nutkum tutuldu demıcem cunku okurken sankı benım k.validemin yaptıkları hareketlerı okur gibi oldum
nişanımda sevgili k.validem (eşim yanımızada olmadıgı bi zamanda) bana dediki ''ben oğluşumla sevgılı gibiyizdir,opusur koklasırız kucak kucagada otururuz hatta yatakta sevısır gibi uyuruz'' dedi ben sadece aval aval bakınmakla yetındım şooka girmiştim yani..
nikahımdan önce benı aradı ve bagırarak bu işin hayırsız olacagını dusunuyorum dedi,bu lafını aynen oğluşuna iade ettım,oğluşunu kaybetmek istemeyınce nıkah işlemlerine razı geldi..
nikahımdan önce nıkahlık işte ne gereklıyse alısverıse çıkmıstık..
eşim annesi sarmas dolas dolastılar carsıda bende yuzumu asınca ,busefer eşim benım elimi tuttu annesine sarıldı..baktı olcak gibi değil sonra ikimizede sarıldı :))) tam o sırada balıkcının onunden gecerken (ben balık sevmıyorum) yolumu değiştirince eşim benle geldi k.validen tek kaldı. sevgılı anneciiimmm yuzunu asmak zorunda kaldı..
nikahımdan sonra toplu fotolar çekılıyorya aile buyuklerıyle filan ozamanda sakayla karısık boğazıma yapışıp öldürmeye kalktı beni senağlama senağlama sabredıyorum bende arkadasım bakalım senın gibi işimiz zor(
bende güyaa dayanamazdım verırdım agzına lafı ama işte öyle olmuyor bee canım ele karısmak zor bunu anladımAllahım ne kayınvalideler var,ne demek bız sevısır gıbı uyuruz :1shok: tövbe yarabbim,sen uzak tut tüm gelınlerı bunlardan :Saruboceq:
Yok yok ben dayanamazdım,saygı denen bişey var,madem öyle gıt ananın koynunda uyu derdım,hem kocaman adamın annesını yatagında ne işi varmış,ay ölcem şimdi :1shok:
inanamıyorum canım yaaa.... benimki bu kadar açıktan yapmaya cesaret edemez...insanların ne diyeceklerini önemseyen bir tip... ama nişanlılık döneminde gözümü korkuttu kendi yöntemince... benim k.valide çoook politiktir...ben ondan öğreniyorum politik olmayı... mesela bana öyle bişey der ki, açıkça söylemez..ben diyemem ki k.validem böyle diyor.... bişekilde söyler ama demek isteyeceği şeyi... evlenmeden önce de otururken eşimin elini tutup, gözümün içine dik dik bakarak vermişti mesajı...
nutkum tutuldu demıcem cunku okurken sankı benım k.validemin yaptıkları hareketlerı okur gibi oldum
nişanımda sevgili k.validem (eşim yanımızada olmadıgı bi zamanda) bana dediki ''ben oğluşumla sevgılı gibiyizdir,opusur koklasırız kucak kucagada otururuz hatta yatakta sevısır gibi uyuruz'' dedi ben sadece aval aval bakınmakla yetındım şooka girmiştim yani..
nikahımdan önce benı aradı ve bagırarak bu işin hayırsız olacagını dusunuyorum dedi,bu lafını aynen oğluşuna iade ettım,oğluşunu kaybetmek istemeyınce nıkah işlemlerine razı geldi..
nikahımdan önce nıkahlık işte ne gereklıyse alısverıse çıkmıstık..
eşim annesi sarmas dolas dolastılar carsıda bende yuzumu asınca ,busefer eşim benım elimi tuttu annesine sarıldı..baktı olcak gibi değil sonra ikimizede sarıldı :))) tam o sırada balıkcının onunden gecerken (ben balık sevmıyorum) yolumu değiştirince eşim benle geldi k.validen tek kaldı. sevgılı anneciiimmm yuzunu asmak zorunda kaldı..
nikahımdan sonra toplu fotolar çekılıyorya aile buyuklerıyle filan ozamanda sakayla karısık boğazıma yapışıp öldürmeye kalktı beni senağlama senağlama sabredıyorum bende arkadasım bakalım senın gibi işimiz zor(
bende güyaa dayanamazdım verırdım agzına lafı ama işte öyle olmuyor bee canım ele karısmak zor bunu anladımdugunum sonbaharda bakalım ozaman ne aksiyonlarla karsılasacagım Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
yok canım benımkısı direk soyler hiç lafını sakınmaz ama oğlu varken sütten çıkmıs ak kaşıktır herzaman. oğlu yoksa aslan kesılır hemen yanımda,oğluna farklı bana farklı konusur yani :mymeka: :mymeka: bu bi bakıma politiklik işte..
hepsini cozuyorum yavas yavas mesafelıyım zaten ve boylede devam edecek , içli dıslı olupta canımı yaktırmaya niyetım yok :1closedeyes: :1closedeyes:
canım sana oyle yaptıysa sende kıskandıgını belli etmıceksın ozaman oğlunu serbst bırakıyor ,test edıldı denendi yerimseniben yerimseniben k.validem esime oyle davranmaya basladıgı zaman ben hiç TINmıyorum ,sankı annemın erkek kardesıme kucukken yaptıkları gibi dusunup gulup geciyorum bukadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Demek kayinvalide deli ogluda ondan deli.
