- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
- Konu Sahibi Pembemavibulut
Gelin istediği için, yapamiyorum diye mizmizlandigi icinYa bu gelinlerin neden başı bekleniyor? Gelinler aciz mi? Hakeret gelir bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelin istediği için, yapamiyorum diye mizmizlandigi icinYa bu gelinlerin neden başı bekleniyor? Gelinler aciz mi? Hakeret gelir bana
O zaman evlenmeseymis. Ne ala memleket, koca koca insanları evinden et, işine gelmeyince de başından def et. Kendim evlendim, evimi kurdum de ama tek başına yapama. Öğrenciyken koca şehirde tek başımıza kalıyorduk bizler.Gelin istediği için, yapamiyorum diye mizmizlandigi icin
Eşin ne diyor onunla konustunmu2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?
Simdi de kocam geldi, sıkıldım gitsinler konusuO zaman evlenmeseymis. Ne ala memleket, koca koca insanları evinden et, işine gelmeyince de başından def et. Kendim evlendim, evimi kurdum de ama tek başına yapama. Öğrenciyken koca şehirde tek başımıza kalıyorduk bizler.
kadin ya yanlis bir sey yapmasin mantigi var. bekarken babasi abise, evlenince esi esinin ailesiYa bu gelinlerin neden başı bekleniyor? Gelinler aciz mi? Hakeret gelir bana
100 yufka bekleyip 30 yufka gelince moraller bozulmuştur tabiHiç birini görmedim daha yeni yeni oğlu gelince iş yapıyor gözükmek için koltuk örtüsü duzeltiyor .
Ben işten gelip yemek yapana kadar8 8.30 oluyro umursamıyorum. Geç yesinler neyapabilirim
Gün boyu birton işle ugrasiyp duruyorumdolabimi doldurmaz
Sana yufka yaptım dedigu 30adetccikmi bende enaz 100adet sandım 30diyincr bir güldüm içimden beklemiyorum da birşey.
Gün boyu dışarı çıkıp şehrin neresinde n mağaza var bilip gidip geziyor. Gerisi oturmaca.
kadının oğlu gelir gelmez gitmesi beklenmiş pess.gelin evladı değil kocası evladı kayınvalidenin.onu da görecek 1 hafta hasret giderecek konuşacak şakalaşacak belki gezecekler bereber şehirde.kayınvalideleri bu kadar aciz bu kadar kurmalı oyuncak gibi bu kadar olan biteni anlamıyor sanmıyor mu bazı gelinler çok gülüyorum.herşeyin farkındalarrrr.valla cocugu gelmıs kadın cocugunuda gormek ısteyecektır haklı olarak
bırkac gun cocugunuda gorsun
10 dk lık ıbadetıne kadar laf edılıyor oglen yemek yıyemeyecek kadar huzursuz ve o evde emanet hıssedıyorlar kendılerını ...e bı zahmet uc bes gun daha cekecek artık konu sahıbı
yanı onların cokda meraklı oldugunu dusunmuyorum kalmak ıcın oyle olsa eve hepten yerlesır kendı evı gıbı kullanır pısırır tasırır her ıstedıgını yapardı
cocuk da acık acık ne zaman gıdeceksınız demıs zaten gıderler bır kac gune
Sabah geç kalkın, kahvaltı hazırlamayın yani baya süründürün hazırlarken, hizmeti iyi yapmayın, bide sürat asın ayrı takılın, eşinizle de sakın keyifli olmayın, hatta eşinizle bu süreçte beraber bile olmayın, herşeyden kısın, böyle susarsanız ve hizmet ederseniz tabi gitmezler...2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?
demın gordum bır arkadasımız alıntılamıs konu sahıbının o yorumunukadının oğlu gelir gelmez gitmesi beklenmiş pess.gelin evladı değil kocası evladı kayınvalidenin.onu da görecek 1 hafta hasret giderecek konuşacak şakalaşacak belki gezecekler bereber şehirde.kayınvalideleri bu kadar aciz bu kadar kurmalı oyuncak gibi bu kadar olan biteni anlamıyor sanmıyor mu bazı gelinler çok gülüyorum.herşeyin farkındalarrrr.
