- 11 Mart 2013
- 33.219
- 53.173
- 32
Bu kadar küçük bir çocuğa nasıl böyle teşhisler konuluyor ben anlayamadım gerçekten . Bu kadar sağlık sorunu olan yaşlı bir insana 15 aylık çocuk nasıl bırakılır onu da anlayamadım . Düzgün beslenmesi lazım temizliği eğitimi nasıl olacak ki ? Benim oğlum 14 aylık ve aşırı aktif ben kendi anneme bile şuan bırakamam kadın yorulur biter yani. Kendim bile akşam çocuk uyuyunca oh diyorum yorgunluktan . Kadın hem dükkana yemek yapacak hem çocuk bakacak asla olmaz . Çocuğu yatılı bırakacaksınız birde onun psikolojisi ne olacak ? Günde 12 saat çalışıp nasıl yemek temizlik yapacaksınız eşinizfe öyle çalışıyormuş . Asla olmaz yani bakıcı deseniz asgari ücretle çalışıp nasıl bakıcı tutulur ? Sigorta için çalışıyorum deseniz batsın o sigorta çocuk ortalarda rezil olacak .görümcemin bi sağlık sorunu vardı doktor haftada 2 gün yüzmeye git demiş . Annesi çocuğa bakmadı 2 saat bile çocuk zaten 2 yaşında filandı. Ki kadının hiç bir sağlık sorunu yok öyle bi kolestrol o kadar . Şuan ben oğlumu kimseye güvenemem mesela