- 2 Mart 2017
- 1.146
- 2.282
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
bi ayna daha alsınlar herkes kendi aynası önünde giyinsin, mevzu kilit.Olayları abartıyor olabilir misiniz ? Siz nişanlıyken eşinizin aile evine gittiğinizde hem eşiniz hem de annesi boy aynası önünde üzerlerini değiştiler; siz de onları izlediniz anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan.
Bende öyle biliyorum ama bu konu sahibinin aile dinamiklerini kabul ederek evlendiği gerçeğini değiştirmiyor.Hastalık konusu ayriymis bana öyle dediler.
Evet yani ben yapmam annem yapmaz ama yapanı görürsem aklıma ne linç etmek gelir ne de iğrenç çarpık fikirler.Annesi sonuçta sutyenli anasını görünce nefsimi kabaracak?!! tövbe ne kadar saçma düşünceler ,zaten konu sahibi eşinin böyle olacağını düşünüp bile bile evliliği sürdürüyorsa sıkıntı kendinde dönüp aynaya bakmalı ......Ben yapmam,annem yapmaz,kaynanam yapmaz ama eşimin annesi böyle yapıyor diyerekte ona farklı imalarda bulunmam kavgada etmem banane ya . Ben kendı cocuklarımın yanında yapmıyorum
Kendı bılecegı iş
Yanı nolcak kaynananız eşinizin yanında sütyenle gezdide eşinizin gözü sizden onamı kayacak ne alaka
Bu nasıl düşünce
Yaşlıdır yapar nolcak yanı annesı degılmı sizene
Evde misafir varken neden herkes ayna önünde üstünü değiştiriyor ? Misafir neden durması gereken yerde durmuyor da onları izliyor ? gibi soruların yanıtını da merak ediyor insan.bi ayna daha alsınlar herkes kendi aynası önünde giyinsin, mevzu kilit.
kahveyi püskürttüm ya ajahjadhajajd
Evde misafir varken neden herkes ayna önünde üstünü değiştiriyor ? Misafir neden durması gereken yerde durmuyor da onları izliyor ? gibi soruların yanıtını da merak ediyor insan.
Yeni nesil kaynanalar squat fakültesinden mezunEsiniz koridordaydı herhalde ama size karsı bi al g*tüm der gibi olmuş.Olay yeri inceleme anı gibi oldu kusura bakma konu sahibi güldürdün beni sinirlerim bozuk da az
Peki kayınvalideniz hasta olsa kendi öz bakımını yapamayacak durumda olsa, evladı yani eşiniz annesi ile ilgilenmeyecek mi? Ben rahmetli babacığım hayattayken annemin de hasta olduğu dönemlerde babamın her türlü bakımını (banyosu dahil) yaptım. Eşinizde annesine bakmak zorunda kalsa bundanda mı rahatsız olacaksınız merak ettim.Bana göre bu çok yanlış olduğu için ben kendi ailemden görmediğim için aşırı tepki mi gösteriyorum diye sormak istedim.
Hastalık vs ayrı arkadaşlar konunun hastalıkla ilgisi yok. Hastalıkta mahremiyet mi olur ? Ama 49 yaşında kimse de 25 yaşında oğlunun yaninda kilotla durmazPeki kayınvalideniz hasta olsa kendi öz bakımını yapamayacak durumda olsa, evladı yani eşiniz annesi ile ilgilenmeyecek mi? Ben rahmetli babacığım hayattayken annemin de hasta olduğu dönemlerde babamın her türlü bakımını (banyosu dahil) yaptım. Eşinizde annesine bakmak zorunda kalsa bundanda mı rahatsız olacaksınız merak ettim.
Nasıl ifade edebilirim ki bu durumuKişisel alan diye bir şey var o koruyamıyorsa kendin korursun çocuk azarlar gibi olmaz bu. Sanki tutti furutti kızı gibi Çin Çin diyerek ortalıkta geziyo kadın(oldlar bilir z kuşak pert)
bi aynalı oda var kadın orda giyinirken mıknatıs gibi herkes oraya çekilmiş. Vay efendim kapısı açıktı, vay kıçı meydandaydı. Bu arada konu sahibi elbette normal değil kişisel sınırlar önemlidir, herkes size ifade biçiminiz dolayısıyla tepki gösterdi.
Sana yanlış olan onların normali demekki.Bana göre bu çok yanlış olduğu için ben kendi ailemden görmediğim için aşırı tepki mi gösteriyorum diye sormak istedim.
Evet hastalık ayrı ama aklıma geldi, merak ettiğim için sordum. Yani kv hasta diyelim ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamıyor o zaman da eşinize tepki gösterir misiniz İlgilenmesi gesekse?Hastalık vs ayrı arkadaşlar konunun hastalıkla ilgisi yok. Hastalıkta mahremiyet mi olur ? Ama 49 yaşında kimse de 25 yaşında oğlunun yaninda kilotla durmaz
Ondan beklerim derken aslında söylemek istediğim bu değilde sanırım yanlış cümle kullandım. Kafın aşırı rahat ama dılarda da sanırsın rahibe. Eşime karşıda sanki şey gibi diğer oğlu oğlunda eşin benim değil onun eşi gibi çok zor kabullendi evliliğimizi hala yıkılmasını bekliyor bu açılardan bahsetmiştimBencede normal degil ama o kadindan beklerim demeniz korkutucu. Baska bariz bir seyleri gorunce anca boyle bi supheye girebilir insan sirf bu yüzden boyle dusunulurmu. Allah korusun tmm olmadik ensest iliskilerde duyuluyorda ama bu yuzden rahat diye esinizi ve annesini yada sadece annesini suclamaniz ürkütücü. Boyle giderseniz evliliginiz yikilir
48 yaşında sütyenle dolaşan kadının oğluyla evlenmeyi kabul etmek 49 yalında külodunu görmeyi onaylamak demektir. Fiktorya siktıttan mı almış?Hastalık vs ayrı arkadaşlar konunun hastalıkla ilgisi yok. Hastalıkta mahremiyet mi olur ? Ama 49 yaşında kimse de 25 yaşında oğlunun yaninda kilotla durmaz
Tabikide hayır. Dediğim gibi hastalık bambaşka hastayken mahremiyet olmazEvet hastalık ayrı ama aklıma geldi, merak ettiğim için sordum. Yani kv hasta diyelim ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamıyor o zaman da eşinize tepki gösterir misiniz İlgilenmesi gesekse?
Bence özellikle oğlunun yanında kadın iç çamaşırı ile durmuyordur, eşiniz annesinin odasında duruyor olabilir mi annesi giyinirken falan?Hastalık vs ayrı arkadaşlar konunun hastalıkla ilgisi yok. Hastalıkta mahremiyet mi olur ? Ama 49 yaşında kimse de 25 yaşında oğlunun yaninda kilotla durmaz
Ney gibi?Ondan beklerim derken aslında söylemek istediğim bu değilde sanırım yanlış cümle kullandım. Kafın aşırı rahat ama dılarda da sanırsın rahibe. Eşime karşıda sanki şey gibi diğer oğlu oğlunda eşin benim değil onun eşi gibi çok zor kabullendi evliliğimizi hala yıkılmasını bekliyor bu açılardan bahsetmiştim
Tövbe estagfurullah odada 25 yaşında oğlun varken pantolonunu çıkarıp külodunla durmazsınGezmiyor kadın üstünü değiştirmiş normal giyinme hızında.Gezmek ne?
Oğlum 10 sene sonra evlenirse,simdilerde hunharca calıstıgım squat basıma bela olur mu acabaYeni nesil kaynanalar squat fakültesinden mezun