bir başkasından o kadar paraya eşarp hediye istemek vicdansızlık. Ben 700 TL’yi çok beğendiysem ayakkabıya, çantaya yada kabana veririm ama eşarba vermem. KV’me yada anneme daha pahalı bir hediye alırım ama o paraya eşarp almam. Büyük konuşmayayım.

Eşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olur
Siz de kaç aydır görmemişsiniz mesela? Sevginiz mi azaldı? Görme isteğiniz mi?
Bu işler yılda 2 kere görüyor özlemez ile oluyorsa siz de şu an biraz daha ayrı takilanilirsiniz ne dersiniz?

gercekten benım bıle zoruma gıttı ya
kayınvalıdemle gorusmuyorum bıle oglumda yok yanı benı baglayan bırsey yok bır kızım var gelın korkum yok yanı kayınvalıde korkum da yok tamamen objektıf yorum yapıyorum

tutupda bır ınsanın zaten oglunu senelerce gordu sımdı gormesede olur demesı
fecı, korkunc... e senıde aılen gordu sende gorusme o zaman ne ala memleket bu cocuk agac kavugundan cıkmadı ya
aılesıne katlanamadıgın bır adamla nasıl evlı kalabılıyorsun bunu da anlamıyorum

dedıgım gıbı kayınvalıdemle gorusmuyorum ama gorusmek zorunda kalsam durumu ıdare ederım yetıskın ınsanlar gıbı
evlendıkten 1 bucuk sene sonra evıne gelmıs bır ınsanı eve sıgdırmamak gıtsın dıye ugrasmak , oglu aynı degısmedı gormesede olur demek... bu dusuncelerı gorunce kım bılır kayınvalıdeye daha neler yaptı dıye dusunmeden edemıyorum

boyle gelınler elı maşalı kayınvalıdelere dusseler keske ...

anne cam siliyormuş ayol .benim camlar tam 6 aydır silinmedi .yaram var bu konuda
Ya ben annesinin yaptıklarını da gördüm. Asla istemem annem çıksın evimin camını silsin. Marifet mi bunu yazmak şimdi? Çalıştığım, çocuklarımın ilk doğduğu dönemler dahil annem istemesine rağmen iş falan yaptırmadım hiç. Belli bir yaşa gelmiş annesine tüm ayak işlerini yaptıranlara da hep kızmışımdır. İleride de çocuklarımın evinde ayaklarımı uzatıp çay içmeyi planlıyorum gelinimin arkamdan neler der umrumda değil.

vallahi neler duydum bu topikte nelerrr.hatta gelin borçlu evlendirilmezmiş ev mutlaka verilmeliymiş.hayatlarını yaşamalılarmış.bizler de asla marka falan giyinmeyecekmişiz para biriktirecekmişiz habire.kendimi delik çorap eski ayakkabıyla hayal edivermiştim o konuda pu ha ha ha.rüyamda görsem bu halimi korkarak uyanırdımm.erkek ya da kız annesi değil köleymişiz vurun kırbacı çalışsınlar gelin damat için misali

İşte o sizin düşünceniz. Bazıları da esarba takik olabilir. Bana 700tllik kaban alacağına eşarp alsın diyebilir. Özellikle gündelik hayatında eşarp kullanıyorsa giydiklerjne göre eşarp uydurmaya calisiyorsa. Bana da garip geliyor ama her insan farklı. O kadar fiyata kaban isteyince sorun olmayıp eşarp isteyince niye sorun olsun ben her türlü alacaksam. Sonuçta karşıdakini memnun etmek için alıyorum.kendimi değil.

e konu sahıbı almak zorunda degıl zaten ... ıllla almalısın demıyorum kı
almak ıstemıyorsa
almak ısterdım ama butcem kurtarmıyor der sorun cozulur :)
ya da onceden sana hedıye alıcam dıyerek kısıyı çoşturmaz onceden haber verılmesı komık bak sana hedıye alıcam :)

30 tane yufka açmak kolay mı? Ne kadar eli hızlı da olsa alışkın da olsa zaman alır ve yorar insanı. Ben hazır yufkayla börek yaparken yoruluyorum. Anladım ya bu gelinlere yaranılmaz benim de 2 oğlum var ne yapmalı bilmiyorum.

