Kayınvalideme Hediye!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EandE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EandE

eღ♥e
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
99
4
26
İstanbul
Arkadaşlar Kayınvalidemin doğum günü için hediye almak istiyorum ama ne alacağıma dair bir şey gelmiyor aklıma. Bu arada nişanlıyım ve hoşlanacağı şeyleri de bilmiyorum.Sevineceği güzel bir hediye olmasını istiyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz??

bende yazin waffle makinesi almistim. bende nelerden hoslandigini bilmiyordum gerci hala cok bisey bilmiyorum ama o hediye degisik gelmisti hemen denemislerdi

bıraz basıt olur sankı canım guzel bır kahve fıncanı takımı yada cok pahalı olmayan kucuk ev aletı alsan dha ıyı olmaz mı karar senın tabı...

2 li kahve fincanlarından al , kocasıyla karşılıklı kahvelerini yudumlasınlar))

bıraz basıt olur sankı canım guzel bır kahve fıncanı takımı yada cok pahalı olmayan kucuk ev aletı alsan dha ıyı olmaz mı karar senın tabı...

Şahsına hediye almak istiyodum aslında ama şık bir fincan takımıda olabilir tabi. İlk hediyem olacak o yüzden biraz çekiniyrum ..

Benım kayınvalıdeme ılk hedıyem bır ara cıceklı cay bardagı tabagı takımları vardı renklı aynı desenden tepsısı olurdu ılk hedıyem onlardan olmustu :)

kaynanan kapalıysa şık bir eşarp güzel bir hediye olabilir.ben çok severim mesela

çok abartmayın.benim eltinin ögretmenler günü için kayınvalideye aldığı tek bir gül aklıma geldi; demet değil, buket değil tek bir gül.

bencede kapalıysa eşarp alabilirsiniz.şahsına aldığınız hediye daha iyi olur.

Merhaba
Kayınvaliden nasıl biri bilemiyorum tabi ama
Anne tarzı güzel bi bluz ve üzerine ona uygun tonlarda oyalı başörtülerden koy, hamarat gelin der sen örmediysen bile

ben tanışmaya gittiğimde kayınvalidemle çok güzel bir masa saati almıştım misafir odasında halen en baş köşededir :)

bence şal çok hoş bir hediye olurdu.
mutfak eşyası da olabilir.
bir bluz da olabilir
yumurta pişirme makinası olabilir çok pratik ve sevimli fiyatı da ucuz
tanımadığınız için biraz zor.

güzel şık bir bluz olabilir
çiçekleriseviyorsa güzel bir orkide alabilirsiniz yada
salonuna koyacağı şık bir çerçeve balki beraber olduğunuz bir fotoğrafı koyar:)

Bence hoş bir ev terliği şöyle şık olanlardan alabilirsin.Ceyo ya da polaris gibi

Başlığı okuyunca gülmem geldi :)) K.bakma arkadaşım seninle bir alakası yok.Eşimin ailesini 6 senedir tanırım.Her kim olursa olsun doğum günlerinde özel bişey olmasını tercih edenlerdenimdir.Her kvdemin doğum gününde eşimle özel bişey almak istedik yine.Eşimin istediklerine göre tam tersine ben özel ve anlamlı bişeylere gittim.Ve evde eksiği varsa ona yöneldim.Neysee doğum günü özel oldu kutlandı hediyeler verildi.Kvdemin dediği şey oh iyi ki doğum günü var yoksa eksikliklerimi kim tamamlıycak :) Gel görki benim doğum günümde 1 tane 5 Tl'lik iç çamaşırı almış.Çok şaşırdım hediyedir diye geçtim.Kvdem kendi kızlarına altınlarını yağdırmayı sever alır doğum günlerinde ama gel gör biz başka aileden geldiğimiz için kızı gibi olamıyoruz. :) Olsun sağlık olsun diyorum ne diyim.Kimse senin gibi düşünmüyor.

Ev aletlerinden alabilirsin.Hiç olmazsa evdeki eksikliğini tamamlarsın

bence şahsına hediye alman daha hoş olur
sade bir model seçersen çok sıkıntı olmaz
şık bir şal ya da fular , kullanıyorsa eşarp / baş örtüsü,
güzel bir bluz ya da hırka alabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…