- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- Konu Sahibi beautifuldisaster
Kocan kendi niye camasirini almiyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında en başında buna takılmak lazımdı. adam kaç yaşına gelmiş. duşa girince çamaşır getirme görevi önce annesinde, evlenince bu kutsal görev karısına geçiyor. kendi alsa hiç bu kıskançlıklar olmayacak aslında.
Bende aynısını düşündümEşiniz kendisi alamıyor mu, neden siz veriyorsunuz çamaşırlarını?
ben sadece eşinize kıyafet verme yarışınıza takıldım
engelli falan değil demi
kıyafet alabiliyor
Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.
Çok abartiyorsunuz bence ne var yani bunda altı üstü bir çamaşır vermiş madm rahatsız oluyorsun almasAydın kadının tek oğlunu ben bi sorun göremedim burada neler neler var siz bence fazla yukselmissinizBöyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.
Aynen,doğum sancısını çek,ateslensin başında sabahla,aciksin sen hasta olsan bile kalk karnını doyur,büyüsün onun için endiselen gibi gibi sonra elin kızı gelsin vay çamaşırını ben verecektim ona mi kalmış desin hak mı reva mı? Tabii evliliklerine çok karismadigimiz sürece oğlumun üzerine ben ölene dek hakkım var gelecek olan gelin bilerek gelsin hey yavrum hey.Benim ilerideki halim.
Hani diyorlar ya biz de büyütücez çocukları kv olucaz falan, gelinin sana nasıl davransın istersin:)
Eki Görüntüle 2029790
Dana kadar adamın kıyafetini dana kadar kadını mı verecek? Duşa girmeden alsin kıyafetini. Çocuğumu bu yönde yetistiriyorum,sapla samanı ayıracam elbet,gelinde yerini bilecek.not:sapla samanı ayıracak olan,geleceğin süper kayınvalidesi..Allah ömür verirse tabii.Ay daha neler, 33 yillik ogluymus. Eee...?
Dana kadar adamin giyececi donu hazirlamak ne zamandan beri evlat uzerine titremek olarak adlandiriliyor.
Obur konuyu da basmisti gelecegin sapla samani ayirt edemeyen kaynanalari.