kayınvalideler kafayı yemiş benimde görümcemle başım dertte kadın benimle bozmuş.aramızda 18 yaş farkı var.akran olsak anlıcamda! nişanlımı o büyütmüş gibi bişey kendisini annnesi sanıyoo.nişanlım bana çok düşkündü görümcemin kıskançlıkları ile kafasını karıştırana kadar.en ufak bi örnek sofrada ekmeğim yada suyum bitsin ben söylemeden nişanlım önüme koyar görümcem biz istesek vermezsin.bana hediye alır özel günlerde nişanlım saklıyo aldığı hediyeyi aynısını kardeşinden istiyoo.bizim aramızda bi problem olsun kadının surat ifadesini görmeniz gerekir bi neşe bi neşe...anlatırken bile sinir oluyorum.bunun gibi şeyler yaşıyorum belki çok ufak şeyler ama gelecekte ufak ufak şeylerin çoğalmasından korkuyorum çünkü nişanlımın hareketleri değişmeye başladı evlilikten korkuyorum.ben nazlı bi bayanım bazen aramızda sorunlar çıkabiliyoo nişanlımla onlardan birinde görümcemin nişanlımasöylediği sözlerden bazılarını size sunuyorum kararı siz verin bu kadın normasl değil.(benim için söylüyo)ondan daha güzelleride var.o olmazsa başkası olur.bu kız seni değiştirdi erkeklerin zayıf noktaları aklına neler sokuyo daha kimbilir.erkeğin aklına bunlar sokulur mu bizim gaza gelmeye müsait olan erkeklerimizde başlıyolar söz geçirtmeye.şimdi ben ne dersem tersine yapma ehilimi başladı nişanlımda sırf o erkeklik taslamak için ama bunu uyandıran görümcem oldu.gelecekten çok korkuyorum erkekler mutlaka etkileniyolar ya biz eşlerinden yada ailelerinden kendi kafalarını kullansalar hepimiz daha mutlu olucaz ama nerdeeeeeeeeeeee