Kayınvalidemler gitmiyor

eşinizin işini az çok tahmin ettim.10 000 civarı maaşı vardır.alsın annesine eşarp .görümcemler bana gelirken elleri kolları dolu gelirler ben de onlara hediyelerle giderim.para sadece çekirdek aileye harcanmaz
O eşarbı yine alırdım ben de ben ona geçen sene aldım busene bot ihtiyacım var deei. Kızı ile gizli gizli abone aldırim eşarbı dedi. bot alırken biz size bota niyetlendik hediyemiz dedim ben size eşarp aldiracaktim dedi buna kızdım bende biz gecencsene aldık busene niyetimiz bot eşarpi aldık olmaz dedim bozuldu.
Ben kendime almıyorum okadar pahaliyii
Ev almak istiyorum eşim kredi istemiyor para biriktirmemiz lazım.

Tek esarpta değil geçen sene pahalı hediye aldık.birsey olsa oğlum şunu alalım mi bunu alalım mı ? Bana sormak yok edimde hayır demiyor.
Enson birine hediye alicnak aynısını dedi bende patladım yanlarindA hayır dedim biz alacaksak giderken alır kendimiz veririz annem istiyrisa baksın dedim.
Sömürmeye kalkmasın.
Elektrik faturası odettti 500tl
Arabanın sigortası ödenmiş karttan tatil HGS si ödenmiş kartta. Hiç biri geri verilmedi

bu bir amme hızmetıdır
okuyunuz....

12saatlik yok evlendikten 1.5sene sonra tatil dönüşü uğradılar
kayınvalıdenız sıze sık gelen bırı degıl evlendıkten 1 bucuk sene sonra kocanız yalnız kalmanızı ıstemedıgı ıcın tatıl donusu yanınıza gelmısler
sırf huzuru kacsın dıye elınızden gelenı yapmıssınız o da sızı rahatsız ettıgını dusunup koltuk ortusunu falan duzeltmeye baslamıs
Uyuşuk eli yavaş onun. Annemde rahat ediyorum en azından .

ama yetmemıs bu kez de elı uyusuk dıye sıkayet etmıssınız

Anne babam gelince yemek hazır oluyor beni bekliyorlar
Utum yapiliuor evim siliniyor supuruluyor camlar siliniyor
Çayım bile hazır geliyor
Kayınvalide de anca ne yapsak kızım diye geziuor ortada.

keske kendı aılenızıde bu kadar kullanmasanız kac yasına gelmıs ınsanlar nıye herkes sureklı sıze hızmet etsın dıye beklıyorsunuz ben aılenıze daha cok uzuldum

hani siz hiç ıstemıyordunuz ?

Valla namazı 5dk geç kılabilir helede ezan yeni okunmusken.

bence sız hocaya soyleyın ezanı 10 dk sonra okusun kesın cozum

eli uyusuk kayınvalıde masallah yufkalar acmıs sıze
hanı bırsey gormemıstınız ?bırsey yapsa begenıp begenmeyecegımı gorurdum yapmadı dıyorsunuz koltuk ortusu duzeltıyor yufka acıyor ona da bır kulplar bır bırseyler
yapmasın zaten yapmaz tabı yaranamıyor kı

Yapsaydı beğenip beğen meyecegimi görürdüm ama yapmadı
Eli nasıl bilmiyorum.

İyide kocam gelmiş gitsinler istiyorum azıcık dusunce olur
Annemler eşim gelecek yanlız kalalım diye hemen gidiyor onlarda da aynı şeyi bekliyorum
evet annenız utunuzu yapıyor yemegınızı hazırlıyor cayınıza kadar demlıyor camasırları da yıkıyor
kayınvalıdeden aynı sekılde onları da beklıyorsunuz

ne guzel hayat ...

araba sigorta vs ödemeyin eşinle konuş bu konuyu .elektrik faturası kendi maaşı yetiyorsa onu da ödemeyin ama sene de 1 2 alınan hediyelere de müdahale etmeyin .bir orta yolu bulun işte konuşarak eşinle

Kocam istemedi inlarin planı oydu. Tatil dönüşü gelip kalıp eşim gidince gitmekti ben kızınca kaldilar
Eli uyuşuk kaynana yufkayı 10 kadınla açmış oda gelmedi tatil boyu gittiği yerlere dağıtmış birşeyde oğluma getireyim dememiş.

Valla başlasın. Dağınık duruyor heryer ben. Oda oğlu gelince yapmaya başladı oğluna görünmek için . 2ay neyemek yapılacak diye sormayan kadın oğlunun geleceği akşam sorsu oğluna yapıyım ben demek için. Neyse belki abartmış olabilirim ama neyse

araba sigorta vs ödemeyin eşinle konuş bu konuyu .elektrik faturası kendi maaşı yetiyorsa onu da ödemeyin ama sene de 1 2 alınan hediyelere de müdahale etmeyin .bir orta yolu bulun işte konuşarak eşinle
Bana sorsa kızardım .üstü kapalı sor dedim zaten. Kaldiki hediyeye kizmam ama hediyedir ben seceeim .bana aldiracaktim dedi ben bu laftan sonra sinir oldum. Açıkcasi soğudum ne olursa olsun aldiracaktim ne demek.

