• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin tuhaf davranışları

Haklısınız siz varken ona mı düşer, siz 3 yıılllıııık karısısınız o kim ki ?? 33 yıllık anası neticede. zamanında popişini pipisini temizleyen annesi . Sevmiyorsunuz ya takacak yer arıyorsunuz.ağaç kovuğundan çıkmadı bu oğlanlar

Bebekken popo temizlemek ile bu bir mi yahu ?

3 yaşındaki yavruyu kucağa alıp seversin . 33 yaşındaki adamı aynı şekilde mi seversin.

Annenin bile belli sınırları olmalı.

Ben eşime kıyafet vermiyorum ki duştan sonra varsın annesi versin ne olmuş.

Tek başına bir kadın demek ki evde sıkılıyor ki oğlunun yanına geliyor. Bunda da bi sakınca yok.

Senin kv dene hissettiğini benim eşim anneme karşı hissetseydi yıkılırdım.

Rahmetli annem eşimi, eşimde annemi çok severdi, Allah biliyor ya.

Bence biraz empati yapın.

Bebekken popo temizlemek ile bu bir mi yahu ?

3 yaşındaki yavruyu kucağa alıp seversin . 33 yaşındaki adamı aynı şekilde mi seversin.

Annenin bile belli sınırları olmalı.
Kadında girip poposunu temizlemiyor zaten , çamaşır hırakıp çıkmış.bahsettiğim şey adam ağaç kovuğubdan çıkmadı o çocuk o kadının elinde büyüdü rahat olun biraz

Haklısınız siz varken ona mı düşer, siz 3 yıılllıııık karısısınız o kim ki ?? 33 yıllık anası neticede. zamanında popişini pipisini temizleyen annesi . Sevmiyorsunuz ya takacak yer arıyorsunuz.ağaç kovuğundan çıkmadı bu oğlanlar
Yalnız buradaki kvde kıyafet vermekle kalmıyor. Konu sahibi yazmış. Kv ilk gece birlikte kalalım diyen bir tip. Popişini pipisini zamanında temizledi diye bunu da normal kabul etmeyelim değil mi? İlk geceden sonra çöp karıştırması da cabası.

Kadında girip poposunu temizlemiyor zaten , çamaşır hırakıp çıkmış.bahsettiğim şey adam ağaç kovuğubdan çıkmadı o çocuk o kadının elinde büyüdü rahat olun biraz

Kv. sinin sesi olmayanlar biraz böyle rahat konuşuyor.

Ve sizin verdiğiniz popo mopo örneğini karşılık yazdım. Çok anlamsız olmuş.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandan beri yoğunluktan dolayı aranızda yoktum. O kadar sıkıldım ki derdimi buraya yazayım dedim.
Sorun: Kayınvalide (başka ne olabilir ki)

3 yıllık evliyim. En baştan beri kayınvalidemle anlaşamıyorum. Geçmişteki sıkıntıları hiç yazmayayım kısaca anlatayım.
Kayınvalidem dul bir kadın eşim de onun tek çocuğu. Fesat, çirkef, kurnaz, sinsi, görgüsüz, ahlaksız, bildiğini okuyan, böyle bir insan. Bize aylarca yıllarca huzur vermedi hala da vermemeye devam ediyor. Yok evmiş yok mal mülkmüş en sonunda kendi üzerine bir ev aldırdı bize + eşyalar felan (yoksa bizimle kalacaktı, geçici olarak başka bir yerde kaldı).
Her neyse ev sorunu çözüldü de; kadın yine oğlunu gözünün önünden ayırmak istemiyor. Kene gibi yapışıyor bize. Kendi işimizde çalışıyoruz (muhasebe bürosu), yemek getirme bahanesiyle iş yerimize gelip bütün gün burada mutfakta pinekliyor. Eşimde de suç var, ona bişey diyemiyor. Ben de bu durumdan rahatsız oluyorum, böyle iç içe olmak istemiyorum.
Asıl konuya geliyorum; 2 haftadan beri evde tadilat var tuvalet ve banyoyu yaptırıyoruz. Mecburen kayınvalidede kalıyoruz. Her şeye rağmen sıkılsam da o kadar büyük sorun olmuyordu. Fakat son günlerde sinir olmaya başladım yine. Geçende eşimin çamaşır ve tişörtünü yıkamış odaya koymuş. Bu sabahta ben kahvaltı yaparken eşim banyoya girdi. Kalkıp çamaşır vereyim dedim eşime. Baktım kayınvalidem banyodan çıkıyordu. Baktım eşime çamaşırını o koymuş sepetin üstüne.

