• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin tuhaf davranışları

Banyoya çamaşır yetiştirme çabası ne ya ? Hiç duymadım böyle bişey. Biz mi farklı yaşıyoruz acaba ? Banyodan havluyla çıkar odana gider orda giyinirsin. En azından bizde öyle. Kayınvalide evide olsa oda vardır sonuçta.

aslında en başında buna takılmak lazımdı. adam kaç yaşına gelmiş. duşa girince çamaşır getirme görevi önce annesinde, evlenince bu kutsal görev karısına geçiyor. kendi alsa hiç bu kıskançlıklar olmayacak aslında.

Ya çok komik, benim kv 60 ı geçik. Ben bir gün eşimden üst raftan bişey istedim mutfakta, benim almam için direk tezgaha çıkmam gerekecekti, eşim sandalyeyle alabilecekti. Onu isteyen de benim kv idi en başta. Ben eşimden isteyince direk dur oğlum ben alırım dedi, keklik gibi çıkıp tezgaha aldı, ben şok, ben iptal.

Değişik deryalar yani, bazen yaşamadan hayalinde bile canlandıramıyorsun.

adamın elleri yokmu kendi çamaşırlarını alamıyomu. kaynanayla yarışmak yerine, eşine bu basit işleri kendisininde yapabileceğini öğretin

Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.

Kiz sn aynii bn gibisin ...Bndede var öyle bi kaynana.Biizimkisi iyi hoşda Hemen küsüyor.bi sey sorunca cevap vermiyo konuşmuyoo.Ayni evin icinde iki yabanci gibiyizz.Bide biz birlikteyasiyorz Bnim kocada tekk :(

Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.
Çok abartiyorsunuz bence ne var yani bunda altı üstü bir çamaşır vermiş madm rahatsız oluyorsun almasAydın kadının tek oğlunu ben bi sorun göremedim burada neler neler var siz bence fazla yukselmissiniz

Ayol amma abartmissin yahu.... ne var bunda ha sen koymussun ha annesi.. anladigim kadariyla sende az değilsin... ufacacik şeyleri buyutup sorun yapip kavga sebebi yapiyorsun....

Benim anlamadığım... koskoca adam ya 33 yaşında neden annesinden veya eşinden bekliyor çamaşır almayı ?

Neden kendi çamaşırlarını kendi seçip giyinmiyor ?

Birde bunu anlamıyorum neden Türk kadınları eşlerine bu kadar hizmet yapıyor ?

Yok giysisi yok çamaşırı yok zart ı zurt u...

Allah aşkına 33 yaşında adam ya kendisi alamıyor mu ?

Yaşayan sensin ama biraz abartıyorsun gibi geldi annesi olduğu için gayet normal zaten onun evinde kalıyor musunuz olabilir çamaşır vermesi yani yıkaması ne olacak ikimiz de çalışıyorsunuz sonuçta

Benim ilerideki halim.
Hani diyorlar ya biz de büyütücez çocukları kv olucaz falan, gelinin sana nasıl davransın istersin:)
IMG_3640.jpg

Benim ilerideki halim.
Hani diyorlar ya biz de büyütücez çocukları kv olucaz falan, gelinin sana nasıl davransın istersin:)
Eki Görüntüle 2029790
Aynen,doğum sancısını çek,ateslensin başında sabahla,aciksin sen hasta olsan bile kalk karnını doyur,büyüsün onun için endiselen gibi gibi sonra elin kızı gelsin vay çamaşırını ben verecektim ona mi kalmış desin hak mı reva mı? Tabii evliliklerine çok karismadigimiz sürece oğlumun üzerine ben ölene dek hakkım var gelecek olan gelin bilerek gelsin hey yavrum hey.

Ya sen daha karisan kaynana görmemissin. Kv sinde karisma hastaligi olan biri olarak söylüyorum bunlarda birsey yok. Neden eski kv oldugunu söylememe gerek yok.

Ay daha neler, 33 yillik ogluymus. Eee...?
Dana kadar adamin giyececi donu hazirlamak ne zamandan beri evlat uzerine titremek olarak adlandiriliyor.
Obur konuyu da basmisti gelecegin sapla samani ayirt edemeyen kaynanalari.

Not: Lutfen kocalarinizi analarinin kucagina atip aradan cekilin madem oyle.

Son düzenleme:
Ay daha neler, 33 yillik ogluymus. Eee...?
Dana kadar adamin giyececi donu hazirlamak ne zamandan beri evlat uzerine titremek olarak adlandiriliyor.
Obur konuyu da basmisti gelecegin sapla samani ayirt edemeyen kaynanalari.
Dana kadar adamın kıyafetini dana kadar kadını mı verecek? Duşa girmeden alsin kıyafetini. Çocuğumu bu yönde yetistiriyorum,sapla samanı ayıracam elbet,gelinde yerini bilecek.not:sapla samanı ayıracak olan,geleceğin süper kayınvalidesi..Allah ömür verirse tabii.

ne olacak çamaşırlarını verse yahu.. Niye anne oğul ilişkisini bu kadar kısıtlamaya çalışıyorsunuz. ben varken ona mı düşer nedir yani o sizin rakibiniz mi. o annesi olarak öncelikli sizde karısı olarak onceliklisiniz. kulvarlarınız farklı yani.

Back