- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
bir sonraki haftaya gider otele aysel.bahane geldi bana ha perşembe gitmiş ha cumartesi kaynana.arada 2 gün var bu kadar stres olmaya kinlenmeye değer mi?pek bence bu sebepten dolayı eşinizle tartsmayin. eşinize belli etmeden kayinvalidenizle tartışmadan zorunlu bahane bulun. cumartesiye kaldıysa o zaman cumartesiye yer ayırttım diyin birden otelde. yada cumartesi annem.hazırlık yapacakmış diyin cumartesiden sonra hele bir pazartesi olsun demeye fırsat vermemiş olursunuz
bencede konu sahibesi cok takıntı haline getirmiş. eminim kayimvalidesi ve kayınbaba durumun farkında kadın oralı bilerek olmuyor bence konu sahibesi boyle yaptıkça onlarda uzatıyorlarbir sonraki hafaya gider otele aysel.bahane geldi bana ha perşembe gitmiş ha cumartesi kaynana.arada 2 gün var bu kadar stres olmaya kinlenmeye değer mi?
Zaten pazartesi iş başı gidemem ben gideriz hemde kocamla başbaşa kalırız diye izin aldım evde kaldım .pek bence bu sebepten dolayı eşinizle tartsmayin. eşinize belli etmeden kayinvalidenizle tartışmadan zorunlu bahane bulun. cumartesiye kaldıysa o zaman cumartesiye yer ayırttım diyin birden otelde. yada cumartesi annem.hazırlık yapacakmış diyin cumartesiden sonra hele bir pazartesi olsun demeye fırsat vermemiş olursunuz
Geçmiş olsun ama siz poşet bile taşırken zorlanıyorsunuzBir kolumu tam kullanamıyorum ameliyatlı kırılgan dolayı ağır kaldırma ağır iş yapmak yasak uzun süre buksem zorluyor
İyide kocam gelmiş gitsinler istiyorum azıcık dusunce oluryahu sız eşinıze sinirle bak bu kadın yalnız kalacak dıye dusunmuyorlar hıc hemen gıtmeyı dusunuyorlar demedınız mı
sımdıde kalsınlar ıstemedım dıyorsunuz bu ne perhız bu ne lahana tursusu
o zaman sizin taktiginiz durum izindeyken bir yere gidemiyorsunuz izin bosa gitmiş gibi olmusZaten pazartesi iş başı gidemem ben gideriz hemde kocamla başbaşa kalırız diye izin aldım evde kaldım .
Amin .Geçmiş olsun ama siz poşet bile taşırken zorlanıyorsunuz
Bebeği taşırken sağlam ilki kol şart, helede otokoltuğu ile birlikte taşırken sağlam iki kol bile bi süre sonra yetmiyor.
Allah yardımcınız olsun.
Biz çocukken annem doktururdu.ise yarıyor du galibatuz dök ayakkabılarına
Anneniz gelse çünkü böyle birşey için kayınvalide cagirilmaz gibiBir kolumu tam kullanamıyorum ameliyatlı kırılgan dolayı ağır kaldırma ağır iş yapmak yasak uzun süre buksem zorluyor
Aynen öyle ne yanlız kaldok ne gidebildik izin aldığımı soyledifimdede eşimle kalayım başbaşa hemde eve gideyim diye aldım dedim.o zaman sizin taktiginiz durum izindeyken bir yere gidemiyorsunuz izin bosa gitmiş gibi olmus
Zaten bir senedir onlar gelip gidiyor sürekli eşim gidince geliyorlar o gelmeden dönüyorlar ki yanlız kalalım diyeAnneniz gelse çünkü böyle birşey için kayınvalide cagirilmaz gibi
Siz salın kvyiZaten bir senedir onlar gelip gidiyor sürekli eşim gidince geliyorlar o gelmeden dönüyorlar ki yanlız kalalım diye
Ben zaten şu 2aysa anladimki bebek olsa KV evde yardımcı olmaz yük olurbana.
siz Boyle yaptıkça kayinvalideniz durumun farkında o yüzden alınmış gibi yapmak istemiyor oralı olmuyor. kadın artik demis cumartesiye kadar kalırlar. sizde şöyle düşünün kayinvalideniz sizi seviyorki kalıyor yoksa izin de olmadığınız zaman gelir kalırdı su gelinin yüzünü görmem derdi.Aynen öyle ne yanlız kaldok ne gidebildik izin aldığımı soyledifimdede eşimle kalayım başbaşa hemde eve gideyim diye aldım dedim.
