• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler gitmiyor

Sağlık sorunlari
benim sağlık sorunlarımı anlatsam 1 saat sürer nöbet geçirmek bile var içlerinde ama eşim yurtdışına göreve bile gitse kendi başıma kalabiliyorum ki evim şehir merkezinde de değil.

annenizle konusun annenizin sizi çağırdığını su gün gelin dediğini belirtin anneme gideceğiz diyin
Ben bugün babam persmebe gideceğiz dedi dedim oda baban öyle dedide yapacaklarim var cumartesi den önce olmaz dedi Hado ya babam gideceğiz diyince bnde siz persmebe gidiyor sunuz diye plan yapmıştım annemlere gideriz diye dedim. Annemlere gidemezsekde 2gun şehir dışına cikari diye dedim plan yaptm otel baktım neyse planım bozuldu dedim gittim odadan.
Yarın bizim doktor işimiz var Hanfendi bir gününü bana ayirmiyorsun diye laf etti . Oda işimiz var 2saat öncesi bosum dedi. Yorum yapmadım ben şu anneme gidecekleri toplayın dedim gittim

Açıkça gidin diyorum artık .ben hiç gelinde demedjm tatile gidiyoruz dönüşte uğrayacağz diyip geldiler. Kalsinlar da istemedim kızgınlık halı destek olmyyor dedim kaldılar açıkçası esimede gitsinler dedim

Bizimki sömürüyor gibi
benim annem 8 yıldır benle yaşıyor.eşim tek kuruş almaz ondan maaşı kirası olmasına rağmen.annemin parasını saçar savururum .bizler de yaşlanacağızz bunu hiç unutmayınn.ne zorluklarla büyüttüğü evlatlarını sık sık görmek ister anne baba.bir gün biriyle evlensin evine ayak basamayalım parasından tek kuruş faydalanamayalım diye yetiştirmiyorum mesela ben çocuğumu.şimdi fazla fazla herşeyi veriyorum ona maddi manevi.zamanı gelince de ben de isteyeceğim .

Eşiniz konuşsun sizi ailenize götüreceğini söylesin. Siz de çantanızı falan hazırlayın şu gün gidiyoruz gibisinden konuşun arada ve gidin de. Onlar da mecbur evlerine dönerler.

Son derece dinç olduğu halde Akşama kadar bi tencere yemek yapmayan bi kv neden bu kadar savunuluyo anlamadım 🙄 kadın zorla çağırılmamış ki, zaten il dışındaymış, size de gelicez demişler oğullarına, o şekilde gelmişler, gelmişken de kalın burda denmiş, kalmışlar, kalsınlar da insan gelin çalışıyo bari yemeğini yapalım der, demeli bana göre
Elinizi vicdanınıza koyun ya, kv melek değil burda
Allah raİ olsun olayı doğru anlamissiniz

benim annem 8 yıldır benle yaşıyor.eşim tek kuruş almaz ondan maaşı kirası olmasına rağmen.annemin parasını saçar savururum .bizler de yaşlanacağızz bunu hiç unutmayınn.ne zorluklarla büyüttüğü evlatlarını sık sık görmek ister anne baba.bir gün biriyle evlensin evine ayak basamayalım parasından tek kuruş faydalanamayalım diye yetiştirmiyorum mesela ben çocuğumu.şimdi fazla fazla herşeyi veriyorum ona maddi manevi.zamanı gelince de ben de isteyeceğim .
Valla yıllardır senede 2 3 kere görüyordu ki. Evlenince mi gormeye basladi

Ya ne anlayissiz ve gorgusuz insanlar var YaRabbim.. iki ay kalmak, sonrada yok ben daha doyamadim kalcam ne demek? Kocaniza soyleyin gondersin ailesini. Olmazsa siz yine torun beklediklerini soyledikleri bi anlarinda, walla siz gitmeden torun falan calisamiyoruz diyin. Zaten ahlaki olan bu kadar uzun kalmaz. Yuzleri de kizarmaz duysalar bile boyle biseyi.
Bunuda dedim.torun diyonuz ama torun için eşimin olması lazım dedim yok

Açıkça gidin diyorum artık .ben hiç gelinde demedjm tatile gidiyoruz dönüşte uğrayacağz diyip geldiler. Kalsinlar da istemedim kızgınlık halı destek olmyyor dedim kaldılar açıkçası esimede gitsinler dedim
yahu sız eşinıze sinirle bak bu kadın yalnız kalacak dıye dusunmuyorlar hıc hemen gıtmeyı dusunuyorlar demedınız mı
sımdıde kalsınlar ıstemedım dıyorsunuz bu ne perhız bu ne lahana tursusu

Ben bugün babam persmebe gideceğiz dedi dedim oda baban öyle dedide yapacaklarim var cumartesi den önce olmaz dedi Hado ya babam gideceğiz diyince bnde siz persmebe gidiyor sunuz diye plan yapmıştım annemlere gideriz diye dedim. Annemlere gidemezsekde 2gun şehir dışına cikari diye dedim plan yaptm otel baktım neyse planım bozuldu dedim gittim odadan.
Yarın bizim doktor işimiz var Hanfendi bir gününü bana ayirmiyorsun diye laf etti . Oda işimiz var 2saat öncesi bosum dedi. Yorum yapmadım ben şu anneme gidecekleri toplayın dedim gittim

pek bence bu sebepten dolayı eşinizle tartsmayin. eşinize belli etmeden kayinvalidenizle tartışmadan zorunlu bahane bulun. cumartesiye kaldıysa o zaman cumartesiye yer ayırttım diyin birden otelde. yada cumartesi annem.hazırlık yapacakmış diyin cumartesiden sonra hele bir pazartesi olsun demeye fırsat vermemiş olursunuz

Back