kayınvalidemin tuhaf davranışları

Ay pardon size n'oluyor?
Karisi mi versin demisim ayrica?

bence de 33 yaşına gelmiş bir zahmet çamaşırlarını kendi alsın duştan önce.
onun dışında ha sen vermişsin ha annesi.
çok dert değil.
arkadaşların da dediği gibi sırt keseleyen modelleri gördükten sonra.

Bence yaptığı ayıp sonuçta benim kocam olsa annesi bile olsa o banyodayken benim gidip çamaşır vermem gerekir sonuçta o banyoda ve çıplak bu kaynanalar anlamiyor galiba oğlun da olsa evli bir erkeğe sınır koymalisin onunda karısı var ayıp yahu

konuyu basmış geleceğin sapla samanı ayırmayan kayinvalidesin demişsiniz de ondan seettim..zira bende onlardanim.
Ben sizi alintiladigimi hatirlamiyorum.
Uzerinize alinarak isguzarlik ettiginiz ortada.
Onceki yorumda sapla samani ayirt ediyorum oyle de yetistiriyorum demissiniz, simdi ise ayirmiyorum diyorsunuz.
Bence kafaniz baya karismis.
Ne demek istedigimi anlamadiginiza eminim. Polemik yaratmaya calismaktan sizi KİB'lemek istemiyorum.

Kizlar da ana baba evladidir, yerini bilsin, haddini bilsin, o kimmis el kizi vb etiketleri kadinlarin uzerinden alsak mi artik acaba.
Herneyse... İyi aksamlar.

Yok ben tam tersi yuvadan uçma vakti gelene bay bay demeyi düşünüyorum

telefonun klavyesi den yazım yanlışları olmuş farketmemisim

telefonun klavyesi den yazım yanlışları olmuş farketmemisim
Yalnız buradaki kv de. İlk gece evli çiftin yanında kalmak isteyen ve çöp karıştıran bir tip. Ben bunu yazmıştım da sizi mi alıntılamıştım hatırlamıyorum. Neyse; yani olay sadece banyoya giysi bırakıyor çıkıyor değil ki o bile yanlış. Olay baştan sona yanlış. Adamın kıyafetlerini almaması yanlış. Annenin banyoya girmesi yanlış ( Adam çıplak yani ki beş yaşında da değil) duşakabinde cammış. Kamufle yok. Konu sahibi çok dolmuş ama kıyafetlerini kendin al deseydi keşke eşine. Bir de buradaki kv hep dipdibe olmak istiyor anladığım kadarıyla.

Yorumları ve konu sahibinin eski konularını okumadan,sadece konuyu okuyarak yorum yapmıştım. Konuyu okuyunca kayınvalidesinin her hareketinden nem kapan tipmis gibi algılanıyor konu sahibi. Öyle ise haklı ne yaparsa ne söylerse.

Ben konu sahibine konuyu editlemesini söyledim. Bu vasıtayla tekrarlamış olayım.

Haklısınız siz varken ona mı düşer, siz 3 yıılllıııık karısısınız o kim ki ?? 33 yıllık anası neticede. zamanında popişini pipisini temizleyen annesi . Sevmiyorsunuz ya takacak yer arıyorsunuz.ağaç kovuğundan çıkmadı bu oğlanlar

Sayin kv lere sesleniyorum. Allah aşkına bi rahat verin. Oturun keyfinize bakın. Hayatınızı yaşayın,bırakın ogullarinizi onlar artık sizin küçük oğluşunuz değil(Malesef) Kendinize hobiler edinin igne oyası öğrenin,kilim dokuyun, ne bileyim vaktinizi gelinlerle ugrasmakla öldürmeyin. Unutmayın gelininiz mutsuzsa oğluşunuz da mutsuz olacak... ihihiahihaahiaha

Içeri tam girmemistir, kapı ardından bırakmıştır diye düşünüyorum , düşünmek istiyorum.
..

Buradaki en önemli noktalardan biri , banyoya girmeden evvel kendini hazırlayarak girmeyen bir koca.
Ben böyle bir kocanin arkasından koşmazdim.
Kv.veriyorsa çamaşırlarını umurumda olmazdı.
Kızdığım nokta kv.vermesi değil , kendisinin almaması olurdu.

Çamaşırları yıkayıp koymasinds sorun yok, ellerine sağlık denilir ancak.

Daha önceki sıkıntılarınızı bilmiyorum , eğer dert diyorsanız bunlara değil , öncesi varsa bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…