• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme Hediye!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EandE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayakkabı
terlik
çanta
eşarp
hırka
pardesü

kaynanaya göre degişir gerçide:1: tercih senin

Kaktüs:1::1::1:
Şaka bir yana ben saksıda çiçek almıştım birkeresinde kayınvalideme çok sevmişti.Birde şal ideal.Açıkta olsa kapalıda olsa şalı tüm bayanlar kullanabiliyor.Yalnız şık ve kaliteli birşey olmalı.Piyasada 5tl'da 300tl'da şal var,küçümseyebilir.Malum kayınvalideleri memnun etmek zor:34:

ben kayinvalideme cicek siparis etmistim saksida orkide
kapisina gelmisti
hayatimda hic bu kadar mutlu olmadim demisti
simdiki aklim olsaydi neysee,....
bu fikir iyi düsün derim :)

kapalıysa güzel bi eşarba çok sevinir...
giyim kuşama önem veriyosa, ağır renklerde bi triko olabilir...
süsüne püsüne düşkünse, aksesuar olarak çanta alabilirsin...
ev eşyalarını seviyosa, anlamlı bi biblo tercih edebilirsin...
yemek yemeyi de yapmayı da seviyosa, mutfakla alakalı bi set alabilirsin...
çiçek beslemeyi seviyosa, güzel bi saksıda çiçek olabilir...
seçenek çok aslında, önemli olan hakkında az da olsa fikir sahibi olman...

dekorasyon esyasi alabilirsin risksiz de olur sal hafif kacmaz bence kalitesine bagli

Başlığı okuyunca gülmem geldi :)) K.bakma arkadaşım seninle bir alakası yok.Eşimin ailesini 6 senedir tanırım.Her kim olursa olsun doğum günlerinde özel bişey olmasını tercih edenlerdenimdir.Her kvdemin doğum gününde eşimle özel bişey almak istedik yine.Eşimin istediklerine göre tam tersine ben özel ve anlamlı bişeylere gittim.Ve evde eksiği varsa ona yöneldim.Neysee doğum günü özel oldu kutlandı hediyeler verildi.Kvdemin dediği şey oh iyi ki doğum günü var yoksa eksikliklerimi kim tamamlıycak :) Gel görki benim doğum günümde 1 tane 5 Tl'lik iç çamaşırı almış.Çok şaşırdım hediyedir diye geçtim.Kvdem kendi kızlarına altınlarını yağdırmayı sever alır doğum günlerinde ama gel gör biz başka aileden geldiğimiz için kızı gibi olamıyoruz. :) Olsun sağlık olsun diyorum ne diyim.Kimse senin gibi düşünmüyor.

Ev aletlerinden alabilirsin.Hiç olmazsa evdeki eksikliğini tamamlarsın

İyi geçinmeye çalışıyorum ben. Yolun başındayız ve nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum. Değer verdiğim kişilerden değer görmek de en büyük hakkım. Onlarda saolsunlar yinede hiç tarzım olmayan şeylere karar verselerde düşünmelei yeter diyip iyi niyetli olmaya çalşıyorum .. :))

Şal derken montunun üstüne geçirebileceği birşey düşünmüştüm. eşarp takmıyo genelde oyalı tülbent takıyor. O da basit kaçar dedim.

Son ana bıraktığım için pek bişey bulamadım kafama göre. Bende işlemeli fincan takımı aldım. Beğendiğini söledi. O kadar beğendiki kullanmıcam dedi :))

İyi geçinmeye çalışıyorum ben. Yolun başındayız ve nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum. Değer verdiğim kişilerden değer görmek de en büyük hakkım. Onlarda saolsunlar yinede hiç tarzım olmayan şeylere karar verselerde düşünmelei yeter diyip iyi niyetli olmaya çalşıyorum .. :))

Ne guzel umarim gonlunce olur hersey

Benim ailemdede onemlidir hediye ozel gun vs

Bende taa nisanliyken kullanacagi hediyeler alirdim kvalidye pahalisindan

Yillardir evliyim

Bana aldiklari plastik tabak banyoda sabun koyarsin demis, iki kucuk mumluk 1milyoncu acilmis oraya

o kadar

Yillardir bende almiyorum artik oh hafifledim ne uzulurdum oysaki onun bu tavrina

Tabiki iyi geçinmeye çalışcan ama olmuyor canım yada benim kısmetim böyle oldu.Eşimin ailesini 6 yıldır tanırım her zaman hep iyi düşünceyle yaklaştım.Ters bişey görsemde hep iyi yorumladım geçer bunlar dedim.Ama insan üzülüyor.Verdiğin değeri emin ol alamıyosun.Ne kadar çok değer versen o kadar başının üstüne çıkıyorlar :) Ne oluyor eşinin ailesi diye yine güleryüzlü oluyosun Sen sen ol yine aradaki mesafeni koru..Saygını sevgini göster ama fazla değer fazla samimiyet göz çıkarır.. Gün gelir dediklerime hak verirsin.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu kaçırmasın

