Kayınvalidemle ilgili olayları unutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki hapis mübarek korkuyorum bir gün üyeliği askıya alacaklar diye şöyle düşün misspare bu kredi harcayacağımız kadar ekşınlı bir konu değil ben böyle düşünüp rahatlıyorum
Aynen yya kendini parcaliyorsun konu sahibi bi adım atmıyor bakınca niye bu kadar uğraştım deyip kendime sinir oluyorum bazen bdv konu açasim geliyor bu Kadınlar başka bir gezegen demi yaşıyorlar diye

Daha hiç ban yemedim. İlk banımıda bu konuda almak istemem. Aynen daha ekşınlı bir konu olsun ki oh be değdi diyeyim
Aaaa neredeyse 2 sene olacak hiç bansız nasıl geçirdin
Ilk bani mi hiç.unutmayacam ilkler unutulmazmis ya
Şu dayı evinde kalan tülin yüzünden aldım halen nick değiştirip değiştirip hala dayi evi diyor hahhaha
Gördükçe içim acıyor değmezmiş yani tek akıllanma yok tülin ve aylak kocasında

O konuda yorum yapanların yarısı ban yedi

Eşiniz her gün elbette annesini arayabilir hani annesi ya. Kusura bakmayın ama siz bu kafayla çok üzülürsünüz daha. Olan olmuş, özürler dilenmiş. Mesele kapanmış herkesçe ama siz kavga çıkartırsanız her ay bu mesele yüzünden, eşinizi de bıktırırsınız ki haklı da. Aldığınız terapi belli ki bir şeye yaramıyor siz hala geçmişte yaşıyorsunuz çünkü. İkili konuşmanızda kayınvalideniz çok daha olgun konuşmuş size göre. Siz hala onu neden demedim, bunu neden demedim diye kuruyorsunuz. Kendi kendinize yapıyorsunuz, başka hiçbir şey değil.

Tamam başta arızalı davranmış ama. İkinizde içinizi dönmüşsünuz. Bundan sonra normal olcam demiş. Sevgili olsan hem sevgiliyi hem anasını boşa gitsin dicem de. Evlilik bu olan olmuş bundan sonra üstünü örtüp saygı çerçevesinde devam edin. İçinde kalan şeyleri git suya anlat . Ne diyim. İçimden gecenleri söylesem kimse kalmazdi heralde hayatımda. Hayatını zehir edecek bişey yok. Mutlu olmak istiyorsan bazı seylwri unutacaksın. Hayat bu mutsuz olmaya degmez

Aynen yya kendini parcaliyorsun konu sahibi bi adım atmıyor bakınca niye bu kadar uğraştım deyip kendime sinir oluyorum bazen bdv konu açasim geliyor bu Kadınlar başka bir gezegen demi yaşıyorlar diye
Sorma ya adım atmasın o da önemli değil ama ısrarla herkesin anlatmak istediğini kabullenmeyenlere ben hayret ediyorum ya

Ben ilk neyden uçtum hatırlamıyorum ama en aklımda yer yapan üye emiremir mi ne vardı günlerce yazıldı anlamadı üstüne de size inat kocamla barışcam diye isyan çıkarmıştı ama ne yazarsan yaz sürekli aynı şeyi tekrarlıyordu enterasan bir üyeydi

Aaaa neredeyse 2 sene olacak hiç bansız nasıl geçirdin
MaşaAllah diyelim
Şikayet edeyim mi sizi geyik yapıyorlar diye?

Zaten özür dilemiş ve 2 yıldır sorun da cikarmamis kadın resmen tahrik ediyorsunuz hem eşinizi hem annesi. Unutmamak hem evliliginize hem kendi psikolojinize zarar.

Terapistinizi değiştirin, tedaviniz başarısız olmuş. Olanları unutmazsanız evliliğiniz zehir olacak. Annesi kocanızın kuklası değildi, olanları eşiniz yönetmedi, olanlarda kabahati yok, görünüşe göre gayet de arkanızda, anneci de değil. Aklınızı başınıza alın evliliğinizin katili olmayın

kadın özr dilemiş, yapmam dediğim şeyleri yaptım demiş. kibar davranıp alttan alıyormuş. kv ile şu an güncel bir sorununuz yok, eşiniz sizi bir şeye zorlamıyor anlattığınız kadarıyla. daha ne istiyorsunuz, neyi takıyorsunuz ki?

Olan olmuş biten bitmiş artık bukadar takıntı da fazla ..aradan zaman geçmesine rağmen halen sürekli geçmişi düşünmek neden?yaşamıma nasıl devam edicem diye sormussunuz birde çok tuhaf geldi bana bu..başka sıkıntılarınız olabilirmi acaba bı uzmandan destek alsaniz

Kayinvalidem benim de hayatı burnumdan getirdi. Ben de geceleri kafamı yastığa koyunca sinirden ölecek gibi oluyorum ama yavaş yavaş bozuldugum her şey ile ilgili intikam alıp rahatladım yazınızı tam okuyamadım ama biraz fazla fazla taktiginizi düşünüyorum bu evliliğinizi bitirebilir dikkat edin. Ayrıca eşinize annesi ile ilgili bir şey söylemeyin ne olursa olsun et tırnak birbirinden kopmaz ben de babamdan nefret ediyorum ama eşim babama bir şey söylese çok sinirlenirim. Eşiniz susabilir ama bir gün de patlayabilir. Olan gençliğinize oluyor. Eşiniz tabiki annesini arayacak. Anne misiniz bilmiyorum ama değilseniz anne olunca ya da annenizi kaybedince daha iyi anlarsınız hiç kimsenin ailesi ile görüşmesine karşı çıkmaya hakkınız yok.

sizin adınıza çok üzüldüm. bırakın kayınvalidenizi hobilerinizle ilgilenin, evinize yuvanıza bakın. inanın tek derdiniz can sıkıntısı. olay olmuş bitmiş kapanmış. bilmiyorum ben anlayamıyorum, algılayamıyorum bu kadar kini nefreti. hayatı herkese zehir ediyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…