- 23 Aralık 2012
- 7.201
- 47.746
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Gezmiyor kadın üstünü değiştirmiş normal giyinme hızında.Gezmek ne?Ay yok daha neler ya ... Annesi de olsa bu anormal bir durum. Bazı anneler ben doğurdum kızımın oğlumun her halini görebilirim düşüncesindedir, mahremiyet konusunda eksiktir beni de görebilirler diye düşünüyordur belki. Ama gerçekten nahoş bir durum. İnsan hiç oğlunun yanında öyle gezer mi ya
kahveyi püskürttüm ya ajahjadhajajdEvet. Kadının giyindiği odada hepinizin ne işi var?
Hızlıca okudum oraya dikkat etmemişim. Ama yine de en doğrusu kapıyı kapatıp kilitleyip giyinmek soyunmak , ben öyle yapıyorum. Tamamen yetişme şekliyle alakalı bir durum. Böyle görmüş annesi..Gezmiyor kadın üstünü değiştirmiş normal giyinme hızında.Gezmek ne?
Olayları abartıyor olabilir misiniz ? Siz nişanlıyken eşinizin aile evine gittiğinizde hem eşiniz hem de annesi boy aynası önünde üzerlerini değiştiler; siz de onları izlediniz anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan.Ya ama bu normal değil ki benim aile yapıma göre değil tabi. Eşim zaten boy aynası bir tek orda diye oradadır eminim hep orda hazırlanır ama kadının ne diye orda soyunduğunu eşiminde kızacağımı bildiği halde durması beni sinirlendiriyor
O kadar doğru yazmışsın kiSiz nişanlıyken eşinizin aile yaşamlarını görmüş, evlenmenizi kimse istememesine rağmen eşinizle evlenmeyi tercih etmişsiniz.
Size uygun olmadığını düşündüğünüz ailenin içine girmeyebilirdiniz.
18 Eylül 2024 Babamın evine geldim eşim 10 gündür arayıp sormuyor ne yapamlıyım konunuzdan :
Annesinin vücudu herhalde yaşına rağmen taş gibi . Ondan kıskanmış olabilir.Normal mi bana göre de değil ama eşinize ne deyip kavga ettiğinizi merak ettim ben. Annen dal d*şak dolaşıyo bu ne böyle mi dediniz?
Anasının diz kapağından da tahrik olacaksa ölsün o herif, yarın öbür gün yatalak kalsa annesi altını değiştirmek zorunda kalacak belki. Kadın belki daha dikkatli olabilir bu konuda ama sizin zihniyet iğrenç ve sapıkça. Madem tuhaf karşılıyorsunuz böyle şeyleri, niye çocuk yaptınız o zaman?Yaptıkları ve söylemlerinden ötürü geçinemeyiz evet. Ahlaksızlık boyutunu ben değil din söylüyor bir anne göğüs hizası ve diz kapağı kapalı olması gerekiyor diyor bilmiyprım Ben çevremde kimsede böyle birşey görmedim bana o yüzden aşırı anormal geliyor
Yahu babani tisortsuz, sortla gormek tuhaf degil ki zaten. Anneni de sortla gorebilirsin, hadi ustunde diyelim crop falan bile olsun. Buradaki sorun baska. Sen sutyenle babanin yaninda dolasiyor musun ya da annenin. Sizin zihniyetinizden korktum cumlesi acayip basmakalip bi cumle. Ve o cumlenin yeri bu konu degil canimBelki anne evlat oldukları için akıllarına sizin dusundugunuz gibi birbirleri hakkında cinsellikle ilgili şeyler asla gelmediği için dikkat etmiyorlardir? Belki sapık değillerdir de sadece dikkatsizdirler? Ben de evde ve sahilde babamı üstü çıplak, şortla filan defalarca gördüm ama hiç aklıma kötü şeyler gelmedi mesela, çünkü o benim "babam"... Ben asıl sizin zihniyetinizden korktum şu anda...
Evet benim nenem 1 yıl yatalak kaldı 120 kiloydu babamla annem altını değiştirdiler.Anasının diz kapağından da tahrik olacaksa ölsün o herif, yarın öbür gün yatalak kalsa annesi altını değiştirmek zorunda kalacak belki. Kadın belki daha dikkatli olabilir bu konuda ama sizin zihniyet iğrenç ve sapıkça. Madem tuhaf karşılıyorsunuz böyle şeyleri, niye çocuk yaptınız o zaman?
Hastalık konusu ayriymis bana öyle dediler.Evet benim nenem 1 yıl yatalak kaldı 120 kiloydu babamla annem altını değiştirdiler.
Babam kaç defa üstünü değiştirmiştir.
İnsan eşinin annesinin eşinden kıskanır mı yahu.
Herkesin başına gelebilir, anne ve ya baba yatalak kalabilir. Çok insan var annesinin babasının altını temizleyen.Evet benim nenem 1 yıl yatalak kaldı 120 kiloydu babamla annem altını değiştirdiler.
Babam kaç defa üstünü değiştirmiştir.
İnsan eşinin annesinin eşinden kıskanır mı yahu.
Esiniz koridordaydı herhalde ama size karsı bi al g*tüm der gibi olmuş.Olay yeri inceleme anı gibi oldu kusura bakma konu sahibi güldürdün beni sinirlerim bozuk da azannesinin götü bana dönüp kilotla gördüm