- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi beautifuldisaster
-
Ay pardon size n'oluyor?Dana kadar adamın kıyafetini dana kadar kadını mı verecek? Duşa girmeden alsin kıyafetini. Çocuğumu bu yönde yetistiriyorum,sapla samanı ayıracam elbet,gelinde yerini bilecek.not:sapla samanı ayıracak olan,geleceğin süper kayınvalidesi..Allah ömür verirse tabii.
konuyu basmış geleceğin sapla samanı ayırmayan kayinvalidesin demişsiniz de ondan seettim..zira bende onlardanim.Ay pardon size n'oluyor?
Karisi mi versin demisim ayrica?
Ne fark eder, buzlu kabinde bile anlaşılıyor her şey, onu bunu bırak çıplak olduğu zaten anlaşılıyor
Bence yaptığı ayıp sonuçta benim kocam olsa annesi bile olsa o banyodayken benim gidip çamaşır vermem gerekir sonuçta o banyoda ve çıplak bu kaynanalar anlamiyor galiba oğlun da olsa evli bir erkeğe sınır koymalisin onunda karısı var ayıp yahuMerhaba arkadaşlar,
Uzun zamandan beri yoğunluktan dolayı aranızda yoktum. O kadar sıkıldım ki derdimi buraya yazayım dedim.
Sorun: Kayınvalide (başka ne olabilir ki)
3 yıllık evliyim. En baştan beri kayınvalidemle anlaşamıyorum. Geçmişteki sıkıntıları hiç yazmayayım kısaca anlatayım.
Kayınvalidem dul bir kadın eşim de onun tek çocuğu. Fesat, çirkef, kurnaz, sinsi, görgüsüz, ahlaksız, bildiğini okuyan, böyle bir insan. Bize aylarca yıllarca huzur vermedi hala da vermemeye devam ediyor. Yok evmiş yok mal mülkmüş en sonunda kendi üzerine bir ev aldırdı bize + eşyalar felan (yoksa bizimle kalacaktı, geçici olarak başka bir yerde kaldı).
Her neyse ev sorunu çözüldü de; kadın yine oğlunu gözünün önünden ayırmak istemiyor. Kene gibi yapışıyor bize. Kendi işimizde çalışıyoruz (muhasebe bürosu), yemek getirme bahanesiyle iş yerimize gelip bütün gün burada mutfakta pinekliyor. Eşimde de suç var, ona bişey diyemiyor. Ben de bu durumdan rahatsız oluyorum, böyle iç içe olmak istemiyorum.
Asıl konuya geliyorum; 2 haftadan beri evde tadilat var tuvalet ve banyoyu yaptırıyoruz. Mecburen kayınvalidede kalıyoruz. Her şeye rağmen sıkılsam da o kadar büyük sorun olmuyordu. Fakat son günlerde sinir olmaya başladım yine. Geçende eşimin çamaşır ve tişörtünü yıkamış odaya koymuş. Bu sabahta ben kahvaltı yaparken eşim banyoya girdi. Kalkıp çamaşır vereyim dedim eşime. Baktım kayınvalidem banyodan çıkıyordu. Baktım eşime çamaşırını o koymuş sepetin üstüne.
Size soruyorum,
Sizce 33 yaşında oğlu olan bir annenin bu davranışları yapması doğru mu? Yoksa ayıp mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Ben sizi alintiladigimi hatirlamiyorum.konuyu basmış geleceğin sapla samanı ayırmayan kayinvalidesin demişsiniz de ondan seettim..zira bende onlardanim.
Aynen,doğum sancısını çek,ateslensin başında sabahla,aciksin sen hasta olsan bile kalk karnını doyur,büyüsün onun için endiselen gibi gibi sonra elin kızı gelsin vay çamaşırını ben verecektim ona mi kalmış desin hak mı reva mı? Tabii evliliklerine çok karismadigimiz sürece oğlumun üzerine ben ölene dek hakkım var gelecek olan gelin bilerek gelsin hey yavrum hey.