İyide kocam gelmiş gitsinler istiyorum azıcık dusunce olur
Annemler eşim gelecek yanlız kalalım diye hemen gidiyor onlarda da aynı şeyi bekliyorum

Anneniz babanız sizi görmeye geliyorlar, eşinizin nur yüzü için değil. O geldiğinde ziyareti uzatmadan gitmeleri normal.
Kayınvalideniz de sizin nur yüzünüz için değil oğlu için geliyor. "Oğlum geldi bize müsaade" deyip gitmeleri çok saçma değil mi?
Kalmalarına siz sebep olmuşsunuz üstelik.
Ben isteyince gelsinler, sıkıldığımda gitsinler diye bir dünya yok.

Evde birileri varken neden çocuk yapılmıyor orasını anlamadım ama zaten ailenize gidecekmişsiniz. Evde kalıp hemen çocuk işine girişme gibi bir planınız yok demek ki.
"Aileme gideceğiz" derseniz baş başa kalma imalarınızın bir sonuca ulaşmaması çok normal yani.
Ne dediğiniz, ne istediğiniz belli değil ki kadın anlasın.

Bana sorsa kızardım .üstü kapalı sor dedim zaten. Kaldiki hediyeye kizmam ama hediyedir ben seceeim .bana aldiracaktim dedi ben bu laftan sonra sinir oldum. Açıkcasi soğudum ne olursa olsun aldiracaktim ne demek.
der der kadının oğluu o oğluu.beğendiği şeyi isteyemez mi?eşim bile geçenlerde avm de şu sweat i beğend,m bana alsana dedi aldım.vayy adam bana sweat aldırdı diye konu mu açayım şimdi?komşu bana al demedi aile bireyi dedi.kaynananız da sevmeseniz de sizin aile bireyiniz üzgünüm

sız aslında
kızına gıdınce kızı ev hanımı olmasına ragmen cocuguna bakıyor yardım edıyor ona dedınız ...
bırde annenızın sıze hızmet etmesıne alısmıssınız aynı seyı bekledınız
ben calısan bırıyım bana annem gıbı kosusturmuyor annem gıbı ınce dusunmuyor kendı kızına ettıgı yardım gıbısını yapmıyor dedınız
bunları goremedıgınız ıcın kızgınsınız ve bu yuzden boyle konusup dusunuyorsunuz degıl mı

zaten sıze annenız yapıyor o da kendı kızına yapıyor gayet adaletlı bır dagılım ?

ne ıstedıgınızı bılmıyorsunuz ve ınsanlardan hızmet beklemeyı bır an evvel bırakmanız gerekıyor
ya kendınıze yardımcı bırını bulun bırıyle anlasın en ıyısı ... ya da ınsanlar ıclerınden geldıklerı kadarını yapsın yapmayana da kızmayın kac yasına gelmıs ınsanlar bırıne bakmak zor hele sızı memnun etmek zaten cok zor ...

bebegınız ıcınde sızın ıcınde evınıze yardımcı bırı lazım sımdıden arastırın guvenılır temız bırı hem temızlık yapar utu falan hem bebek ıcın yardım eder.

Çocuk yapma dönemi ozaman bitmiş oluyor oyuzden onuda planlamistim gidersek o dönem bitmiş oluyordu

Eşinizin sweet alsana demiş alsana derken siz almayabilirdinuz
Aldiracaktim emrivaki ve söylem tarzı var birde ben şok mağazadaki başka kadında şok oldu .
Birde merakımdan bugün gittim bana %70dedi mağaza çalışanı yok öyle bir eşarp dedi. Kadın brde uydurmuş %50 var dedi 70 yokki dedi

yoo bak annene nasıl da aldırdım dedi kızıma şaka yollu.güldük geçtik.siz bu kadına bilenmişsiniz ne yapsa gözünüze batıyorrr

Bu durumu yaşamaya çeyrek kala boşandım.
Benim exde yazın eğitime gidecekti kv yer yapıyordu torun abisini özledi, yazlık şehirde yaşıyoruz diye torun havuzu istedi. Biliyorum gelirlerse aylarca kalırlar zaten ev ev üstüne alışıklar. Kaç kere tartıştım bunun için daha gelmeden istemem diye. Rabbim verilmiş sadakam varmış o sivri dilli yılanla delim çıkardı evden.

Ben oturup iş ypsin değil ama bana yapmiyrda kocasına iki kap yemek yapsın diye bekliyorum. Ama kendi hep dışarda yemek istiyor benim midem kaldırmıyor zaten bunuda söyledim . Güzel yapamiyor olabilirim ama kendinde kocasına yapabilir herşeyi serdim önlerine yerlerini gösterdim okadarki kurcalayip arkadaki tenceremi bulmayı biliyor.benim unuttuğum yerdeki poşetini bile bulmuş kurcalayip ama yemek için tık yok.ortaya konan pirinci pilav yapmadı.
Benelinden geldince yapsın tabi gelmiyorsa yapmasın ben mantı açmasını beklemiyorim zaten.
Dediğiniz gibi bir bakıcı düşünüyorum imkan verirse ozaman şartlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…