Kayınvalidemler gitmiyor

bence de... nıye ınsanlar basımı beklesın benım
oh keyfıme bakarım yalnız yalnız

Yani yaa her akşam ne yapacak başımda
belli ki adam ailesine gelin karım yalnız kalmasın demiş şimdi onlarda gitmiyor işte
valla cocugu gelmıs kadın cocugunuda gormek ısteyecektır haklı olarak
bırkac gun cocugunuda gorsun
10 dk lık ıbadetıne kadar laf edılıyor oglen yemek yıyemeyecek kadar huzursuz ve o evde emanet hıssedıyorlar kendılerını ...e bı zahmet uc bes gun daha cekecek artık konu sahıbı
yanı onların cokda meraklı oldugunu dusunmuyorum kalmak ıcın oyle olsa eve hepten yerlesır kendı evı gıbı kullanır pısırır tasırır her ıstedıgını yapardı

cocuk da acık acık ne zaman gıdeceksınız demıs zaten gıderler bır kac gune

kendi annem babamla bile rahat edemem ben,
rahat edememenizi anlarim,

ama her zaman gel demek kolay git demek zordur,
cagirirken iyi dusunmek lazim.

suan yapacaginiz bir sey yok kisaca, ama bir daha esiniz goreve giderken birilerini cagirmayi iyi dusunun derim.

ben de esim cagiriyor falan yazmissiniz bir yerlerde,
e esinize de bir zahmet ben buna karar verebilirim deyin canim

Peki sizin sozunuzun hiç mi hükmü yok .Ben tek başıma kalabilirim ,kimseyi istemiyorum başımda .Birileri olunca zorlanıyorum falan demeyi denediniz mi?Eşiniz ne tepki veriyor bu durumda???

Konu sahibinin rahstsizligi varsa tasiyamiyor belki?

Konu sahibinin rahstsizligi varsa tasiyamiyor belki?
o yuzden dıyorum ınternetden soylersınız kapınıza gelır veya bakkaldan marketden aldıgınızda harclık verırsınız cırak tasır dıye
evlı olmasaydı baska sehırde atanmıs tek yasayan bırı olsaydı boyle yapmayacak mıydı ?
nıye tasıyamıyorsunuz demıyorum kı cozumler var dıyorum

Burada sorun onun poşetleri bile değil ki, bu yaşlı insanlar gelmeden önce poşet taşımak için bile ağlayan, beni yalnız bırakıyorlar, ilgilenmiyorlar diye devamli söylenen biri var.Esi de bu durumdan bıkmış ki kalmalarını istemis.Simdi de evlendiklerinden beri ilk defa gelen anne ve babasını ona hizmet etmedikleri ,kendi ihtiyacı bittiği için göndermek istiyor.Resmin bütününe baktığımızda olay bambaşka.Konu sahibini tanımak için önceki konularına bakmanızı tavsiye ederim(yani okuyanlara)genel bir memnuniyetsizlik,madur u oynama ve görümce kıskançlığı var

Ya ne anlayissiz ve gorgusuz insanlar var YaRabbim.. iki ay kalmak, sonrada yok ben daha doyamadim kalcam ne demek? Kocaniza soyleyin gondersin ailesini. Olmazsa siz yine torun beklediklerini soyledikleri bi anlarinda, walla siz gitmeden torun falan calisamiyoruz diyin. Zaten ahlaki olan bu kadar uzun kalmaz. Yuzleri de kizarmaz duysalar bile boyle biseyi.

nasıl yanı namaz kılarken yavas kılıyor dıye mı rahatsızsınız ? namazı ısterse 40 dk surer ıbadet eden ınsanın suresıne karısılmaz yahu
Ya tamam konu sahibi haksız ama sofrada insanlar 40 dk beklemek zorunda değil ki.
Babaannem de böyle yapardı. Hadi sofraya dediğimiz an "Ben bir namaz kılayım."
Sofra saati sabittir az çok. Vakit de belli. Ama yok bekler illa.

O zaman kayınvalide haklı. 2 ay gelinin başını beklemiş yalnız kalmasın diye. Oğlu gelir gelmez neden gitsin. Bikaç gün yüzünü görsün o da özlemiştir oğlunu.
Ya bu gelinlerin neden başı bekleniyor? Gelinler aciz mi? Hakeret gelir bana

Son derece dinç olduğu halde Akşama kadar bi tencere yemek yapmayan bi kv neden bu kadar savunuluyo anlamadım kadın zorla çağırılmamış ki, zaten il dışındaymış, size de gelicez demişler oğullarına, o şekilde gelmişler, gelmişken de kalın burda denmiş, kalmışlar, kalsınlar da insan gelin çalışıyo bari yemeğini yapalım der, demeli bana göre
Elinizi vicdanınıza koyun ya, kv melek değil burda

Doğuma istemiyorum

Hatta eşimin yurtdışı var onun ailesi bir kere gelecek benimki 5kere diye hesap yaptım
İstemiyorum. Yani hatta üstü kapalı birşeyyapmiyor dedim istemem gelmesin bana yuk
Allah Allah neden aileler Surekli size geliyor
Madem ailesiz yapamiyordunuz evlenmeseydiniz

Kocamdan soguyacagim ne demek ? Hamileyken yada lohusayken de kocaniz sizden sogusun o zaman ??? Burada o dönemde gelip kocam benden soğudu diye aglanmayin madem...

Öte yandan kaynananıza çok kızdım, insan gelinini oğlunu hiç mi düşünmez
Ayrıca diyelim ki herkes razı sorun yok, yine de aylarca birinin evine yerleşmek ne demek yani

annenizle konusun annenizin sizi çağırdığını su gün gelin dediğini belirtin anneme gideceğiz diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…