- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
Dedim zatenKendi ailenize gitmek için onların gitmesini beklemeyin nasılsa 2 aydır sizdeler siz kalın biz gidip gelelim diyin
Eşinle açık açık konuşmayacak mısın tüm bunlarıYapsaydı beğenip beğen meyecegimi görürdüm ama yapmadı
Eli nasıl bilmiyorum.
Bana yapmada kocasına yapar. Beni. Günlük yemek yaparım akşama öğlene çoğu xaman yemek olmaz yada az olur
Kocasına yazık adam dışarda yiyormuş ben sonradan öğrendim dışarda yedim diyince
Kocasına baro öğlen yemek. Yapar dimi. Ben huylarını bilmem öğlen yermi bilmem . Onun kaç yıllık kocası bana geçtim kocasına da yapmıyor.
kayınvalıdenız dusuncesız degıl kendı duzenını evını ortamını bırakmıs sızın basınızı beklemek ıcın gelmısAilem başka şehirde ben çalışıyorum nasıl gidebilirim?
Ev hanımı olsam durmam giderim zaten
1.5yildor annemler geliyordu zaten dedem rahatsizlaninca gelemediler doktor işlerinden dolayı
Yoksa geliyorlardı ve eşim gelmeden de giderler başbaşa kalalim diye. KV gibi düşüncesiz de degiller
kendısı esıne aılesını sıkayet ettıgı ıcın aılen ılgılenmıyor dedıgı ıcın ılgılerını ıstedıgı ıcın geldıler zatenEşinle açık açık konuşmayacak mısın tüm bunları
tamam daha sabah ne zaman gıdeceksınız dıye esınız sormusDedim zaten
Kaç kere dedim eşim gelsin gideceğiz diye bana sabah nezaman gideceksiniz diye sordu açık açık dersem gidin anlamına gelir diye ayıp. Olur diye açıkça bu hafta demedim ama zaten sürekli bunlar gidecek bunlar kalacak gelince gideriz filan diyorum
Ben bunu hala içselleştiremedim biri daha alıntılayıp yazdı ahahahakendısı esıne aılesını sıkayet ettıgı ıcın aılen ılgılenmıyor dedıgı ıcın ılgılerını ıstedıgı ıcın geldıler zaten
bence esıne daha fazla bırsey demesın
bundan sonra da hep su olacakBen bunu hala içselleştiremedim biri daha alıntılayıp yazdı ahahaha
Hala kabul edemiyorum konu sahibinin kendi topuğuna sıktığını
bence açıkca konuşsun eşiyle bir arada yapamadık çok yoruluyorum diye yazık ya gene de acıdım konu sahibine 2 ay resmen askerlik gibi şafak sayıp dursan bitmezbundan sonra da hep su olacak
her seferınde daha esının gorevlerı cıktıgı gun esı hemen annesını arayıp gelın dıyecek konu sahıbıne dırekt emrıvakı olacak cunku durumun bu noktaya gelmesıne konu sahıbının kendısı sebep oldu
artık ıstemıyorum deerse sorun cıkar küslükte cıkar cunku adam haklı olarak der yanı hem sıkayet edıyorsun hemde geldıklerınde rahatsızsın ne yapsalar mutlu olamıyorsun sana yaranamıyorlar dıyecek
sımdı ceksın bakalım daha bunun dogumu var hadı hayırlısı :)
Hmm peki, hayırlısı olsun sizin için İngilizce de anlatmak isterseniz dinleyebilirimBen Türkçe anlatamıyorum ingilzice mi anlatsam
Cesaretim yok demedim ben tek kalıyorum tekte kalırım eşim istemiyor biri olsun istiyor biz evlenirken durum böyle değildi
Sonradan şartları değişti iş durumu değişti
Seyahatleri başladı
bence asıl sorun konu sahıbının evde tek kalabılecegıne kendı hayatını idame ettırecegıne kendı esı bıle guvenmıyorbence açıkca konuşsun eşiyle bir arada yapamadık çok yoruluyorum diye yazık ya gene de acıdım konu sahibine 2 ay resmen askerlik gibi şafak sayıp dursan bitmez
şöyle bir durum var bende evde yalnız kalınca korkarım çocukluktan gelen tuhaf bir durum mesela ışığı açarım sanki karşıma hırsız çıkacakmış gibi gelirbence asıl sorun konu sahıbının evde tek kalabılecegıne kendı hayatını idame ettırecegıne kendı esı bıle guvenmıyor
poset tasıyamıyorum dıyor mesela
e ınternetden al kapına gelsın ya da bakkal cakkal bırsey vardır cıraga ver bıraz para o tasır en azından
kayınvalıdemın bıleklerınde rahatsızlıgı var poset tasıyamıyor marketden alısverısını yapıyor posetlerı orada duruyor gun sonunda calısan cocuk getırırse o yoksa komsunun bır cocugu posetlerı getırıyor kayınvalıdemde harclıgını verıyor cocuga sorun cozuluyor
aynı sehırde yasıyoruz aracla 15 dk mesafedeyız esım de alıp goturebılır ama kadın kendı sorununun cozumunu kendı bulmus yanı
bu kadar basıt aslında hersey
dusunuyorum konu sahıbı evlı olmasaydı memur atanmıs yanı aılesınden uzak olsaydı nasıl yapacaktı ?
