Kayınvalidemler gitmiyor

bir sonraki haftaya gider otele aysel.bahane geldi bana ha perşembe gitmiş ha cumartesi kaynana.arada 2 gün var bu kadar stres olmaya kinlenmeye değer mi?

bir sonraki hafaya gider otele aysel.bahane geldi bana ha perşembe gitmiş ha cumartesi kaynana.arada 2 gün var bu kadar stres olmaya kinlenmeye değer mi?
bencede konu sahibesi cok takıntı haline getirmiş. eminim kayimvalidesi ve kayınbaba durumun farkında kadın oralı bilerek olmuyor bence konu sahibesi boyle yaptıkça onlarda uzatıyorlar

Zaten pazartesi iş başı gidemem ben gideriz hemde kocamla başbaşa kalırız diye izin aldım evde kaldım .

Bir kolumu tam kullanamıyorum ameliyatlı kırılgan dolayı ağır kaldırma ağır iş yapmak yasak uzun süre buksem zorluyor
Geçmiş olsun ama siz poşet bile taşırken zorlanıyorsunuz
Bebeği taşırken sağlam ilki kol şart, helede otokoltuğu ile birlikte taşırken sağlam iki kol bile bi süre sonra yetmiyor.
Allah yardımcınız olsun.

yahu sız eşinıze sinirle bak bu kadın yalnız kalacak dıye dusunmuyorlar hıc hemen gıtmeyı dusunuyorlar demedınız mı
sımdıde kalsınlar ıstemedım dıyorsunuz bu ne perhız bu ne lahana tursusu
İyide kocam gelmiş gitsinler istiyorum azıcık dusunce olur
Annemler eşim gelecek yanlız kalalım diye hemen gidiyor onlarda da aynı şeyi bekliyorum

Amin .
Ameliyat olacaktım doktor biran önce çocuk düşünün dediği için ameliyat olamadım. Bende bu durumu düşünüyorum nasıl olacak diye ama bilmiyorum

Zaten bir senedir onlar gelip gidiyor sürekli eşim gidince geliyorlar o gelmeden dönüyorlar ki yanlız kalalım diye
Ben zaten şu 2aysa anladimki bebek olsa KV evde yardımcı olmaz yük olurbana.
Siz salın kvyi

Aynen öyle ne yanlız kaldok ne gidebildik izin aldığımı soyledifimdede eşimle kalayım başbaşa hemde eve gideyim diye aldım dedim.
Kp anlayislk KV de tık yok.
siz Boyle yaptıkça kayinvalideniz durumun farkında o yüzden alınmış gibi yapmak istemiyor oralı olmuyor. kadın artik demis cumartesiye kadar kalırlar. sizde şöyle düşünün kayinvalideniz sizi seviyorki kalıyor yoksa izin de olmadığınız zaman gelir kalırdı su gelinin yüzünü görmem derdi.

Amin .
Ameliyat olacaktım doktor biran önce çocuk düşünün dediği için ameliyat olamadım. Bende bu durumu düşünüyorum nasıl olacak diye ama bilmiyorum
cidden ortopedist bunu mu dedi?ameliyat olursunuz iyileşme fizik tedavi vs süreci en fazla 6 aydır.sonra da bebeğe odaklanırsınız.üzgünüm ama ortopedist yakını olan bir üye olarak buna inanmadım

bencede konu sahibesi cok takıntı haline getirmiş. eminim kayimvalidesi ve kayınbaba durumun farkında kadın oralı bilerek olmuyor bence konu sahibesi boyle yaptıkça onlarda uzatıyorlar
Valla o isteği pahalı esarpi aldırmadı dertlodir ara sıra açıyor. Bende kapatıyorum pahalıymış bizim bütçemiz yok isteyen alabilir diye aldırmadım diyede yapıyor biraz.

Oğluna alışmış istediğini aldırmaya ben onleyiciyim artık yoksa isim vardı dediği yere kendinde gidebilir

Eşime sorsan annem kararsız kendi karar verrmez diyorsa işin aslı 2aydir kendi istediğini gzip gezip alıyor. Pahalı ya gelince oğlum gelsin bakalım

Birazda onun hırsını çıkarıyor gibi.

cidden ortopedist bunu mu dedi?ameliyat olursunuz iyileşme fizik tedavi vs süreci en fazla 6 aydır.sonra da bebeğe odaklanırsınız.üzgünüm ama ortopedist yakını olan bir üye olarak buna inanmadım
Kadın dogumcu dedi ortopediste soyleuince biraz daha oteleyebiliriz bebek yapın öncelikli ozaman dedi. bebek sonrası gelin çok ertelemeyin dedi..
Bebek için sinirdayim şuan oyuzden

Aa suu 700 liralık eşarp takan teyze. Allah sabır versin ablacım. kayinvaliden cok uyanık ama benden demesi. kesinlikle onun yüzünden kocamla kotu olma onun taktiğini izle

eşinizin işini az çok tahmin ettim.10 000 civarı maaşı vardır.alsın annesine eşarp .görümcemler bana gelirken elleri kolları dolu gelirler ben de onlara hediyelerle giderim.para sadece çekirdek aileye harcanmaz

Aa suu 700 liralık eşarp takan teyze. Allah sabır versin ablacım. kayinvaliden cok uyanık ama benden demesi. kesinlikle onun yüzünden kocamla kotu olma onun taktiğini izle
aysel allasen sen bari bunu deme.annesine alıyor ayol senin gibi elin evli adamına harcamamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…