• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin tuhaf davranışları

Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.

Allah'ım yarabbim neleri dert ediyorsunuz gerçekten büyük bir sıkıntınız olmadığı için oluyor bunlar..

ne var bunda anlamadım. sen kendi ailenle kalırken çamaşırını eşin mi yıkıyor, banyodan çıkarken çamaşırını illa eşin mi getiriyor? kendi annen sana çamaşır verse eşinin olay çıkarması mı lazım?
Şimdi annen yok eşinle babamda kaldınız, siz banyodayken babanız camasirinizi gelip bıraktı , eşiniz ne der? Sonuçta kaç yıllık babanız.. baba yani sonuçta.

ya gören de çok düşünüyor sanır
biz evlenirken 3 ay boyunca ne eşimi ne beni aramadılar
evlendik 3 ay snr evimize geldıler

eşimin arabasının anahtarını ruhsatını sakladı , aylarca işlerimizi kolay halletmeyelım dıye vermeyen bir kadın bu

ben muhatap olmuyorum ki hiç.
İyi ediyorsun. Haketmiş.

Şimdi annen yok eşinle babamda kaldınız, siz banyodayken babanız camasirinizi gelip bıraktı , eşiniz ne der? Sonuçta kaç yıllık babanız.. baba yani sonuçta.

alt tarafı kıyafet yani girip kese yapsa neyse.

ayrıca şunu da anlamıyorum. adam duşa giriyor. ana ile eşi kıyafet verme yarışında. girmeden alsana kıyafetini yanına niye illa biri vermek zorunda?

Mevzu çamaşır değil o kadının size daha önce yaptıkları. Bende öyleyim normalde çokta sinirlenmeyeceğim birşeyi kaynanam yapınca öldüresim geliyor sevmiyorum çünkü. Yani Bende sizin yerinizde olsam zoruma giderdi imkan varsa otelde falan kalırdım

alt tarafı kıyafet yani girip kese yapsa neyse.

ayrıca şunu da anlamıyorum. adam duşa giriyor. ana ile eşi kıyafet verme yarışında. girmeden alsana kıyafetini yanına niye illa biri vermek zorunda?
Bu dediğinize kesinlikle katılıyorum. Olması gereken bu. Orta okuldan beri annem dahil kimse bana duştayken çamaşır falan getirmedi, tabi hasta olduğum bir dönem hariç.
Çoğu yorum ama annesi o temalı olduğu için, bu düşüncenin yanlış olduğunu düşündüm. Eş genel bir nebze anlaşılır kabul görebilir çünkü zaten birbirinin özeli ikisi ama annesi asla.

Bu dediğinize kesinlikle katılıyorum. Olması gereken bu. Orta okuldan beri annem dahil kimse bana duştayken çamaşır falan getirmedi, tabi hasta olduğum bir dönem hariç.
Çoğu yorum ama annesi o temalı olduğu için, bu düşüncenin yanlış olduğunu düşündüm. Eş genel bir nebze anlaşılır kabul görebilir çünkü zaten birbirinin özeli ikisi ama annesi asla.

aslında en başında buna takılmak lazımdı. adam kaç yaşına gelmiş. duşa girince çamaşır getirme görevi önce annesinde, evlenince bu kutsal görev karısına geçiyor. kendi alsa hiç bu kıskançlıklar olmayacak aslında.

aslında en başında buna takılmak lazımdı. adam kaç yaşına gelmiş. duşa girince çamaşır getirme görevi önce annesinde, evlenince bu kutsal görev karısına geçiyor. kendi alsa hiç bu kıskançlıklar olmayacak aslında.
Ben ne annemin ne babamın girmesini isterim banyoya. Normali de bu zatende adam da bir ilginç. Bilemedim.

Birde banyo kapısını duştayken kilitleme diye birşey var , alışkanlık herhalde

Cok iyi tespit, hizmet edilecekse erkegime ben ederim. Adam paylasilamiyor donunu kim sunacak yarisi kim kazanacak : )

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandan beri yoğunluktan dolayı aranızda yoktum. O kadar sıkıldım ki derdimi buraya yazayım dedim.
Sorun: Kayınvalide (başka ne olabilir ki)

3 yıllık evliyim. En baştan beri kayınvalidemle anlaşamıyorum. Geçmişteki sıkıntıları hiç yazmayayım kısaca anlatayım.
Kayınvalidem dul bir kadın eşim de onun tek çocuğu. Fesat, çirkef, kurnaz, sinsi, görgüsüz, ahlaksız, bildiğini okuyan, böyle bir insan. Bize aylarca yıllarca huzur vermedi hala da vermemeye devam ediyor. Yok evmiş yok mal mülkmüş en sonunda kendi üzerine bir ev aldırdı bize + eşyalar felan (yoksa bizimle kalacaktı, geçici olarak başka bir yerde kaldı).
Her neyse ev sorunu çözüldü de; kadın yine oğlunu gözünün önünden ayırmak istemiyor. Kene gibi yapışıyor bize. Kendi işimizde çalışıyoruz (muhasebe bürosu), yemek getirme bahanesiyle iş yerimize gelip bütün gün burada mutfakta pinekliyor. Eşimde de suç var, ona bişey diyemiyor. Ben de bu durumdan rahatsız oluyorum, böyle iç içe olmak istemiyorum.
Asıl konuya geliyorum; 2 haftadan beri evde tadilat var tuvalet ve banyoyu yaptırıyoruz. Mecburen kayınvalidede kalıyoruz. Her şeye rağmen sıkılsam da o kadar büyük sorun olmuyordu. Fakat son günlerde sinir olmaya başladım yine. Geçende eşimin çamaşır ve tişörtünü yıkamış odaya koymuş. Bu sabahta ben kahvaltı yaparken eşim banyoya girdi. Kalkıp çamaşır vereyim dedim eşime. Baktım kayınvalidem banyodan çıkıyordu. Baktım eşime çamaşırını o koymuş sepetin üstüne.

Size soruyorum,
Sizce 33 yaşında oğlu olan bir annenin bu davranışları yapması doğru mu? Yoksa ayıp mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
eee kaynanann utanmıyosa sen utandır lütfen oglun senin olabilir ama 5 yasında degil artık bi karısı var der olmadı cıngar cıkar bunlar anca böyle geri adım atar

Kardes siz nasıl adamlarla evlisiniz böyle biri sırtını keseleyemez anasına keseletir diğeri banyoya girer çamaşırını birisi getirsin diye bekler bebe mi bunlar kaç yaşında

Kaynanalarınıza lanet okumadan önce biz nasıl adamlarla evliyiz diye düşünün büyümemiş ana kuzusu insanları koca diye seçmeyin

Kardes siz nasıl adamlarla evlisiniz böyle biri sırtını keseleyemez anasına keseletir diğeri banyoya girer çamaşırını birisi getirsin diye bekler bebe mi bunlar kaç yaşında

Kaynanalarınıza lanet okumadan önce biz nasıl adamlarla evliyiz diye düşünün büyümemiş ana kuzusu insanları koca diye seçmeyin
+26272829191991199191929292992

Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.

Bu ne kafalar böyle yahu. Senin kocanın eli ayağı tutmuyor mu banyoya girerken kendi donunu alamıyor. Gerçekten bi de sen kocama don verme hakkı benimdir diye buralara konu açmışsın. 2 kadın banyoya donu kim bırakacak diye pasif agresif bir kapışma içinde. Ben merak ettim sen banyoya girerken sana don-sudyen hazır eden biri var mı?

Back