Size soruyorum,
Sizce 33 yaşında oğlu olan bir annenin bu davranışları yapması doğru mu? Yoksa ayıp mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Sen kv ev mi aldin paranla ben oraya takildim

Yalnız buradaki kvde kıyafet vermekle kalmıyor. Konu sahibi yazmış. Kv ilk gece birlikte kalalım diyen bir tip. Popişini pipisini zamanında temizledi diye bunu da normal kabul etmeyelim değil mi? İlk geceden sonra çöp karıştırması da cabası.
Bunları nerede yazmış konuyu okudum ama göremedim diğer sayfalar da mı var

Kız anneleri bunu yapınca garip karşılanmıyor ama erkek anneleri böyle şeyler yapınca nedense garip karşılanıyor

Annem evde iken duş alsam gayet de kadın bana çamaşır da verir havlu da verir misal Doğum yaparız annelerimiz her türlü halimizi görür ama sıra erkeğe gelince neden bu kadar tuhaf karşılanıyor

Tamam kadın erkek farklılığı olur ama annenin oğluna çamaşır vermesi bu kadar da mesele olmamalı ben bbunda ne var anlayamadım yaş 33 de olsa:KK51:

Sizin meselenizde tabi kv nin çok fazla haksızlığı tuhaflıkları olduğu içim böyle ufak bir şey bile size batıyor bence ve batması da normal

Sonradan ekliyorum ben kv nizin oğlunu görmediğini varsaydım eğer gördüyse onu mahrem şekilde hiç hiç hiç hoş değil tabi ki.. olmaz öyle şey.. ben meseleyi iç çamaşırı meselesi sandım sadece

Son düzenleme:
Bu sabahta ben kahvaltı yaparken eşim banyoya girdi. Kalkıp çamaşır vereyim dedim eşime. Baktım kayınvalidem banyodan çıkıyordu. Baktım eşime çamaşırını o koymuş sepetin üstüne.

Size soruyorum,
Sizce 33 yaşında oğlu olan bir annenin bu davranışları yapması doğru mu? Yoksa ayıp mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu?

33 yasindaki adamin kendi camasirini kendisi almasi gerekirken sen kolay olani yapip kayinvalideyi sucluyorsun. Yanlis dusunuyorsun.

Kız anneleri bunu yapınca garip karşılanmıyor ama erkek anneleri böyle şeyler yapınca nedense garip karşılanıyor

Annem evde iken duş alsam gayet de kadın bana çamaşır da verir havlu da verir misal Doğum yaparız annelerimiz her türlü halimizi görür ama sıra erkeğe gelince neden bu kadar tuhaf karşılanıyor

Tamam kadın erkek farklılığı olur ama annenin oğluna çamaşır vermesi bu kadar da mesele olmamalı ben bbunda ne var anlayamadım yaş 33 de olsa:KK51:

Sizin meselenizde tabi kv nin çok fazla haksızlığı tuhaflıkları olduğu içim böyle ufak bir şey bile size batıyor bence ve batması da normal
Babanızın her halinizi görüyor mu? Babanız siz duştayken havlu vermesi normal mi? Ben annemin bile beni o halde görmesinden rahatsız olurum. Yanında giyip soyunmam mesela.

Babanızın her halinizi görüyor mu? Babanız siz duştayken havlu vermesi normal mi? Ben annemin bile beni o halde görmesinden rahatsız olurum. Yanında giyip soyunmam mesela.

