- 16 Aralık 2020
- 3.889
- 7.785
- Konu Sahibi Yikikbirey
kayınvalidesiyle nişan, düğün zamanı ters düşmeyen, en az bir konuda fikir ayrılığına düşmeyen biri var mıdır? varsa da nadir. herkesin yapısı farklıdır, iki farklı kültürden iki farklı yaşantıdan geliyorsunuz. size mantıklı gelen ona mantıksız, size güzel gelen ona kötü gelebilir. ben açık açık her şeyi en baştan söyledime de katılırım fakat işin içinde saygısızlık ve yüz göz olmak olmayacaksa. siz fazlaca yüz göz olmuşsunuz. ama kayınvalideniz çoğu kişinin yapmayacağı bir şey yapıp, sizden özür dilemiş. siz hala öyle deseydim böyle deseydim diye kendinizi hasta ediyorsunuz. kadınsa mışıl mışıl uyuyor. bence bu kadar kindarlık bünyeye zarar. olan evliliğinize ya da size olduğunda o zaman bu kadar kin ve nefret duyduğunuz için pişman olacaksınız. herkes birileriyle ters düşüyor, insanız hata yapıp özür diliyoruz. kimse 4/4lük olamaz. bende annemi her gün ararım yakın olmasına rağmen, günlük konuşur kapatırım. bundan eşim rahatsız olursa,o eşimin problemidir. zira kendisi konuşsun diye telefonu eline vermiyorum ya da ona ara sen de konuş demiyorum. bırakın herkes nasıl iletişim kurmak istiyorsa kursun, siz herkesi yönetemezsiniz ve herkes sizin istediğiniz gibi olamaz. kayınvalideniz hayatınızın kaçta kaçını kaplıyor ki unutamıyorsunuz? zaten ayrı şehirlerdesiniz. terapi işe yaramadıysa başka bir psikologla görüşün isterseniz yoksa bu şekilde hayatı ne siz ne eşiniz yaşayamazsınız