kayınvalidemin ve görümcemin aldığı hediyeler:)

elti adayım saolsun ara sıra o verir bişeyler bende ona alırım öyle yani

ne güzel canım :)

sağolsun benim kayınvalidem eksik olmasın öyle şeylere çok önem verir sürekli bişeyler alır getirir özel gün olsun olmasın beğendiği birşeyi alır o yönden biraz şanslıyım mutlu oluyorum :)

öncelikle güle güle kullan. ben de aynı ikram setinin çisil serisinden sipariş ettim, henüz gemedi bakalım nasıl :) kahve fincanların da ayrı bir hoş onların markası da kütahya mı acaba ?

öncelikle güle güle kullan. ben de aynı ikram setinin çisil serisinden sipariş ettim, henüz gemedi bakalım nasıl :) kahve fincanların da ayrı bir hoş onların markası da kütahya mı acaba ?

teşekkür ederim sağol canım onlrda ilk çisili beğenmişler ama teşhirde bir tane kaldığı için onu almak istememişler o yüzden zümrüt serisini almışlar ben çok beğendim sade ve çok hoş :) emin ol güzel gelir:) çok şık takımlar çünkü

evet canım kahve fincanlrmda kütahya porselen aynı marka

hayırlı olsun özellikle pasta ikram seti benim de beğendiim modellerden biri.

ancakbir şey dikkatimi çekti,hergün başlıklar aıyorsun bence aç bi çeyiz başlığı hem derli toplu olsun hem de düzenli takip edelim biz de?

teşekkürler.

hepsi bi arada olmuyor ve de tam olarak oncekileri açtığım için hepsini bi arada toplayamadım ekleyemedim öncekileri beceremedim sonradan çözdüm ama iş işten geçmiş oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…