• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin ve görümcemin aldığı hediyeler:)

ne güzel canım :)

sağolsun benim kayınvalidem eksik olmasın öyle şeylere çok önem verir sürekli bişeyler alır getirir özel gün olsun olmasın beğendiği birşeyi alır o yönden biraz şanslıyım mutlu oluyorum :)
Seviyor demekki seni :)) hepsi çok güzel güle güle kullan :16:

teşekkürler.

hepsi bi arada olmuyor ve de tam olarak oncekileri açtığım için hepsini bi arada toplayamadım ekleyemedim öncekileri beceremedim sonradan çözdüm ama iş işten geçmiş oldu :)

canım şöyle yap her yüklediğin fotograf için bir uzun bir yazı çıkıyor onu kopyala ve ilk sayfanda msj düzenleme paneline gel oraya tıkla.. düzenleme sayfasında resimlerin (AC)-45 felan böyle şeyler çıkacaktır. o kopyalağını oraya yapıştır hepsi bir arada olur. bilmem anlatabıldım mı

canım şöyle yap her yüklediğin fotograf için bir uzun bir yazı çıkıyor onu kopyala ve ilk sayfanda msj düzenleme paneline gel oraya tıkla.. düzenleme sayfasında resimlerin (AC)-45 felan böyle şeyler çıkacaktır. o kopyalağını oraya yapıştır hepsi bir arada olur. bilmem anlatabıldım mı

deniycem şimdii canım o dediğini yapmaya çalışıcam bakalım yapabilcek miyim çok teşekkür şimdiden hepsini toplamaya çalışcam bakalım :)

Back
X