- 21 Kasım 2021
- 163
- 52
- 13
- 40
- Konu Sahibi Pembemavibulut
Geçen her ay kayıp şuan.e bir sonraki ayda da yumurtlanmıyor mu?1 ayda menopoza mı gireceksiniz?
Şuan bunu size anlatmam zor amh dusujlugu derseniz Google'a cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen her ay kayıp şuan.e bir sonraki ayda da yumurtlanmıyor mu?1 ayda menopoza mı gireceksiniz?
Allah korumuşBu durumu yaşamaya çeyrek kala boşandım.
Benim exde yazın eğitime gidecekti kv yer yapıyordu torun abisini özledi, yazlık şehirde yaşıyoruz diye torun havuzu istedi. Biliyorum gelirlerse aylarca kalırlar zaten ev ev üstüne alışıklar. Kaç kere tartıştım bunun için daha gelmeden istemem diye. Rabbim verilmiş sadakam varmış o sivri dilli yılanla delim çıkardı evden.
Çocuk yapma dönemi ozaman bitmiş oluyor oyuzden onuda planlamistim gidersek o dönem bitmiş oluyordu
Kendim edip kedim buldim doğru ama bana ders birdaha kalmamaları için elimden geleni yapacam. Gerek yok. Bende böyle bilmezdim iyice tanıdım .nekadar uzak okadar iyi.O dönem bitince üreme döneminiz sona mı eriyor? Biz kaplumbağa değiliz ki her yıl 2 aylık üreme dönemine girelim, sonra da dükkanı kapatalım. Bütün dönemler sizin.
Kayınvalideniz de sizin yumurtlama zamanınızı takip edip ona göre plan yapamaz.
2 ay misafirlik için uzun bir süre bence ama kalmalarını siz sağlamışsınız.
2 ay sizi gördükten sonra oğlunu görmek için 1 haftanın az gelmesi çok normal.
Şu durumda yapacak bir şey yok. Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz aslında.
evlendikten 1.5 yıl sonra gelmiş yahu kadınn.o zamanlar yapsaydınız zaman kaybetmeden.her geçen ay kayıp zaman diyip duruyorsunuz.burda 5 tüp bebek denemesi sonucu hamile olan arkadaşım var benim.hamile kalamayışınızı bile kayınvalideye yüklediniz farkındaysanızKendim edip kedim buldim doğru ama bana ders birdaha kalmamaları için elimden geleni yapacam. Gerek yok. Bende böyle bilmezdim iyice tanıdım .nekadar uzak okadar iyi.
Ama geçen her. Zaman Kayıp şuan. Buay normal yolla denemenin sonu sonral ay tupbebek için konuşacağız doktora gidince.
O mevzu farklı sizin direkt denemede olduysa anlamazsınız bunu
Çocuk düşüncesi baslayinca zaten cerrahi işlemde yapıldı ilerde sorun olmasın diye. Onun yasağı vardı. Doktor artık deneyin dedi tabi buna . Hamile kalamam i değil yanlız kalmamı yukledimevlendikten 1.5 yıl sonra gelmiş yahu kadınn.o zamanlar yapsaydınız zaman kaybetmeden.her geçen ay kayıp zaman diyip duruyorsunuz.burda 5 tüp bebek denemesi sonucu hamile olan arkadaşım var benim.hamile kalamayışınızı bile kayınvalideye yüklediniz farkındaysanız
tmm da eşiniz geleli 1 hafta olmadı mı ?ondan önce zaten adam yoktu bebek deneyemezdiniz.kayınvalide oğlu geldikten sonra 2 hafta kalsa en fazla 1 yumurtlama dönemi geçer.ondan da rezervler tükenmez.zaten varsa vardır yoksa da yokturÇocuk düşüncesi baslayinca zaten cerrahi işlemde yapıldı ilerde sorun olmasın diye. Onun yasağı vardı. Doktor artık deneyin dedi tabi buna . Hamile kalamam i değil yanlız kalmamı yukledim
aslında bır dusunse suan cocuk yapmamaları hayrına hıc acele etmemesı gerekevlendikten 1.5 yıl sonra gelmiş yahu kadınn.o zamanlar yapsaydınız zaman kaybetmeden.her geçen ay kayıp zaman diyip duruyorsunuz.burda 5 tüp bebek denemesi sonucu hamile olan arkadaşım var benim.hamile kalamayışınızı bile kayınvalideye yüklediniz farkındaysanız
Namazın yavaş kılınanı makbuldur zaten, neden taktınız kadının namazına bu kadar? Siz meselenizi eşinizle çözün yalnız kalabilirim çocuk değilim deyin.Kendi uyuşuk
Öğünü çok yavaş kılıyor. Bende anlamadım ne yapıyor namazda okadar ama
Çok yavaş kılıyor.