Nasıl anlaşılıyor ya
Bizimki hemen buhar oluyor
Bir ara özel gidip bakayım
telefonun klavyesi den yazım yanlışları olmuşBen sizi alintiladigimi hatirlamiyorum.
Uzerinize alinarak isguzarlik ettiginiz ortada.
Onceki yorumda sapla samani ayirt ediyorum oyle de yetistiriyorum demissiniz, simdi ise ayirmiyorum diyorsunuz.
Bence kafaniz baya karismis.
Ne demek istedigimi anlamadiginiza eminim. Polemik yaratmaya calismaktan sizi KİB'lemek istemiyorum.
Kizlar da ana baba evladidir, yerini bilsin, haddini bilsin, o kimmis el kizi vb etiketleri kadinlarin uzerinden alsak mi artik acaba.
Herneyse... İyi aksamlar.
Yalnız buradaki kv de. İlk gece evli çiftin yanında kalmak isteyen ve çöp karıştıran bir tip. Ben bunu yazmıştım da sizi mi alıntılamıştım hatırlamıyorum. Neyse; yani olay sadece banyoya giysi bırakıyor çıkıyor değil ki o bile yanlış. Olay baştan sona yanlış. Adamın kıyafetlerini almaması yanlış. Annenin banyoya girmesi yanlış ( Adam çıplak yani ki beş yaşında da değil) duşakabinde cammış. Kamufle yok. Konu sahibi çok dolmuş ama kıyafetlerini kendin al deseydi keşke eşine. Bir de buradaki kv hep dipdibe olmak istiyor anladığım kadarıyla.telefonun klavyesi den yazım yanlışları olmuşfarketmemisim
Yalnız buradaki kv de ilk gece evli çiftin yanında kalmak isteyen ve çöp karıştıran bir tip. Ben bunu yazmıştım da sizi mi alıntılamıştım hatırlamıyorum. Neyse; yani olay sadece banyoya giysi bırakıyor çıkıyor değil ki o bile yanlış. Olay baştan sona yanlış. Adamın kıyafetlerini almaması yanlış. Annenin banyoya girmesi yanlış ( Adam çıplak yani ki beş yaşında da değil) duşakabinde cammış. Kamufle yok. Konu sahibi çok dolmuş ama kıyafetlerini kendin al deseydi keşke eşine. Bir de buradaki kv hep dipdibe olmak istiyor anladığım kadarıyla.
Yorumları ve konu sahibinin eski konularını okumadan,sadece konuyu okuyarak yorum yapmıştım. Konuyu okuyunca kayınvalidesinin her hareketinden nem kapan tipmis gibi algılanıyor konu sahibi. Öyle ise haklı ne yaparsa ne söylerse.Yalnız buradaki kv de. İlk gece evli çiftin yanında kalmak isteyen ve çöp karıştıran bir tip. Ben bunu yazmıştım da sizi mi alıntılamıştım hatırlamıyorum. Neyse; yani olay sadece banyoya giysi bırakıyor çıkıyor değil ki o bile yanlış. Olay baştan sona yanlış. Adamın kıyafetlerini almaması yanlış. Annenin banyoya girmesi yanlış ( Adam çıplak yani ki beş yaşında da değil) duşakabinde cammış. Kamufle yok. Konu sahibi çok dolmuş ama kıyafetlerini kendin al deseydi keşke eşine. Bir de buradaki kv hep dipdibe olmak istiyor anladığım kadarıyla.
Ben konu sahibine konuyu editlemesini söyledim. Bu vasıtayla tekrarlamış olayım.Yorumları ve konu sahibinin eski konularını okumadan,sadece konuyu okuyarak yorum yapmıştım. Konuyu okuyunca kayınvalidesinin her hareketinden nem kapan tipmis gibi algılanıyor konu sahibi. Öyle ise haklı ne yaparsa ne söylerse.
Buzlu camda bile belli oluyor az yada çokNasıl anlaşılıyor ya
Bizimki hemen buhar oluyor
Bir ara özel gidip bakayım
Buzlu camda bile belli oluyor az yada çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?