Kayınvalideme kırgınım

Yoldan döndüğüm günü çok önemsemiyorum dün ün yanında ama hastayken o halde bana böyle yapması üzdü beni
Bunu gerektirecek bi ilişkimiz yoktu ya da ben öyle sanıyordum
aranızda bir musubet yoksa beki bilmediğin bir şey vardır. nedense ben kvalidenin köstek olduğu hissi uyanmadı. yani kadın kötü biri değil diye hissediyorum.

Beklenti mi bilmiyorum ama insanlık bu
Çok ekstra bişey beklemedim aslında nihayetinde torunu onunla ilgilense yeterdi bana yapmadı
Ama bana iyi oldu akıllandım :) tşk
Allah a havale ettim

senle aynı durumu yaşadım kendi annem yapmadı bir çorba. kv den beklenti içine hiiiç girme üzülürsün cnm

akşam eşim geldi sofrayı donattı ne varsa eşimde var yine :)

aranızda bir musubet yoksa beki bilmediğin bir şey vardır. nedense ben kvalidenin köstek olduğu hissi uyanmadı. yani kadın kötü biri değil diye hissediyorum.

Ya ben ona artık bişey diyemiyorum bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorum çok umursamaz
Kötü biri diyemem ama rahatına düşkün umursamaz ve düşüncesiz bu çok net

Ya ben ona artık bişey diyemiyorum bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorum çok umursamaz
Kötü biri diyemem ama rahatına düşkün umursamaz ve düşüncesiz bu çok net
bunlar kişilik özellikleri ve tek sana karşı değil herkese karşı öyle. herkes öyle kabul etmiştir, senin de başkaca bir çaren yok sanırım.

senle aynı durumu yaşadım kendi annem yapmadı bir çorba. kv den beklenti içine hiiiç girme üzülürsün cnm

akşam eşim geldi sofrayı donattı ne varsa eşimde var yine :)

Ailem bambaşkadır Allah eksik etmesin başımdan

Ya sanırım bu kadar üzülmem yani kadınla aramızda bi sıkıntı yoktu ve böyle şeylere önem veren bi kadın
Zaten bi sıkıntı olsa hemen eşime söyler çekinmez bilirim :)

aynen annem kötü niyeti yok ama rahat gezsin etsin . bişi olunca deseydin yapardım der

baklava olayına kafayı takman saçma olmuş, samimi görmüş canı çekmiş almıştır
bence annenden gördüğünü kaynanandan beklemekle büyük hata yaparsın öyle bişey yok
ama en azından çocuk için bi kap yemek yapıp geleymiş iyiymiş

ben de kaynananın kötü değil geniş ve rahat bir insan olduğunu düşündüm, huyu öyleyse değiştiremezsin
bence eğer karşılık bekleyeceksen sen de kaynana fedakarlık gösterme, iyilik yapıp denize atacaksan yap yani, karşılık bekleyeceksen değil, eğer karşılık beklersen hayal kırıklığı garanti

Kendisinde olmamış olsa haklısın diyebilirim
Kendisine aldığını bitirdikten sonra canı çekmişse vermeseymiş
Annem den beklediğimi beklemiyorum ama cidden çok kötüydüm ya yanımdaydı yani benim için de değil
Arayıp bana deseydi çocuğu alalım sende yat uzan eyw derdim tek olsam zaten aramam yani
Evet rahat vs.. Ama yeri geldiğinde aynısını ona yaptığımızda kıyameti koparıyor
Kendisine 1 saatlik yerden geldi katı yemek yaptık çorba yok diye gecenin 11 de kıyameti koparan bir kadın
Ama haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…