- Konu Sahibi Pembemavibulut
cok enteresan degıl mı bakıs açısıSizde madem annenizi sürekli görmeyi verin aynı şey 35 yıldır ayrılmamışsınız sürekli görüşüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok enteresan degıl mı bakıs açısıSizde madem annenizi sürekli görmeyi verin aynı şey 35 yıldır ayrılmamışsınız sürekli görüşüyorsunuz
İşine geldiği gibi mantık kurabiliyorcok enteresan degıl mı bakıs açısı
Yani bu kayınvalidelerin bir kısmını ben anlamıyorum, akşama kadar evdesin aylardır kalıyosun da insan gelinin işten gelmesini mi bekler yemek yapmak için?? Çok enteresan.Zaten birdaha annem derse gerek yok derim
10 yaşlarında varsa benim kızı al.istediğin zaman da gel kal anacığımm memnun oluruzzzVe ben 3 erkek annesiyim şimdiye kadar gördüğü Yeter diyecekler yandım ben bı kızım yokki
Burda hatalısınız ne demek görmese olur, anneniz de sizi görmese olur o zaman. Onlar ana oğul elbet görüşecekler.Eşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olur
senin durumun bambaşka konu sahibinin ki bambaşka.evlendikten 1.5 yıl sonra gelmişler hem de gelin yalnız kalmasın diye poşet vs taşıyamaz eşi görevdeyken diye ısrarla çağırılmışlar .oğlu eve döner dönmez de gitmeleri bekleniyor. e oğlunu görmesin mi doya doya kadın.12 saat uzaklıkta oturuyormuş.bir daha kimbilir kaç ay sonra görecek.Burda hatalısınız ne demek görmese olur, anneniz de sizi görmese olur o zaman. Onlar ana oğul elbet görüşecekler.
Çok uzun olduğu için tamamını okuyamadım, bir de kadın c.tesi gideriz demiş sanırım, perşembe gideceksiniz diye plan yaptım diyor gelini de.. 2 gün daha sık dişini, bana ayıp geldi bu yaptığı da.senin durumun bambaşka konu sahibinin ki bambaşka.evlendikten 1.5 yıl sonra gelmişler hem de gelin yalnız kalmasın diye poşet vs taşıyamaz eşi görevdeyken diye ısrarla çağırılmışlar .oğlu eve döner dönmez de gitmeleri bekleniyor. e oğlunu görmesin mi doya doya kadın.12 saat uzaklıkta oturuyormuş.bir daha kimbilir kaç ay sonra görecek.
Kusura bakmayın ama sanki 36 değil 20 yaşında evlenmiş, hayatında kocadan başka birşey bilmeyen genç kız lafları yazdıklarınız.Eşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olur
basit işler değil ki cam silmesini evi tümden kaldırıp temizlemesini bekliyor kadından.ha kadın 30 adet yufka yapmış vayy efendim eli amma ağırmış uyuşukmuş sanki 100 tane mi yaptı diyor.kadın ne yapsa batıyor yani konu sahibine.Çok uzun olduğu için tamamını okuyamadım, bir de kadın c.tesi gideriz demiş sanırım, perşembe gideceksiniz diye plan yaptım diyor gelini de.. 2 gün daha sık dişini, bana ayıp geldi bu yaptığı da.
Tek hak verdiğim yer o kadar uzun süre kalınıyorsa eğer, yemekti ortalık toplamaktı süpürmekti falan günlük işler birlikte yapılır, çalışan geline yük olunmaz, ev hanımı bile olsa gelin yine yük olunmaz bu kadar. Annem gelince kendi evi gibi işlenir, kaynanamdan iş beklemiyorum zaten ama hazır sofraya oturup doyduktan sonra elini ağzını bile yıkamaya üşenip koltuğa telefonuyla gömülmesi sinirimi bozuyor benim de.