kadının oğlu gelir gelmez gitmesi beklenmiş pess.gelin evladı değil kocası evladı kayınvalidenin.onu da görecek 1 hafta hasret giderecek konuşacak şakalaşacak belki gezecekler bereber şehirde.kayınvalideleri bu kadar aciz bu kadar kurmalı oyuncak gibi bu kadar olan biteni anlamıyor sanmıyor mu bazı gelinler çok gülüyorum.herşeyin farkındalarrrr.
o mevzuyuda gordum hedıye alacaklarmıs kayınvalıdede bunu bılıyormusAma oğlu il dışına gitmeden 4 hf önceden gelmişler, yani 1 ay vakit geçirmiş, bi de bu kadın ağzıyla 700 liralık vakko eşarp isteyen bi kadın, bence çok arsız bi kv bu
o mevzuyuda gordum hedıye alacaklarmıs kayınvalıdede bunu bılıyormus
madem alacaksın ben sunu begenmıstım demıs
o anda alacak butcelerı yoksa sozum olsun param olunca alıcam anne der oglu gecer... bır annenın oglundan cocuklarından bırsey ıstemesı abes gelmıyor bana arsızca da gelmıyor sıze hatta soyle ornek vereyım annemle pek aram yok gorusmem bıle kendısıyle ama begendıgını bıldıgım seyı alırım ona ya da ıstedıgı seyı alırım durumum musaıtse nıye almayayım ? ben almayacagım da kım alacak ? evlat olarak varsa param alırım . bu annemın arsız oldugunu mu gosterır ?
ayrıca cagıran hatta bunun ıcın esıyle kavga eden konu sahıbının kendısı zaten
bence yalnız kalamıyorum poset tasıyamıyorum gelsınler dıye cagırıp geldıklerınde de rahatsız oldum gıtsınler demek , elını hıc bır seye surmuyor dıyen ama kayınvalıde gelınıne 30 yufka yaptıgında aman sankı cok yapmıs gıbı konusuyor dıye begenmemek, 10 dk once namaz kılıversın dıye bıle karısmak ınsanlar oglen evde yemek yıyemeyecek kadar kendılerını huzursuz hıssetmelerıne ragmen ogullarının hatırı ıcın kalmalarına ragmen gelının doldurusuyla sız ne zaman gıdeceksınız sorusuyla karsılasmak eger konuda hatalı ve kotu bırını arıyorsak ben buradayım dıyor bırılerı ona yonelmek lazım.
bunlar sıze yapılsa ne dusunurdunuz merak ettım ?
ben konu sahıbının anlatıs seklınden olayları yorumlamasından dolayı ve bıze aktardıklarından tam emın degılımÖnce botum yok demiş, sana bot alalım hediye olarak demişler, ben size 700 liralık eşarp aldıracaktım demiş kv de, bi anne oğlundan gelininden hediye isteyebilir, neye ihtiyacı varsa onu belirtebilir para boşa gitmesin diye ama 700 liraya eşarp?? Bu devirde? İşte abes olan bu, insan evladından bu fiyata bi eşarp istememeli, ya da bi kap yemek yapabilir akşama kadar, eve 7 de gelen bi ev sahibi var, o yüzden diyorum kv masum bi kadıncağız değil, otel niyetine kullanmış bence orayı, e oğluyla 1 ay vakit geçirmiş işte, oğlu dönmüş 1 hf da o şekilde vakit geçirmiş, git madem evine
Konu sahinin de masum olmayan yanları var aslında ama eşine anneni babanı çağır yanımda kalsınlar dememiş ki, ben tek kalırım demiş, eşi istememiş tek kalmasını, bayan da diretmemiş hayır tek kalıcam anladığım kadarıyla, bayanın olayları ifade etme şeklinde sıkıntı var
O namaza geçince yapmaya baslasaniz hiçbir sorun olmayacak halbuki. O sırada hazır olur o bitirince de yersiniz.Valla 1.5 2 yıldır evin düzeni belli işten gelince yemek yapılır yenir.ben aç geliyorum işten
Bütün gün yorulmusum..
Ksuura bakmasın ben yaparken okunuyor beklesem yatsı okuncak bu seferde yatsı beklenecek acmi kalayım geldikleri ilk günden beri aynı aralikta yemek yenir.
