- 18 Eylül 2024
- 509
- 152
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Nişan dönemi yaşadım ve ağır ithamlar yaptım demiştim ya bu konuya onun yorumu o benim annem oldu bende dinen bile uygun değil ki senin annen dindar geçinen bir insan diye söylendim napıyım ben ben mi duruyorum ona söyle gibi yorumu olmuştuYani insanlar deniz kenarinda bikini ile de geziyor onun gibi birşey herhalde onlar için .
Bana göre normal mi değil . Sahil ayrı ev ayrı ama siz nişanlıyken de görmüşsünuz. Kadın böyle rahat bir şekilde üst değiştiriyor . Begenmiyorsaniz evlenmeyecektiniz. Yani adam ne yapabilir ki? Bilerek odada mi durduğunu düşünüyorsunuz,? Bunu düşünüyorsaniz nasıl bu şüpheyle hamile kaldınız ki ? Çok tuhaf bir konu
Hayır canım böyle iğrenç birşey şahsen o kadından beklerim ama eşimden beklemem o zaman bu konuyu kendi anneme açmıştım annemde çocuğun suçu yok kafın hep böyle giyinip soyunduysa oda bunu görmüştür dedi babada bu mantıklı geldi zaten sadece eşime değil diğer oğlunun yanında da aynısı bir kere onun yanında da sütyenli gördümBana göre de normal değil ama bu durumu evlenmeden önce görüp bilerek evlenmişsiniz. Bir de ne diye kavga edip, ne ima ediyorsunuz? Yani şüphelendiğiniz bir şey mi var?
zaten kv ye direkt ay o ne ne kadar ayıp vs gibi tepkiler verecektinizNişan dönemi yaşadım ve ağır ithamlar yaptım demiştim ya bu konuya onun yorumu o benim annem oldu bende dinen bile uygun değil ki senin annen dindar geçinen bir insan diye söylendim napıyım ben ben mi duruyorum ona söyle gibi yorumu olmuştu
Durumdan hoşlanmadıysanız eşiniz annesinin yanından çıksın başka odaya geçsin madem, siz niye kavga ediyorsunuz ki bu sebepten?Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
Ee o zaman eşinizle niye kavga ediyorsunuz? Bazı ailelerde bu davranışlar normal maalesef. Benim bir arkadaşım vardı ailecek hiç çekinmezlerdi. Benim, birbirlerinin, erkek çocukların yanında iç çamaşırıyla dururlardı..Hayır canım böyle iğrenç birşey şahsen o kadından beklerim ama eşimden beklemem o zaman bu konuyu kendi anneme açmıştım annemde çocuğun suçu yok kafın hep böyle giyinip soyunduysa oda bunu görmüştür dedi babada bu mantıklı geldi zaten sadece eşime değil diğer oğlunun yanında da aynısı bir kere onun yanında da sütyenli gördüm
Belki anne evlat oldukları için akıllarına sizin dusundugunuz gibi birbirleri hakkında cinsellikle ilgili şeyler asla gelmediği için dikkat etmiyorlardir? Belki sapık değillerdir de sadece dikkatsizdirler? Ben de evde ve sahilde babamı üstü çıplak, şortla filan defalarca gördüm ama hiç aklıma kötü şeyler gelmedi mesela, çünkü o benim "babam"... Ben asıl sizin zihniyetinizden korktum şu anda...Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
korkunc seyler dusndum dusunduklerine dair:)o kadından beklerım mı ??? sokakta bıle boyle gezılıyorken artık? rahatsız olan gıtmesın evlerıne.. yanı oyle yetısmıslerdır hep oyledır. kım annesının gıydıgıyle ılgılenır kı? sızde oyle mıdır? anasına yan gozle mı bakacak? ne dıyeceksın? annenın memesıne baktın totosunu gordun mu mu? nasıl kavga etceksın? ne bıcım pıs aılesınız sız mı dıyceksın? da senın zıhnıyet azcık baska bısı soyluyor da sen dıllendıremıyorsun . senı su an ılgılendıren kısmı ne??Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
Ya ama bu normal değil ki benim aile yapıma göre değil tabi. Eşim zaten boy aynası bir tek orda diye oradadır eminim hep orda hazırlanır ama kadının ne diye orda soyunduğunu eşiminde kızacağımı bildiği halde durması beni sinirlendiriyorEe o zaman eşinizle niye kavga ediyorsunuz? Bazı ailelerde bu davranışlar normal maalesef. Benim bir arkadaşım vardı ailecek hiç çekinmezlerdi. Benim, birbirlerinin, erkek çocukların yanında iç çamaşırıyla dururlardı..
Bana göre bu çok yanlış olduğu için ben kendi ailemden görmediğim için aşırı tepki mi gösteriyorum diye sormak istedim.korkunc seyler dusndum dusunduklerine dair:)o kadından beklerım mı ??? sokakta bıle boyle gezılıyorken artık? rahatsız olan gıtmesın evlerıne.. yanı oyle yetısmıslerdır hep oyledır. kım annesının gıydıgıyle ılgılenır kı? sızde oyle mıdır? anasına yan gozle mı bakacak? ne dıyeceksın? annenın memesıne baktın totosunu gordun mu mu? nasıl kavga etceksın? ne bıcım pıs aılesınız sız mı dıyceksın? da senın zıhnıyet azcık baska bısı soyluyor da sen dıllendıremıyorsun . senı su an ılgılendıren kısmı ne??
Beni görünce çıktı işte yada öyle denk geldi bilmiyorumHerkesin büyüdügü aile ve cevredeki değer yargıları,mahremiyet algısını ve sınırlarını belirler.Esiniz bu durumu normal görüyorsa onun ailesinde böyle alışkanlık olduğu ve bunu sorun olarak algılamadıgı icindir.Siz bunu mahremiyet ihlali olarak algılayabilirsiniz ama her ailede bu algı değişken olabiliyor.Annesi çocuğunun yanında bu sekilde rahat davranmayı normal görüyor demek ki.
Bu durum sizi etkiliyorsa esinizin git sen söyle tarzında cümleleri yanlıs ama.Duyarlı olup sınırlarınıza da saygı göstermek adına bunu en azından hissettirmek adına o ortamda durmayabilirdi.
Bu arada aynı evde mi yasıyorsunuz? Nasıl denk geliyor bu denli?
bır kadından bahsetmıyorsun bır komsudan kuzenden.. annesınden bahsedıyorsun.olayın arka planında baska bısı var. ondan beklerım kadın da kadın dıye bahsetmen sevmıyorsun saygı duymuyorsun anladık. ama ahlaksız goruyorsun besbellı...Bana göre bu çok yanlış olduğu için ben kendi ailemden görmediğim için aşırı tepki mi gösteriyorum diye sormak istedim.
Evet. Kadının giyindiği odada hepinizin ne işi var?Bana göre bu çok yanlış olduğu için ben kendi ailemden görmediğim için aşırı tepki mi gösteriyorum diye sormak istedim.
Her ailenin yapısı ve dinamiği farklıdır. Bana göre "normal" değil ama herkesin normali de farklıdır. Burada eşinle kavga edecek bir durumda göremedim çünkü eşinin suçu ne? Annesi onun yanında iç çamaşırları ile dolaşıyor eşin değil.Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor