- 17 Şubat 2015
- 7.516
- 19.759
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Yanından uzaklaşarak, eşini yanına çağırıp canım bakar mısın yardımına ihtiyacım var diyerek, küsmeden parlamadan şarlamadan yavaşça alıştırarak. ….Nasıl ifade edebilirim ki bu durumu
Şimdi kaynvalde kötü de şeytan da siz melek misiniz? Nasıl ki siz onu sevmiyorsunuz o da sizi sevmiyor.Bir de hamileyken insanlar daha anaç ve masumane hallere girer sizinki neden tersine oldu cok garip.Ondan beklerim derken aslında söylemek istediğim bu değilde sanırım yanlış cümle kullandım. Kafın aşırı rahat ama dılarda da sanırsın rahibe. Eşime karşıda sanki şey gibi diğer oğlu oğlunda eşin benim değil onun eşi gibi çok zor kabullendi evliliğimizi hala yıkılmasını bekliyor bu açılardan bahsetmiştim
Şimdi bakın eşim odada üstünü düzeltiyor aynada saçını falan annesinde girdi orda pantolonunu çıkarıp külotla durup başka pantolon dener mi ? Benim annem ve çevremdeki kimse denemez. Ya yemin ederim eşimle ilişkiden sonra yataktan çıkarken utanarak koşa kola gidiyorum banyoya bak eşim yani bu insanBence özellikle oğlunun yanında kadın iç çamaşırı ile durmuyordur, eşiniz annesinin odasında duruyor olabilir mi annesi giyinirken falan?
Zaten ben lavabodan çıktım oda hemen odadan çıktı yanıma geldi sarıldı falan ama suratımdan anladı yani daha öncede böyle birşey yaşadığımız içinYanından uzaklaşarak, eşini yanına çağırıp canım bakar mısın yardımına ihtiyacım var diyerek, küsmeden parlamadan şarlamadan yavaşça alıştırarak. ….
kocayı kaynanadan kıskanma durumu şüphesi varsa da o evliliği bitirerek. Bunun düşüncesi bile berbat ifadesi olamaz.
Olmaz olmaz, hatta poposuna güvenen gelin gelirOğlum 10 sene sonra evlenirse,simdilerde hunharca calıstıgım squat basıma bela olur mu acaba
Durmayı tercih etmem ama acele bir durum vardır ya da o an başka müsait biyer yoktur falan ardımı döner hızlıca değişirim. Ne bu benim ahlağımın bozuk oldugunu gösterir ne de oğlumun. Ama sırf bundan zan altında bırakan fikrin sahibi bana korkunç sapık gelir.Tövbe estagfurullah odada 25 yaşında oğlun varken pantolonunu çıkarıp külodunla durmazsın
ya her seferinde mı yapıyor bunu? siz ne zaman gitseniz odaya girip üstünü oğlunun önünde mı değiştiriyor? tek tek yorumları okudum anladığım bu benim. bide külotla durma süresi uzunmuş gibi anlatıyorsunuz. kadın hep külotla kalıyor gibi bir izlenim bıraktınız oğlu odadaykenTövbe estagfurullah odada 25 yaşında oğlun varken pantolonunu çıkarıp külodunla durmazsın
Allahım hiç birimizin yüzünü kaynanamız giyindiği için düşürme yarabbimZaten ben lavabodan çıktım oda hemen odadan çıktı yanıma geldi sarıldı falan ama suratımdan anladı yani daha öncede böyle birşey yaşadığımız için
Yaşadıklarımı anlatsam nasıl biri olduğunu ve benim ne kadar saf yaklaştığımı anlardınız en kısa minicik örnek vericem. Nişanlıyız annesi durdu durdu Esra için bana dediler ki çok temiz çok iyi kızdır çokta beceriklidir ben sanki sordum Esra nasıl diye benim oğlum orospuyuda sevse alırım mecbur… Nişanlımla konuşurken bana mesaj attı oğluma mesaj atma bu iş olmayacak daha baştan belli en iyisi baştan olmasın bu iş bitti tamam mı kes başka söze gerek yok…( ve bu sırada oğlu dil döküyordu ayrılmayım diye o arada yazdı)… Bu olaylardan sonra eşimi çok sevdiğim için belirli süre sonra barıştım sırf ayrı bir yerde ev istedim eşimde kabul etti diye vay efendim beni nasıl terkedersin diye hap içti eşimi korkutmak için (ayrı dediği evde yürüme mesafesi 10 dk)Şimdi kaynvalde kötü de şeytan da siz melek misiniz? Nasıl ki siz onu sevmiyorsunuz o da sizi sevmiyor.Bir de hamileyken insanlar daha anaç ve masumane hallere girer sizinki neden tersine oldu cok garip.
