Kayınvalidemin eşimin yanında iç çamaşırıyla durması normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim ne alaka annesinden kıskanmak ne alaka ? Ben böyle bir cümle mi kurdum. Size göre de normal değilse benimde normal karşılamamam neden kıskanmak oluyor ?

Kahveden don kilota nasıl bağlandı konu onu da anlamadım.

Hep lavabodan çıkarken gördüm kelimesi nerde geçiyor ?

Senin konuşmalarından kiskandigin seziliyor.ve bu annenin donla durmasından daha iğrenç geliyor kulaga
Ne Allah aşkınıza kıskanmak nerden hangi cümlemden seziliyor ? Sorunun başında da okursanız böyle bir olay yaşadım bana göre normal değil size göre normal mi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum normal değil diye sordum … kıskanmak ne alaka :)

Ya bırakın Allah aşkına, konuştukça katıyorsunuz. Ben sizin zihniyetinizi ziyadesiyle anladım, kahve işin bahanesi.
Boşsunuz gerçekten. Şuraya 30 kişi yorum yazdı 25i hayır normal değil diyor ben bu olayı normal karşılamıyorum diye kıskanmak ne alaka zihniyet ne alaka ???

Kayınvalideniz üzerini değişirken anlık mı gördü eşiniz yoksa annesinin yanında rahatlıkla oturabiliyor mu o halde ? Konu başlığında yanında duruyor demişsiniz de

Tabiki normal değil . Kayınvalideniz biraz değişik bence . Bi insan evin içinde neden iç çamaşırı ile durur anlamak zor . Neden uyarmıyorsunuz ?

Birçok soru sorulmuş cevabı yok
Bütün gördüklerime cevap verdim aslında ama çoğu cevabım başını okumayan insanlar tarafından yanlış anlaşılıp başka yere çekilmiş. En basit örneği bir arkadaşla bu olaydan bağımsız kvmin nişanda yaşattıklarını anlatıyordum konuşmalarımız oldu bir arkadaş orda kahve olayını görmüş başını görmeden kahve kilot ne alaka diyor :) yani bir konu anca bu kadar saptırılabilirdi

Şuan dışarıda bunu giyen kadınlar doluyken ve onlara bir şey söyleyince özgürlüğümüzü savunuyorken annesinin yanında bu şekilde gördü diye başka anlamlar yüklemek bence sizin zihniyetinizin çirkinliği. Çünkü ozaman dışarıdaki herkese de bakıyor olmalı

E bu da bana göre uç mesela; eş yanında bile giyinememek-soyunamamak. Gereksiz bir kendine eziyet, zorlama hali.

Tamam sen haklısın, sorun bende. Kadın dikkat etmeli tamam da senin zihniyet nanay.
Kadın dikkat etmeli diyorsan aynı düşünüyoruz benimde tek sorum buydu dikkat etmemesi bana mı garip geliyor dedim soru bu.. başka da zihniyet yok sorum neden kilotla dolaşıyor amacı ne diye bir soru sorsaydım zihniyetim kötü olurdu bu sorduğum soruyu bu zihniyete çeken yorumlara söylemeniz lazım bunu

İnsanlar kendi yatak odalarında giyinir soyunurlar, yatak odasına girmemesi gerekenler giriyorsa bu girenin sorunudur, bu konuda da her zamanki gibi kabahatli anne değil eş.

Olay öyle bir noktaya gelmiş ki örtülü hanımlar soyunmaz ama açıklar soyunur’a dönmüş, insanları böyle yaftalamayın, bikiniliyim ama soyunurken kızım odama girmez, herkesin kültürü farklı, dolayısıyla herkesin ayıp anlayışı da farklıdır, insanlar farklı yetişmiş diye yakışıksız şeyler düşünmek hoş olmamış.

Karakteriyle, aile kültürüyle kendinize denk eşlerle evlenmeyince, eşe de söz geçiremeyince annelere yüklenmeyin bence.
Konuda çok nahoş ithamların yanısıra dini içerikte olduğundan yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…