Kayınvalidemin köpek sevgisini

eşimde ablası da bende ailedeki herkes çok seviyor sadece sorumluluk almak istemiyorum, emrivakilerden sıkıldım benimde evimin düzeni var alışıkta değilim bu zamana kadar hiç evcil hayvan bakmadım

Esiniz gitsin iki gun kayinvalidenizde kalsin orda baksin kopege. Artik evinizde istemediginizide soyleyin. Her defasinda bunlari yasamaktamsa bi kere soyleyin kurtulum. Evlendiginiz zaman bilmiyor muydunuz bu kopek esiniz ve ablasininmis sonucta.
Ah canım keşke zaman olsa 7 gün çalışıyor eşim 7 gün sorumluluk almak istemem gayet normal ayrıca kayınvalidem kızına veya damadına bu baskıyı kurmuyor

maalesef eşim sorumluluk almıyor dediğiniz gibi eşim sorumluluğu alsa belki böyle düşünmem ama hem ev işleri hem ev düzeni hemde köpeğin bakımını üstlenmek istemiyorum rahat çalışan insanlar olsak belki daha rahat olabilirim

Esiniz gitsin iki gun kayinvalidenizde kalsin orda baksin kopege. Artik evinizde istemediginizide soyleyin. Her defasinda bunlari yasamaktamsa bi kere soyleyin kurtulum. Evlendiginiz zaman bilmiyor muydunuz bu kopek esiniz ve ablasininmis sonucta.
İlk zamanlar kayınvalidem oğlunu eve çağırmak için sürekli köpeği kullandı sürekli her akşam bize fotoğraf atıp acıtasyon yaptı sadece oğlunu görmek için işten geliyordum hızlıca yemek hazırla kaldır topla duş almadan git köpeği sev gel duş almaya vaktim olmadan uyuduğum zamanlar oldu sonrasında anladım ki kayınvalidem bu durumu kullanıyordu her akşam oraya gitmemiz için bahanesiydi ve 8 ay sonunda patladım terapi almaya karar verdik, sonrasında eşim bu durumu düzene soktu beni bu sefer kayınvalidem emrivakilere başladı

Dediğiniz kadar salyalı ve bakımsız bir köpekse, tüm sorunluluğu size yükleyemezler. Hiç de zorunda değilsiniz, köpeğin bakımı; eşiniz, görümceniz ve bakmayı kabul etmişse annelerine aittir. Size geldiğinde köpek, eşiniz ilgilensin. Kötü bir dönemdeyim, gerçekten iyi değilim, evimde yalnız kalmak istiyorum diyorsanız da; eşiniz size saygı duymalı, annesinin evinde kalsın madem bu süreç boyunca. Bu mümkün mü? Köpeğe de yazık, size de yazık.

Allahın verdiği bi can asla kötü davranmam geldiğinde de huzursuz hissetmemesi için elimden geleni yapıyorum ama kendimi de yiyip bitiriyorum gerçekten aynı döngüde takılıp kaldım

Kayinvalidenizin yaninda goturme sansi var mi? Esinize acik acik soyleyin buraya yazdiginiz sebepleri bir yol bulsun.

Kayinvalidenizin yaninda goturme sansi var mi? Esinize acik acik soyleyin buraya yazdiginiz sebepleri bir yol bulsun.
Aslında var arabayla gidiyorlar götürebilirler ama maalesef beni sevmediği için veya benim rahatsız olduğumu bildiği için bu konuda bana emrivaki yapıyor ne bileyim arasa kızım böyle böyle bi durum var gidicez seninde bilgin olsa dese belki böyle hissetmem zaten sevdiğini de düşünmüyorum beni evlendikten sonra oğlunu çaldığımı düşünüyor

Bütün bakımlarıyla da biz ilgileniyoruz tıraş olucak biz götürüyoruz veterinere biz götürüyoruz bırakıp kaçtık gibi bi algı olmuş ama öyle de değil oda bi can ama yoğun çalışan insanlar için bu durum gerçekten zor bide ben titiz bi insanım kabul ediyorum ve daha yeni 2 hafta önce bebeğimi kaybettim psikolojik olarak tökezlediğim bi dönemdeyim bi annenin beni anlamasını duygularımı anlamasını istiyorum ama hiç öyle değil sanki hayatımda herşey yolundaymış gibi umursamaz davranıuor

Esinize soyleyin zor bir donemden geciyorum zaten annen kopegide gotursun temizligiyle bakimiyla ilgilenemem evden ciktigimda evde ne yapiyor diye dusunmek istemiyorum ya annenle gonder ya da baska bi cozum bul diyin. Sizin yapabilceginiz baska birsey yok esiniz yapmali

Hayvan sevgisi hepimizde vardır ama herkes hayvanı evinde istemek zorunda değil.İstemiyorsanız ifade edin ben evime hayvan almam deyin konuşun kaynananızla.