Söyledim sadece gitmelerini istediğimi demedim ayıp olur diyeEşinle açık açık konuşmayacak mısın tüm bunları
Doğuma istemiyorumbundan sonra da hep su olacak
her seferınde daha esının gorevlerı cıktıgı gun esı hemen annesını arayıp gelın dıyecek konu sahıbıne dırekt emrıvakı olacak cunku durumun bu noktaya gelmesıne konu sahıbının kendısı sebep oldu
artık ıstemıyorum deerse sorun cıkar küslükte cıkar cunku adam haklı olarak der yanı hem sıkayet edıyorsun hemde geldıklerınde rahatsızsın ne yapsalar mutlu olamıyorsun sana yaranamıyorlar dıyecek
sımdı ceksın bakalım daha bunun dogumu var hadı hayırlısı :)
Bence bundan sonra bu şekilde yapamayacağınızı belirtin bu ilkti bi daha yapamam çok yoruldum kendi başıma kalmak istiyorum ben çocuk değilim kararlarıma saygı duy deyin şaka falan alışırlarsa birlikte yaşamaya kadar gidecek kayınvalidenizz maddi manevi insan kullanmayı seven biri kendisine vakkodan eşarp da almayınSöyledim sadece gitmelerini istediğimi demedim ayıp olur diye
Kaynana ile olmuyormuş test ettim onayladımşöyle bir durum var bende evde yalnız kalınca korkarım çocukluktan gelen tuhaf bir durum mesela ışığı açarım sanki karşıma hırsız çıkacakmış gibi gelirama bu ihtimal bile beni kimseyle aynı evde iki ay yaşatamaz ya kesin kendi başıma kalmaya alışırım. Kendi ailem bile bende iki ay mümkün değil yapamam nasıl yaşıyorlar bilmiyorum
Bence denese yalnız kalmayı eşine de sert çıkıssa herkes alışır
bende kımseyle kalamam kendıme bıle yuregım sabrım yokşöyle bir durum var bende evde yalnız kalınca korkarım çocukluktan gelen tuhaf bir durum mesela ışığı açarım sanki karşıma hırsız çıkacakmış gibi gelirama bu ihtimal bile beni kimseyle aynı evde iki ay yaşatamaz ya kesin kendi başıma kalmaya alışırım. Kendi ailem bile bende iki ay mümkün değil yapamam nasıl yaşıyorlar bilmiyorum
Bence denese yalnız kalmayı eşine de sert çıkıssa herkes alışır
Ayıp olacak çok şey söylemişsiniz, aslında gidin de demişsiniz ama sanırım sizin bu davranışlarınıza kvdeniz de bizim gibi sinirlenmiş ki kendi istediğini yapıyorSöyledim sadece gitmelerini istediğimi demedim ayıp olur diye
Vallahi bende sevmiyorum o yüzden derim ailelerimizi bize bizi de çocuklarımıza muhtaç etmesin Allah.bende kımseyle kalamam kendıme bıle yuregım sabrım yok
bırı gelsın kalsın mutfagıma karıssın hıc ıstemem esyaların yerını karıstırır duzenım var benım kaldı o kadar yemek de yapmadı dıye kızmam ısıme gelır bırseye dokunmaması yanı ...
o yuzden bırı gelecegı zaman onden buzluga yemek yapar atarım bıraz
bıraz da buz dolabını doldururum pratık seyler yaparım arada bır dısardan soyler ısı cozerım
kesınlıkle ben evde tek kalırım dıyebılmesı lazım bu sekılde omur cıdden gecmez zor yanı
ınsanlar nıye evlenınce ayrı eve cıkıyor ordek aılesı gıbı bır arada yasayacaksak ne anlamı kaldı yanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?