E
EU2
Ziyaretçi
Üniversite mezunu bir insan korunmadan ilişkiye girmiş ,hamile kalmış ve sonuç olarak evlenmişse geleceği düşünerek hesap yapmıştır bence zaten...Ülkemizde yasal sınır 10 haftalık..Yani 2 buçuk aylık..Ben kürtaja kesinlikle karşıyım o ayrı mesele ama hamile kaldıktan sonra mı görmüş kayınvaldesini....mirmirmirmir
Konuyu açan arkadaşım kızma ,gücenme ama sen evlenmek için mi hamilelik planladın ve korunmadan ilişkiye girdin?
Eğitim durumun için lisans yazıyor da ???[/QUA
Korunmadan ilişkiye girmek hep yaptığım birşey değildi. Ekstra bir durum olduğunu ve sonrasında da elimden geleni yaptığımı belirtmiştim.Yani beni "üniversite mezunu ama bilinçsiz, ağzı açık ayran budalası" yerine koymanızı kabul edemem üzgünüm.Hmile kaldıktan sonra görmedim kayınvalidemi elbette. Ama anlatmak istediğim şey: Eğer hamile kalmasaydım, o sırada evlenmezdm, en azından bu kayınvalide sorununu tam içime sinecek şekilde halletmeden evlenmezdim. Ayrıca zaten benim sorduğum, öğrenmek istediğim, herkesin görüşünü istediğim konu evlenip evlenmemem değildi ki... Ayrıca eğitim durumum lisanns yazıyor ama lisansüstünü bitirmek üzereym...Benim kardeşim bile, bile bile mi hamile kaldın diye sorduğundan bunu yadırgamadım...Hayır, bile bile hamile kalmadım elbette.... yaşadığım strese değmezdi emin olun !!!!!!!!!!
Lisans üstünü bitirmek üzeresiniz ,bu daha acı işte.....:1no2:Allah yardımcınız olsun ama bana bu evlilik uzun sürmez gibi geliyor........