Zaten sofrayı kuruyorum o namaza gidiyor bende kp de yiyoruz. Beklemiyoruz yani. Oda 10dk geç kılabilir vakit var çünkü
Eski konuları okumanızı tavsiye ederim,Önce botum yok demiş, sana bot alalım hediye olarak demişler, ben size 700 liralık eşarp aldıracaktım demiş kv de, bi anne oğlundan gelininden hediye isteyebilir, neye ihtiyacı varsa onu belirtebilir para boşa gitmesin diye ama 700 liraya eşarp?? Bu devirde? İşte abes olan bu, insan evladından bu fiyata bi eşarp istememeli, ya da bi kap yemek yapabilir akşama kadar, eve 7 de gelen bi ev sahibi var, o yüzden diyorum kv masum bi kadıncağız değil, otel niyetine kullanmış bence orayı, e oğluyla 1 ay vakit geçirmiş işte, oğlu dönmüş 1 hf da o şekilde vakit geçirmiş, git madem evine
Konu sahinin de masum olmayan yanları var aslında ama eşine anneni babanı çağır yanımda kalsınlar dememiş ki, ben tek kalırım demiş, eşi istememiş tek kalmasını, bayan da diretmemiş hayır tek kalıcam anladığım kadarıyla, bayanın olayları ifade etme şeklinde sıkıntı var
aynen katılıyorum oğlumuz kızımız evlenince onlarla resmi olmamız bekleniyor.benim kız mesela 10 yaşında bazen bütçemin üstünde bir şey beğenir alalım der bu ay alamayacağımız anlatırım anlar.ee çocuğum arsızca şunu istedi diye konu açan var mı aramızda yok.hep kayınvalideler suçlu hep onlar kötü onlar çıkarcı .annemize senede 100 bin kazanıp 2000 harcamayacaksam kendime evlat demem ben.ha sömüren aileler de var onlar konu dışıo mevzuyuda gordum hedıye alacaklarmıs kayınvalıdede bunu bılıyormus
madem alacaksın ben sunu begenmıstım demıs
o anda alacak butcelerı yoksa sozum olsun param olunca alıcam anne der oglu gecer... bır annenın oglundan cocuklarından bırsey ıstemesı abes gelmıyor bana arsızca da gelmıyor sıze hatta soyle ornek vereyım annemle pek aram yok gorusmem bıle kendısıyle ama begendıgını bıldıgım seyı alırım ona ya da ıstedıgı seyı alırım durumum musaıtse nıye almayayım ? ben almayacagım da kım alacak ? evlat olarak varsa param alırım . bu annemın arsız oldugunu mu gosterır ?
ayrıca cagıran hatta bunun ıcın esıyle kavga eden konu sahıbının kendısı zaten
bence yalnız kalamıyorum poset tasıyamıyorum gelsınler dıye cagırıp geldıklerınde de rahatsız oldum gıtsınler demek , elını hıc bır seye surmuyor dıyen ama kayınvalıde gelınıne 30 yufka yaptıgında aman sankı cok yapmıs gıbı konusuyor dıye begenmemek, 10 dk once namaz kılıversın dıye bıle karısmak ınsanlar oglen evde yemek yıyemeyecek kadar kendılerını huzursuz hıssetmelerıne ragmen ogullarının hatırı ıcın kalmalarına ragmen gelının doldurusuyla sız ne zaman gıdeceksınız sorusuyla karsılasmak eger konuda hatalı ve kotu bırını arıyorsak ben buradayım dıyor bırılerı ona yonelmek lazım.
bunlar sıze yapılsa ne dusunurdunuz merak ettım ?
Sağlık sorunlarieşiniz size güvenmiyor galiba.yoksa niye yalnız başınıza evinizde kalamayasınız?
Bizimki sömürüyor gibiaynen katılıyorum oğlumuz kızımız evlenince onlarla resmi olmamız bekleniyor.benim kız mesela 10 yaşında bazen bütçemin üstünde bir şey beğenir alalım der bu ay alamayacağımız anlatırım anlar.ee çocuğum arsızca şunu istedi diye konu açan var mı aramızda yok.hep kayınvalideler suçlu hep onlar kötü onlar çıkarcı .annemize senede 100 bin kazanıp 2000 harcamayacaksam kendime evlat demem ben.ha sömüren aileler de var onlar konu dışı