Ayrıca ablası taşındı diyelim eşiniz nasıl kopabildi o canlıdan hiç mi bağ kurmadılar...Köpeğe üzüldüm ama size de hak verdim

Ablacığım istemiyorsan istemiyorsundur sana suç bulmuyor zaten kimse. Eşin sana benim köpeğim var bile dememiş yok çünkü adam götürmüş atmış. Evet sorumsuz ve gerzek birisi bunu kabul etmen gerek, seni zor duruma sokmuş. Köpek aldı dediğin 7 yaşında çocuk değil kocaman bir adam, hayvan alırken sorumluluğunu biliyordu.

Köpek bu gezdirmek oynatmak gerekiyor, köpekler enerjik hayvanlar. KV o köpeğe yetemez. Hayvan da evine gelince oynamak istiyor doğal olarak, atlıyor zıplıyor yazmışsın. Gece 12de eve gelen adam köpek bakabilir mi sence? Neyine güvenip almış? Benim de kopegim var cunku evden calisiyorum ofise gidilen isim olsaydi asla o hayvani alip gunduz 10 saat yalniz birakmazdim. Anlatabiliyor muyum?

Tabloya baktığında adam yine piyasada yok gundüzleri ya sen bakıyorsun hayvana ya da KV ki- ikiniz de mecbur edilmişsiniz. Nerde bu köpeğin sahibi?? İşte açlışıyor size atmış gitmiş hayvanı nasılsa anam var karım var baksınlar diye.Evet eşin ultra sorumsuz ve gerzek, zor durumda da kalan da sensin. O hayvana da yazık, sana da , KVye de. Eeee var mı peki bu köpeğin sahibi olan adamın bir çözümü? Ya da dert ediniyor mu?? KVyle konuşup ne yapıcaksın , KV zaten eşşek kadar bir adamın arkasını topluyor teşekkür etmek yerine ben sorumluluk alamam getirme mi diyeceksin?

Daha çok ablası istediği için alınmış o zaman ben yoktum sonra tabii hayat şartları gereği ablası gitmek zorunda kaldı. Eşim hiç kopmadı koparmak için da çabalamadım sonuçta eşim için onun çocuğu çok seviyor saygı duyuyorum ama kayınvalidem daha iyi bakabilir işte ben sabah 6-7 gibi işe gidiyorum eşim de öyle gerçekten hayat koşturmacası olan insanlarız

Bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz köpeği almış atmış gibi bir ithamda bulunmadım, eskiden bir sorumluluğu yoktu eşimin şimdi var hayat geçimi ekstra zor oldu mecbur çalışmak zorunda oda bu durumda üzgün olduğunu belli ediyor vicdansız değiliz sokağa atmadık

Köpek hem eşinin hem de ablasınınmış evlenince yükü annelerine atmışlar yazık. Sorumluluk eşine ait ,onun bakması gerekiyor. Ben kedi besliyorum mesela o benim kızım, elimle yemek de veriyorum bazen. Temiz yani pis değil kesinlikle. Ama köpeğe bakmak sizin sorumluluğunuz değil bu konuda haklısınız.

Eee ablasinin bahanesi nedir peki? Veteriner bir pasaport cikariyor istedigin yere beraberce tasiniyorsun. Onun icin de bahaneniz var mi?

Amma koca koylu ciktin konu sahibesi, seni zor duruma sokan kocan, yasli bir kadina sorumlulugu yikip atan da kocan ve de kocanin kardesi amma nedense konu basligi KVnin kopegi???? KOnu basligi kocamin ve ablasinin analarina atip kactigi kopek olsaydi keske. Kadin arkanizi topluyor ama adi KV ya ne yapsa yaranamiyor yazik.

Al bu da benden gelsin :

Eşinizin ablası şehir dışında mi neden evlenince köpeğin bakımını annelerine bıraktılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…