Allah muhafaza bu ne be Allah bana benim gibi gelinler versin fazlasını zaten istemem ne evlenirken bi şey istedim, ne sonrasında.. çok ayıp yaa ben kendi ailemden bile isteyemem eşim bile huyumu bildiği için parayı ortak bi yere koyar hiç istetmez sağolsun. Gerçi bizim gelin de çeyizine kadar babama aldırmıştı ben istemezken takım takım gelinin evini düzdüler, evlerini de aldı, defalarca iş de kurdu ama artık bıktı ve arada söyleniyor. Onlara bakınca onlar adına üzülüyorum çünkü o kadar el açıp yüzsüz yüzsüz isteyince en sakin insan bile bir zaman sonra çıldırıp istediğini söyler kıvama geliyor. Bu arada gelinimizle bi sıkıntım yok severim kendisini, asıl sorunlu benim kardeş

ev kadınıyım mesleğimin de eğitimimin de yemek sektörüyle ilgisi de var ama hazır yufka alıp yapıyorum ne yapacaksam.kadın yufka açmışken içten içten ayy ne uyuşukk eli var sanki yüz tane mi açtı demek bana masumca gelmedi

Benim üçüncü de oğlan ve yorumunu okuyunca halime güldüm Allah gözü gönlü tok hayırlılarla karşılaştırsın oğullarımızı, tabi oğullarımızı da hayırlılardan eylesin

cayına kadar demleyıp koyuyormus annesı cok uzuldum kadına kac yasına gelmıs hala kucuk bebegının pesınde kosuyor gıbı yasıyor

herkeşleeeerr konu sahıbıne hızmet etmelı

Eşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olur
Şu tavra bak inanamiyorum. Kimsiniz ki siz? Sahibi mi oldunuz adamın?

Sizi kendi aileniz çok şımartmış. Prenses sanıyorsunuz kendinizi. Yok yemek yapsınmış, yok çamaşır yıkasınmış. Yok poşet taşıyamam, yok yalniz kalamam.

Niyee? 19 yaşında misiniz?

Ay ben 19 yasindayken kyk da 2 bavulu 3 kat merdivenlerden çıkarıyordum Seyit onbaşı gibi.

Son düzenleme:
cayına kadar demleyıp koyuyormus annesı cok uzuldum kadına kac yasına gelmıs hala kucuk bebegının pesınde kosuyor gıbı yasıyor

Benim annem de durmaz bana gelince fakat anneminki hastalık gibi, kızıyorum yapma diye bu defa güceniyor bi şeye elletmiyosun diye bende saldım kendi haline asla boş duramaz, canı da içi de durmaz. Evi süpürsün iki dakika sonra halının üstünden eşinip bi şeyler toplar o kıvamda titiz belki konu sahibinin annesi de öyledir.

konu sahıbesı yazılan yorumları okumadan tek bır konuya gırısınızı okuyarak yorum yazıp haklısın dıyen uyelerı gorunce heyecanlanıyorsunuz
bakınız herkes mı yanılıyor

bence sızın ıyı gecınmeye bıraz gonlunuz olsun sevmek zorunda degılsınız ama bazı seylerı ıdare edebılırsınız ... daha sakin olgun davranabılırsınız sızın ıcın kazanc olur bu hem evlılıgı hem kendınızı hem ınsanları yıpratmamıs olursunuz

aslında o kadar bos ısler kı o onu dedı su sunu yaptı muhabbetlerı ah ah...
bırde gercekten kotusune denk gelenler de yorum yapıyor bu yasadıklarında bu kadar buyutecegın bırsey yok dıyerek ...
herkes ılla sızın ıstedıgınız gıbı olmak zorunda degıl kısılerı oldugu gıbı kabul etmenız gerekıyor sonucta kayınvalıdenız de sıze katlanıyor sızı bu sekılde kabul edıyor :) sızde mukemmel degılsınız sızde herkesın tam ıstedıgı gıbı degılsınız oyle dusunun bıraz da

Bir yandan üzücü ama bir yandan da konu sahibinin 36 yaşında olup bir yetişkin gibi davranmamasinda onlarin rolleri de büyük. Onu yapamam, bunu yapamam diyor sürekli. Bu kafayla nasıl çocuk büyütecekse artık.

Bir yandan üzücü ama bir yandan da konu sahibinin 36 yaşında olup bir yetişkin gibi davranmamasinda onlarin rolleri de büyük. Onu yapamam, bunu yapamam diyor sürekli. Bu kafayla nasıl çocuk büyütecekse artık.
belkıde kadın kızının huyunu bılıyor damada karsı kızını habıre toparlamak zorunda kalıyordur mecburıyetden ... yanı konu sahıbını bır dusununce her olasılık aklıma geldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…