2denemede onlar vardi.varken olmuyor.gunkacirfik hep. ve benim 2yanimda yatıyorlar bir yanım kp bir yanın kv duvarlar kalın değil zor oluyor bazi seylertmm da eşiniz geleli 1 hafta olmadı mı ?ondan önce zaten adam yoktu bebek deneyemezdiniz.kayınvalide oğlu geldikten sonra 2 hafta kalsa en fazla 1 yumurtlama dönemi geçer.ondan da rezervler tükenmez.zaten varsa vardır yoksa da yoktur
Zaten birdaha annem derse gerek yok derimNamazın yavaş kılınanı makbuldur zaten, neden taktınız kadının namazına bu kadar? Siz meselenizi eşinizle çözün yalnız kalabilirim çocuk değilim deyin.
dogru kadının ısı ne gelınının basında bekledı gorevı bıttıBence oğlu eve gelince görev tanımları bitmiş onların gitsinler yani. Kendi doğurduğu çocuğu görüp ne yapacaklar 5 gün daha. Beklesinler 10 ay daha torun görsünler hiç yani
Öyle tabure. Sofrada insan bekleterek değildir sanırım oğlu açım diyor evde yana yakıla geziyor biz sofrada.Namazın yavaş kılınanı makbuldur zaten, neden taktınız kadının namazına bu kadar? Siz meselenizi eşinizle çözün yalnız kalabilirim çocuk değilim deyin.
Çok mantikli iyi dedin bunudogru kadının ısı ne gelınının basında bekledı gorevı bıttı
bence torunu da goruntulu aramayla gorsun
Eşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olurBence oğlu eve gelince görev tanımları bitmiş onların gitsinler yani. Kendi doğurduğu çocuğu görüp ne yapacaklar 5 gün daha. Beklesinler 10 ay daha torun görsünler hiç yani
Seninki gene 2 aydırmış biz 10 yıldır beraber oturuyoruz ben napıyım2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?
sızın ıcınde gecerlıEşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olur
Madem öyle yiyin kadının namazına kadar takmışsınız ya yuhhh birde geç kılsın diyorsunuz. Sizin beş dakika geç yemeniz namaz saatinden daha mühim sanırım. Kadını yana yakıla hem çağırıyorsunuz kocanız gelincede gitsinler. 1,5 sene sonra gelmişler sizin gül yüzünüze değil oğlu için gelmişler. Kendi annenizle istediğiniz zaman görüşüyorunuz sıkıntı yok tabi ama kadın kendi oğunu görünce anormalÖyle tabure. Sofrada insan bekleterek değildir sanırım oğlu açım diyor evde yana yakıla geziyor biz sofrada.
Birgunozendim yemek yaptım yarimsaate geliyoruz dediler birsaat oldu yok yktim fırını yerken geldiler kusura bakmayin bekleyemedik dedim.
Şimdide aynısı ben aç kalamiyormmigren tutuyor işten gelmişim öğlen doğru düzgün yemiyorum yemeğe 1saat olsa neyse yemek kaynamış 2dk sürmez ben namaz kılayim ozaman .ee bende niye bekleyin namaz vakti kaçmıyor ama sofrada 3kisi onu bekliyoriz
Kusura bakmasın ben kendi annemede kiziyorum o konuda. Vakti kacmiyorsa 5dl sonrada kılınabilir ama biz aç bekletilmeuyiz
Sizde madem annenizi sürekli görmeyi verin aynı şey 35 yıldır ayrılmamışsınız sürekli görüşüyorsunuzEşim 15yildir ayrı evden zaten yılda birkca kez çok fazla değil gördükleri geçmişte şimdide görmese olur