2. Doğumumda daha 1 aylık falandı oğlum, akşam yemek saatinde gelir karınlarını bende doyurup bulaşıkları da bırakıp giderlerdi
İnsan böyle şeylere katlanamıyor hakikaten.
kadın yufka yapmıs 30 taneTek hak verdiğim yer o kadar uzun süre kalınıyorsa eğer, yemekti ortalık toplamaktı süpürmekti falan günlük işler birlikte yapılır, çalışan geline yük olunmaz,
çocuk sahibi olmam da riskse ilahi adaletten korkardım ben bu lafları etmeye.hadi sahip olamadın bebek ya da sağlıklı olmadı ya da oldu evlerden ırak bir evlat oldu karakter olarak.insanoğlu yaşattığını yaşamadan ölmezmiş derlerKusura bakmayın ama sanki 36 değil 20 yaşında evlenmiş, hayatında kocadan başka birşey bilmeyen genç kız lafları yazdıklarınız.
Arada bir tek yaş farklı su durumunuzda, ne yazılsa boş size.
ay resmen aynı anda aynı seyı dusunmusuzbasit işler değil ki cam silmesini evi tümden kaldırıp temizlemesini bekliyor kadından.ha kadın 30 adet yufka yapmış vayy efendim eli amma ağırmış uyuşukmuş sanki 100 tane mi yaptı diyor.kadın ne yapsa batıyor yani konu sahibine.
Yok artık daha neler, çok ayıp ya.. benim de 3 oğlum var Rabbim bağışlasın, evet gidip aylarca kalabilecek rahatlıkta bir insan değilim, hatta çalışan bir gelinim de olursa hepten çekinirim evinde kalmaya, bir de böyle imalar yapacak, yok şu anneme gidecek şunları toplayım bunları hazırlayım falan gibi daha kapısını çalamam zaar. Allah iki tarafa da anlayış ve merhamet versin.. zor işler..basit işler değil ki cam silmesini evi tümden kaldırıp temizlemesini bekliyor kadından.ha kadın 30 adet yufka yapmış vayy efendim eli amma ağırmış uyuşukmuş sanki 100 tane mi yaptı diyor.kadın ne yapsa batıyor yani konu sahibine.
burada bir üye vardı kayınvalide kiraya oturtmamış ev vermiş ama ev kayınvalidenin evinden küçükmüş.konu açtı ee kendi kocaman evi ne yapacak orayı bana vermesi gerekmez miydi diye.kadını evinden düzeninden edecek açgözlülüğe bakar mısın?Yok artık daha neler, çok ayıp ya.. benim de 3 oğlum var Rabbim bağışlasın, evet gidip aylarca kalabilecek rahatlıkta bir insan değilim, hatta çalışan bir gelinim de olursa hepten çekinirim evinde kalmaya, bir de böyle imalar yapacak, yok şu anneme gidecek şunları toplayım bunları hazırlayım falan gibi daha kapısını çalamam zaar. Allah iki tarafa da anlayış ve merhamet versin.. zor işler..
kayınvalıdeyı sakın ve yapıcı gordum benYok artık daha neler, çok ayıp ya.. benim de 3 oğlum var Rabbim bağışlasın, evet gidip aylarca kalabilecek rahatlıkta bir insan değilim, hatta çalışan bir gelinim de olursa hepten çekinirim evinde kalmaya, bir de böyle imalar yapacak, yok şu anneme gidecek şunları toplayım bunları hazırlayım falan gibi daha kapısını çalamam zaar. Allah iki tarafa da anlayış ve merhamet versin.. zor işler..
Allah hayırlılarla karşılaştırsın, göz aydınlığı gelinler ve damatlar nasip etsin hakedenlere Rabbim..kadın yufka yapmıs 30 tane
sankı 100 tane yapmıs gıbı ıcten ıce guldum yazdı
hanı yapmıyordu bırsey dedım
aman zaten onuda dagıtmıs herkese dedı tepkı alınca cevırdı lafı
sırf huzursuz olsun dıye sagı solu topluyorum dedı
kayınvalıde de bunun uzerıne koltuk ortusunu falan duzeltmeye baslamıs
e demek kı rahatsız etmek ıstemıyormus kadın dedım
aman ogluna gostermelık yapıyor dedı bu kez de
bence agzıyla kus da tutsa olmayacak genel olarak memnunıyetsız gelın hanım hep bırsey buluyor hep