- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
Öyle demediniz ki o kadarlık hediye alacak olsam bile kaban, ayakkabı gibi şeyler alırdım dediniz. Durumu olmamak ayrı zatenMarka eşarba takık olan kv kendisi alacak o zaman. Belki oğlu ve gelini 700 TL lik hediye almayacak.
Dedi dedim dediniz dedilerYarın bizim doktor işimiz var Hanfendi bir gününü bana ayirmiyorsun diye laf etti . Oda işimiz var 2saat öncesi bosum dedi. Yorum yapmadım ben şu anneme gidecekleri toplayın dedim
Öyle demedim. Ben genel olarak 700 TL’ye eşarp alınmasına takıldım, 700 TL bir eşarba verilmez diye. Maddi durumu çok iyidir biri çıkar daha fazlasını da verir. Ama başkasından hediye bekleyerek değil, kendisi alır beni ilgilendirmez. Ben 700 TL’yi eğer çok beğendiysem ayakkabı çanta gibi şeylere veririm kendim için, hediye olarak kv yada anneme kaliteli güzel olsun derim ama marka değil. Daha uyguna kaliteli şeyler var.Öyle demediniz ki o kadarlık hediye alacak olsam bile kaban, ayakkabı gibi şeyler alırdım dediniz. Durumu olmamak ayrı zaten
o zaman konunun devamını okumama gerek yok teşekkür ederimKendi istemişti
Bir önceki konusunda uzun uzun anlattı
Kocası görevdeydi yalnız kalmamak için çağırdı
He şimdi koca geldi onlar gitsin
Olduuuu. Uşağın var herhalde diye düşünüyor olabilirler
Siz de kus sütü eksik sofra kuracak ne niyet ne emek göremedim ben ,bir kere yorgunsunuz, hastasınız bosa uzatmayın, konuyu okuyan herkes ,puanınızı verdi, sadece ilk mesaja göre yorum yapan bir kac kisi de size arkadaş oldu ,yeter herhaldeÖyle adayız da kaynanayiz diye gelinde köle değil dimi geldiklerinde beri masa kuş sütü eksik birtek
Kahvaltı serpme gibi herşeyi koyuyorum
Akşam işten geliyorum yemek bulaşık çamaşır. Dizi.i anca telden izliyorumb ayagimi uzatcak oda yok
Yeme sonrası çay meyve kuruyemiş tatlı ikramı
İsim bitiyor erkenden odama gidiyorum
Azicikta bu kız yoruluyor işten geç geliyor ben yapayım yok.bana geçtim kocasına yok.
Benim gücüm 1ogun akşama yetiyor kocasınada yok oglende bir çorba yapayim yok. Kocası dışarda yiyormuş sonradan öğrendim
Kendi idi olunca yapıyor
Kendine ve kızına aldı hediyeleri yıkayıp oturup saatlerce ütü yapiyor.
Ütü masasini bile alıp getiriyor
Yani işyapamayacak kadar hasta da degil
Annenler seni görüyorİyide kocam gelmiş gitsinler istiyorum azıcık dusunce olur
Annemler eşim gelecek yanlız kalalım diye hemen gidiyor onlarda da aynı şeyi bekliyorum
Konu sahibi gitsin annesine bi müddet , kaynana ve kayınbaba da oğlu ile kalsınAnnenler seni görüyor
Kv ler ise oğlunu
Farkı göremiyor musun?
Annenler evladına doyuyor
Kv de evladına doymak istiyor
Erkek analarının çocuklarını evlenene kadar gördükleri yetiyormuş bilmiyor muydunuz?Annenler seni görüyor
Kv ler ise oğlunu
Farkı göremiyor musun?
Annenler evladına doyuyor
Kv de evladına doymak istiyor
Oğluma bol bol sarılayım o zamanErkek analarının çocuklarını evlenene kadar gördükleri yetiyormuş bilmiyor muydunuz?
3.5 aylık var olmaz mı? Yaş farkına takılmayalım önemli olan aşk10 yaşlarında varsa benim kızı al.istediğin zaman da gel kal anacığımm memnun oluruzzz
Yemeğin hemen ardından namaz kılmak beni de rahatsiz ediyor. Sindirim problemleri yaşıyordur belki o yüzden de önce namazı kılıp sonra yemek yemek istiyorlardır.Öyle tabure. Sofrada insan bekleterek değildir sanırım oğlu açım diyor evde yana yakıla geziyor biz sofrada.
Birgunozendim yemek yaptım yarimsaate geliyoruz dediler birsaat oldu yok yktim fırını yerken geldiler kusura bakmayin bekleyemedik dedim.
Şimdide aynısı ben aç kalamiyormmigren tutuyor işten gelmişim öğlen doğru düzgün yemiyorum yemeğe 1saat olsa neyse yemek kaynamış 2dk sürmez ben namaz kılayim ozaman .ee bende niye bekleyin namaz vakti kaçmıyor ama sofrada 3kisi onu bekliyoriz
Kusura bakmasın ben kendi annemede kiziyorum o konuda. Vakti kacmiyorsa 5dl sonrada kılınabilir ama biz aç bekletilmeuyiz
Ceycey alemsin valla herşeyi biliyorsun bunu nasıl bilmezsin. Hata konu sahibinde açıkça yazmamış.çocuk yapma dönemi mi varmış?
2 ay çok uzun süre ya bilemedim. çok rahatsız edici2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?
Aaa nasıl bilmem ciddennn. Ama sen bilgili akil bir kadın olarak zaten bana anlatırsın sıkıntı değilCeycey alemsin valla herşeyi biliyorsun bunu nasıl bilmezsin. Hata konu sahibinde açıkça yazmamış.
Tövbe haşa mirim pirim senin üstüne akıllı kadın tanımam ben. Benim favorim bir ekonomidensaadet iki sen.Aaa nasıl bilmem ciddennn. Ama sen bilgili akil bir kadın olarak zaten bana anlatırsın sıkıntı değil
Yanılıyorsun gene. Muhtelif çok iyi arkadaşımdır ben onun ne demek istediğini anladım da sen anlamamışsın. Hadi iyi forumlar. Başka üyeleri hedef al ben meşgulümmmTövbe haşa mirim pirim senin üstüne akıllı kadın tanımam ben. Benim favorim bir ekonomidensaadet iki sen.Neyse aldın sen cevabını muhteliften. İyi forumlar.
Kesin yardim etmek isteyenler olmuştur ama reddetmişsindir. Ben hep reddettim. Neden yorulsun ki insanlar benim işim icin dedim.Benim kolum çatlamıştı, o halde tek elle taşıdım. Şimdi bi tane lüzumsuz gelir hani nerde madalyan der. Kendi işimizi görmek için de madalya bekleyeceksek.. Çocukken annem yapıyordu onu, banyomu kendim yapınca çikolata veriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?