Sanssiz bir evlilik yapmissin canim. Tek akli basinda sensin galiba, onlari yönlendir baska caren yok.
Eeee erkek cocuk cok önemlidir annelerde, onun icin böyle oluyor iste.
Olanda gelinlere oluyor demek. Ama hep diyorum kadinlar erkekleri bu hale getiriyor iste.
yazacak birşey bulamadım nedesem ifade edemez
öfekemiz..kayınvalidene söylenecek kadar ağır bir kelime bulamadım
:1shok::1shok::1shok::1shok:
ne bu böyle... iyi sabrediyorsunuz. aile olma sevgi saygı mahremiyet ohooooo aşmış bunlar kendilerini..
midem bulandı gerçekten.
kendisi ne dediğinin ne yaptığının farkında mı acaba gerçekten. çevresi ne diyor bu duruma?
:uhm:
eltimin taktiği bu canım... gerçi eşimin abisi eşimden daha farklıdır. o izin vermez böyle şapur şupurluğa, gereksiz laubaliliğe... keşke diyorum eşime abin gibi olsaydın... aldırmamam mümkün olmadı. o ilk yolsa elele tutuşma mevzuundan sonra ben şok oldum ve k.validem anladı bu konudaki şaşkınlığımı (şaşkınlık az gelir şok yaşadım resmen) .. aldırmaz olamadım canım kısaca... bir de belki ist.da yalnız olmamdan da kaynaklanıyor olaiblir, hiçbir yakınım yok burda...
18 günlük lohusayken beni evde yalnız bırakıp pikniğe gitme mevzusunu ise savundular ikisi de... nollmuş canım dediler senağlama hala düşündükçe aynı etkileri yaşıyorum...lohusalıktaki şeyler unutulmuyor maalesef :1no2: ve ben bir daha çocuk yapmaya kolay kolay cesaret edebileceğimi sanmıyorum....daha dün konuştuk eşimle... o zamanki bilinçsiz davranışlarını şimdi hatırlatmamdan hoşlanmıyor... "beni yapayalnız bıraktınız, bir daha lohusalık yaşamak istemiyorum" dedim... ben oğlumun yalnız kalmasını istemiyorum diyor ...
yok arkadaşlar cidden sabır istiyordu o zamanlar... kafayı sıyırmamışım iyi ki... düşünün ki özen gösterilmesi gereken sizsiniz, hormonlardan dolayı sinirleriniz zaten allak bullak, doğru dürüst uyku yok zaten... bir de sürekli üstünüze gelen, her şeye karışan müdahale eden, çocuk ağlar ağlamaz sanki siz ağlatmışsınız gibi atlayıp çocuğu almaya kalkan, vermek istemezseniz eşinize asabi davrandığınızı söyleyen.... daha neler neler...
ahh canım bir de tanısan... ilk gördüğünde dersin ki ayy ne tatlı bir kadın, ne tatlı dilli ... görünüşte böyledir... sürekli bir politik tavır, sürekli durumları idare eden "pembe yalancı" bir tutum... mesela bana bir laf sokmak istediğinde doğrudan söylemez, başka birini över, sen o kendinle ilgili anlamı çıkarmamak için aptal olmalısın... yani çok inceden ama gıcık bir şekilde yapar dokundurmalarını.... mesela kendi akrabalarına beni sürekli över...çünkü onun geliniyim ya...akrabaları diyecek ki işte ....'nun gelini süper... başbaşayken de tırnaklarını pek çıkarmaz, ama ne zaman ki eşim yanımızda, böyle nazlı kaprisli tavırlar, cilveler... sanki eşimin sevgilisi... :1shok: benim sinirli tavırlarımı kollamalar... önce alttan alta beni sinirlendirir, ben tepki gösterince de sinirli, kırıcı der bana... zaten nişanlılık dönemimizde ayrılmamızı böyle sağlamıştı... eşim durumları sonradan kavradı ama geç oldu bence... eğer önceden görüp, annesine sen şöyle bir adım geride dur bakalım diyebilseydi, her şey şuı an bambaşka olurdu....
canım savunmaları hazır kendilerince..
dıyorlar senınde oğlun olsun sende aynı seylerı yapacaksın, annen kardesını evlendirince oda annem gibi davranacak diyor k.validem :mymeka: :mymeka: yani boyle şeyler yapması normalmişeşimde onu tutuyordu ama bazı olaylar olalı artık oda biliyor annesının ne kadar çirkef oldunu süprizzzzz
ahh canım keşke ilk ayrıldıgında bitirseydın bidaha karsılasmamak üzere dicem ama alnımızda ne yazılıysa onu yasıyoruz biz,kendin istememıssın bak kader bi şekılde evlenmenizi saglamıs ,
Allah yardımcın olsun tatlım.. :Saruboceq:
acıkcası esımde hep ezerdi benı takii bazı olaylar olup annesının çirkefline görene kadar suan çok sukur benım yanımda ve ezdırmıyor kımseye