Kp anlayislk KV de tık yok.
cidden ortopedist bunu mu dedi?ameliyat olursunuz iyileşme fizik tedavi vs süreci en fazla 6 aydır.sonra da bebeğe odaklanırsınız.üzgünüm ama ortopedist yakını olan bir üye olarak buna inanmadımAmin .
Ameliyat olacaktım doktor biran önce çocuk düşünün dediği için ameliyat olamadım. Bende bu durumu düşünüyorum nasıl olacak diye ama bilmiyorum
Valla o isteği pahalı esarpi aldırmadı dertlodir ara sıra açıyor. Bende kapatıyorum pahalıymış bizim bütçemiz yok isteyen alabilir diye aldırmadım diyede yapıyor biraz.bencede konu sahibesi cok takıntı haline getirmiş. eminim kayimvalidesi ve kayınbaba durumun farkında kadın oralı bilerek olmuyor bence konu sahibesi boyle yaptıkça onlarda uzatıyorlar
Kadın dogumcu dedi ortopediste soyleuince biraz daha oteleyebiliriz bebek yapın öncelikli ozaman dedi. bebek sonrası gelin çok ertelemeyin dedi..cidden ortopedist bunu mu dedi?ameliyat olursunuz iyileşme fizik tedavi vs süreci en fazla 6 aydır.sonra da bebeğe odaklanırsınız.üzgünüm ama ortopedist yakını olan bir üye olarak buna inanmadım
Aa suu 700 liralık eşarp takan teyze. Allah sabır versin ablacım. kayinvaliden cok uyanık ama benden demesi. kesinlikle onun yüzünden kocamla kotu olma onun taktiğini izleValla o isteği pahalı esarpi aldırmadı dertlodir ara sıra açıyor. Bende kapatıyorum pahalıymış bizim bütçemiz yok isteyen alabilir diye aldırmadım diyede yapıyor biraz.
Oğluna alışmış istediğini aldırmaya ben onleyiciyim artık yoksa isim vardı dediği yere kendinde gidebilir
Eşime sorsan annem kararsız kendi karar verrmez diyorsa işin aslı 2aydir kendi istediğini gzip gezip alıyor. Pahalı ya gelince oğlum gelsin bakalım
eşinizin işini az çok tahmin ettim.10 000 civarı maaşı vardır.alsın annesine eşarp .görümcemler bana gelirken elleri kolları dolu gelirler ben de onlara hediyelerle giderim.para sadece çekirdek aileye harcanmazValla o isteği pahalı esarpi aldırmadı dertlodir ara sıra açıyor. Bende kapatıyorum pahalıymış bizim bütçemiz yok isteyen alabilir diye aldırmadım diyede yapıyor biraz.
Oğluna alışmış istediğini aldırmaya ben onleyiciyim artık yoksa isim vardı dediği yere kendinde gidebilir
Eşime sorsan annem kararsız kendi karar verrmez diyorsa işin aslı 2aydir kendi istediğini gzip gezip alıyor. Pahalı ya gelince oğlum gelsin bakalım
aysel allasen sen bari bunu deme.annesine alıyor ayol senin gibi elin evli adamına harcamamışşAa suu 700 liralık eşarp takan teyze. Allah sabır versin ablacım. kayinvaliden cok uyanık ama benden demesi. kesinlikle onun yüzünden kocamla kotu olma onun taktiğini izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?