E bu da çok saçma ne yani övdün mü kendini? Yataktan niye koşarak kaçayım niye utanayım eşim yahu. Sizde inanılmaz bi özgüven sorunu var. Hepsinin ana nedeni bu kalıbımı basarım.Şimdi bakın eşim odada üstünü düzeltiyor aynada saçını falan annesinde girdi orda pantolonunu çıkarıp külotla durup başka pantolon dener mi ? Benim annem ve çevremdeki kimse denemez. Ya yemin ederim eşimle ilişkiden sonra yataktan çıkarken utanarak koşa kola gidiyorum banyoya bak eşim yani bu insan
Normal bir durum değil ama öyle saç baş yolup, cingar çıkartılacak bir durum da değil. Böyle bir durumla karşılaşsam eşime bu durumun hoş olmadığını, yakışıksız olduğunu ve annesini uyarması gerektiğini söyler geçerim.Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
Kapalı mısınız. Annesi de mi kapalı?Yaptıkları ve söylemlerinden ötürü geçinemeyiz evet. Ahlaksızlık boyutunu ben değil din söylüyor bir anne göğüs hizası ve diz kapağı kapalı olması gerekiyor diyor bilmiyprım Ben çevremde kimsede böyle birşey görmedim bana o yüzden aşırı anormal geliyor
Eee ben saç baş mı yoldum yada öyle mi dedim ?Normal bir durum değil ama öyle saç baş yolup, cingar çıkartılacak bir durum da değil. Böyle bir durumla karşılaşsam eşime bu durumun hoş olmadığını, yakışıksız olduğunu ve annesini uyarması gerektiğini söyler geçerim.
Ne oldu da konu sizi ayırmaya geldi?Yaşadıklarımı anlatsam nasıl biri olduğunu ve benim ne kadar saf yaklaştığımı anlardınız en kısa minicik örnek vericem. Nişanlıyız annesi durdu durdu Esra için bana dediler ki çok temiz çok iyi kızdır çokta beceriklidir ben sanki sordum Esra nasıl diye benim oğlum orospuyuda sevse alırım mecbur… Nişanlımla konuşurken bana mesaj attı oğluma mesaj atma bu iş olmayacak daha baştan belli en iyisi baştan olmasın bu iş bitti tamam mı kes başka söze gerek yok…( ve bu sırada oğlu dil döküyordu ayrılmayım diye o arada yazdı)… Bu olaylardan sonra eşimi çok sevdiğim için belirli süre sonra barıştım sırf ayrı bir yerde ev istedim eşimde kabul etti diye vay efendim beni nasıl terkedersin diye hap içti eşimi korkutmak için (ayrı dediği evde yürüme mesafesi 10 dk)
Ben açığım annesi kapalı yahu şort ayrı sütyen kilot ayrı bunun nesini anlamıyorsunuz ? Ayrıca kayınvalidem dindar geçinen biri öyle birinin bu davranışı yapması ekstra anormal değil miKapalı mısınız. Annesi de mi kapalı?
Şahsen ben açığım mayo bikini giyiyorum giyeceğim. Dolayısıyla oğlum annesini anneannesini teyzelerini hep görüyor yani diz kapağından bilmem neresine kadar
oğlu evlendi ayrı yere taşındı diye mı hap içti? garip bir aileymiş gerçekten.Yaşadıklarımı anlatsam nasıl biri olduğunu ve benim ne kadar saf yaklaştığımı anlardınız en kısa minicik örnek vericem. Nişanlıyız annesi durdu durdu Esra için bana dediler ki çok temiz çok iyi kızdır çokta beceriklidir ben sanki sordum Esra nasıl diye benim oğlum orospuyuda sevse alırım mecbur… Nişanlımla konuşurken bana mesaj attı oğluma mesaj atma bu iş olmayacak daha baştan belli en iyisi baştan olmasın bu iş bitti tamam mı kes başka söze gerek yok…( ve bu sırada oğlu dil döküyordu ayrılmayım diye o arada yazdı)… Bu olaylardan sonra eşimi çok sevdiğim için belirli süre sonra barıştım sırf ayrı bir yerde ev istedim eşimde kabul etti diye vay efendim beni nasıl terkedersin diye hap içti eşimi korkutmak için (ayrı dediği evde yürüme mesafesi 10 dk)
Denize şortla mı giriyorsunuz?Ben açığım annesi kapalı yahu şort ayrı sütyen kilot ayrı bunun nesini anlamıyorsunuz ? Ayrıca kayınvalidem dindar geçinen biri öyle birinin bu davranışı yapması ekstra anormal değil mi