Kayınvalidemler gitmiyor

Yarın bizim doktor işimiz var Hanfendi bir gününü bana ayirmiyorsun diye laf etti . Oda işimiz var 2saat öncesi bosum dedi. Yorum yapmadım ben şu anneme gidecekleri toplayın dedim
Dedi dedim dediniz dediler
Yine anlaşılmayan bir paragraf
35 yaşındasınız tamam ama ne mezunusunuz?
Oda dediğiniz kim? 2 saat boşum diyen kim? Başka iki kişi ise siz niye yorum yapmama ihtiyacı duydunuz başkasının sohbetine? Sohbet sizleyse kendinizde "o" diye mi bahsediyorsunuz?

Öyle demediniz ki o kadarlık hediye alacak olsam bile kaban, ayakkabı gibi şeyler alırdım dediniz. Durumu olmamak ayrı zaten
Öyle demedim. Ben genel olarak 700 TL’ye eşarp alınmasına takıldım, 700 TL bir eşarba verilmez diye. Maddi durumu çok iyidir biri çıkar daha fazlasını da verir. Ama başkasından hediye bekleyerek değil, kendisi alır beni ilgilendirmez. Ben 700 TL’yi eğer çok beğendiysem ayakkabı çanta gibi şeylere veririm kendim için, hediye olarak kv yada anneme kaliteli güzel olsun derim ama marka değil. Daha uyguna kaliteli şeyler var.

Kendi istemişti
Bir önceki konusunda uzun uzun anlattı
Kocası görevdeydi yalnız kalmamak için çağırdı
He şimdi koca geldi onlar gitsin
Olduuuu. Uşağın var herhalde diye düşünüyor olabilirler
o zaman konunun devamını okumama gerek yok teşekkür ederim

kendi düşen ağlamaz diyerek çıkış yapıyorum iyi günler

Siz de kus sütü eksik sofra kuracak ne niyet ne emek göremedim ben ,bir kere yorgunsunuz, hastasınız bosa uzatmayın, konuyu okuyan herkes ,puanınızı verdi, sadece ilk mesaja göre yorum yapan bir kac kisi de size arkadaş oldu ,yeter herhalde

İyide kocam gelmiş gitsinler istiyorum azıcık dusunce olur
Annemler eşim gelecek yanlız kalalım diye hemen gidiyor onlarda da aynı şeyi bekliyorum
Annenler seni görüyor
Kv ler ise oğlunu
Farkı göremiyor musun?

Annenler evladına doyuyor
Kv de evladına doymak istiyor

Annenler seni görüyor
Kv ler ise oğlunu
Farkı göremiyor musun?

Annenler evladına doyuyor
Kv de evladına doymak istiyor
Konu sahibi gitsin annesine bi müddet , kaynana ve kayınbaba da oğlu ile kalsın Eşitlik budur.

Yemeğin hemen ardından namaz kılmak beni de rahatsiz ediyor. Sindirim problemleri yaşıyordur belki o yüzden de önce namazı kılıp sonra yemek yemek istiyorlardır.
Sizde premses sendromu başlamış bence. Dünya sizin etrafinizda dönemez

2 ay çok uzun süre ya bilemedim. çok rahatsız edici

Aaa nasıl bilmem ciddennn. Ama sen bilgili akil bir kadın olarak zaten bana anlatırsın sıkıntı değil
Tövbe haşa mirim pirim senin üstüne akıllı kadın tanımam ben. Benim favorim bir ekonomidensaadet iki sen. Neyse aldın sen cevabını muhteliften. İyi forumlar.

Tövbe haşa mirim pirim senin üstüne akıllı kadın tanımam ben. Benim favorim bir ekonomidensaadet iki sen. Neyse aldın sen cevabını muhteliften. İyi forumlar.
Yanılıyorsun gene. Muhtelif çok iyi arkadaşımdır ben onun ne demek istediğini anladım da sen anlamamışsın. Hadi iyi forumlar. Başka üyeleri hedef al ben meşgulümmm

Kesin yardim etmek isteyenler olmuştur ama reddetmişsindir. Ben hep reddettim. Neden yorulsun ki insanlar benim işim icin dedim.

Çok şükür simdi poşetimizi de taşıyoruz, marketimize de gidiyoruz, yalnız da kalıyoruz. Bunlari bile yapamayan hayatta var olduguna, birey olduguna nasil ikna eder kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…