Ama anne ile baba birbirinden farklı ya o anne sonuçta bir de ben duşakabin olduğunu ve annenin oğlunu görmediğini varsayarak konuştum bu nedenle hızlıca kapıyı açıp çamaşırı bırakıp çıkmanın çok da abes olmadığını düşündüm anne ve çocuk ilişkisi açısından konuştum ben baba ile çocuk ilişkisi tabi ki farklı mahremiyet açısından çok daha ciddi sınırlar var

Ama anne ile baba birbirinden farklı ya o anne sonuçta bir de ben duşakabin olduğunu ve annenin oğlunu görmediğini varsayarak konuştum bu nedenle hızlıca kapıyı açıp çamaşırı bırakıp çıkmanın çok da abes olmadığını düşündüm anne ve çocuk ilişkisi açısından konuştum ben baba ile çocuk ilişkisi tabi ki farklı mahremiyet açısından çok daha ciddi sınırlar var
Ben anne ve babayı ayırmıyorum o konuda. İkisinin de sınırları belli bir yaştan sonra aynı olmalı. Herkes sizin gibi düşünüyor ama duşakabin cammış. Konu sahibi yazmış. Buzlu cam falan değil. Dümdük cam. Öyle de olunca garip kaçıyor haliyle. Zaten sizin dediğiniz gibi olsa konu sahibi bu kadar kızmazdı diye düşünüyorum.

Ben anne ve babayı ayırmıyorum o konuda. İkisinin de sınırları belli bir yaştan sonra aynı olmalı. Herkes sizin gibi düşünüyor ama duşakabin cammış. Konu sahibi yazmış. Buzlu cam falan değil. Dümdük cam. Öyle de olunca garip kaçıyor haliyle. Zaten sizin dediğiniz gibi olsa konu sahibi bu kadar kızmazdı diye düşünüyorum.

Dediğim gibi ben annenin oğlunu çıplak görmediğini varsaydım ve aradaki sayfaları okumadım ilk msjında konu sahibi direkt kv nin oğlunu durduk yere (yani hastalık ameliyat vs bir zorunluluk olmadan) çıplak görmesi hoşuma gitmedi yazsaydı böyle daha açık olurdu

Tabi ki çıplak görmesi olmaz o kadar da değil:KK57:

Dediğim gibi ben annenin oğlunu çıplak görmediğini varsaydım ve aradaki sayfaları okumadım ilk msjında konu sahibi direkt kv nin oğlunu durduk yere (yani hastalık ameliyat vs bir zorunluluk olmadan) çıplak görmesi hoşuma gitmedi yazsaydı böyle daha açık olurdu

Tabi ki çıplak görmesi olmaz o kadar da değil:KK57:
Vallahi kaç oldu yazamadım ama konu sahibine ilk mesajı düzenlemesini söylüyorum sürekli. Yoksa herkes sizin gibi anlıyor doğal olarak. Konu sahibi bazı şeyleri sonradan yazmış. Onları da pek kimse okumuyor.

Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.
Ben olsam bunu tinlamam. Oglu sonucta bence cok buyuk problem degil ama baska saygisizligi varsa kotu tabi.

Muhtelif aile bireylerine havlu vermisligim var. Buzsuz buzlu cam, perde vs olsun olmasin bakmadan verip cikiyorum ben. Direkt sactan tirnaga bakarak havlu veriyorsa kv bilemem tabi ama o zaman oglu derdi herhalde anne bakma diye. Var mi oyle bir uyari falan? 18 sayfa olmus tek tek aralara bakmak zor.

Muhtelif aile bireylerine havlu vermisligim var. Buzsuz buzlu cam, perde vs olsun olmasin bakmadan verip cikiyorum ben. Direkt sactan tirnaga bakarak havlu veriyorsa kv bilemem tabi ama o zaman oglu derdi herhalde anne bakma diye. Var mi oyle bir uyari falan? 18 sayfa olmus tek tek aralara bakmak zor.
Yok ben görmedim. Normal şartlarda adamın havluyu kendisi alması gerekiyor ya neyse. Kv de bakmamıştır inşallah diyorum ama kadın benim oğlum ne olacak ki diye de düşünmüş olabilir.

Bence sen kv fazla gıcık olmuşsun her yaptığı batıyor, ben yaptığında kötü niyet göremedim ne güzel işte kadın yardımcı olmaya çalışıyor

Back