Son düzenleme:
Tabiki iyi geçinmeye çalışcan ama olmuyor canım yada benim kısmetim böyle oldu.Eşimin ailesini 6 yıldır tanırım her zaman hep iyi düşünceyle yaklaştım.Ters bişey görsemde hep iyi yorumladım geçer bunlar dedim.Ama insan üzülüyor.Verdiğin değeri emin ol alamıyosun.Ne kadar çok değer versen o kadar başının üstüne çıkıyorlar :) Sen sen ol yine aradaki mesafeni koru..Gün gelir dediklerime hak verirsin.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu kaçırmasın

kesinlikle mesafeni koru.hiç bir şeyi abartma.isterken de sadece Allahtan iste ve onların seni sevmesini de Allahtan iste.

Güzel bir şal,başörtüsü takıyorsa eşarp alabılırsınız,evinde dekorasyonu seviyorsa güzel bir aksesuar olabilir,şık bir ev terliği alabilirsiniz.Aslında zevklerını,sevdiklerini bilemesenizde az çok yaşam tarzı nasılsa ona göre hareket edebilirsiniz..
Ben vakko esarp almıstım nişanlıyken,evlerine gittiğimde banyoda gördüğüm ise şuydu;kayınvalıdem gunlerce günlük evde kullandığı tülbentleriyle suda bekletip makine de yıkamıştı:9:
oy
saki ipekti..Yani demek istediğim siz özenipte şık,kaliteli birşey alsanızda karşınızdaki kişi bunu anlamıyorsa boşuna bir hediye oluyor:))
Birde kayınbabama deri iş çantası almıştım babalar gününde,yine nişanlıyım ve o çantayı hiç kullanmadı biryere kaldırmış ama kendi bile bulamıyor ya da birisine verdi söylemiyor..
O yüzden de evlendikten sonra hiç birşey almadım zaten görüşmüyorum da,görüşsem de heralde basit bir şey alırdım almak olsun diye..

Arkadaşlar Kayınvalidemin doğum günü için hediye almak istiyorum ama ne alacağıma dair bir şey gelmiyor aklıma. Bu arada nişanlıyım ve hoşlanacağı şeyleri de bilmiyorum.Sevineceği güzel bir hediye olmasını istiyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz??

bence nişanlına sor annen neler hoşlanır diye

Ne guzel umarim gonlunce olur hersey

Benim ailemdede onemlidir hediye ozel gun vs

Bende taa nisanliyken kullanacagi hediyeler alirdim kvalidye pahalisindan

Yillardir evliyim

Bana aldiklari plastik tabak banyoda sabun koyarsin demis, iki kucuk mumluk 1milyoncu acilmis oraya

o kadar

Yillardir bende almiyorum artik oh hafifledim ne uzulurdum oysaki onun bu tavrina

Yaşadıklarımıza göre yön veriyoruz hayatımıza. İlk baştaki adımlara önem veriyorum ben. O yüzden ona göre davranmaya çalışıyorum. Nasip olursa onlarda ailem olacak benim. Burada, çevremde çok farklı yaşanmış olaylar var ön yargılı olmak istemiyorum bende. Herkes yaptığının karşılığını alır diye düşünüyorum.(iyi veya kötü anlamında)

Birşeyleri beklentisiz yaparsan daha mutlu oluruz. Olumsuzluk olduğunda çok fazla üzülmeyiz :)

Tabiki iyi geçinmeye çalışcan ama olmuyor canım yada benim kısmetim böyle oldu.Eşimin ailesini 6 yıldır tanırım her zaman hep iyi düşünceyle yaklaştım.Ters bişey görsemde hep iyi yorumladım geçer bunlar dedim.Ama insan üzülüyor.Verdiğin değeri emin ol alamıyosun.Ne kadar çok değer versen o kadar başının üstüne çıkıyorlar :) Ne oluyor eşinin ailesi diye yine güleryüzlü oluyosun Sen sen ol yine aradaki mesafeni koru..Saygını sevgini göster ama fazla değer fazla samimiyet göz çıkarır.. Gün gelir dediklerime hak verirsin.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu kaçırmasın

Mesafeliyim şuan. Sanırım üstüme o yüzden düşüyorlar. Sıcak kanlıyımdır. Bana güler yüz gösteren insanlara karşı erir biterim. Burnu havada insanlara karşı da uzağımdır. Kayınvalidem ilk baş bana soğuk gelmişti. İstemiyolar gibi hissediyodum şimdi alıştık ama hala içimde burukluk var. Sürekli gidip gelmemi istiyorlar, gelinlik yapmamı istiyolar anlıyorum. Ben ailem olmadan gitmiyorum. Nişanlım,tam kaynanalık yapıcak biri annem diyor. o yüzden de temkinliyim biraz :)

Güzel bir şal,başörtüsü takıyorsa eşarp alabılırsınız,evinde dekorasyonu seviyorsa güzel bir aksesuar olabilir,şık bir ev terliği alabilirsiniz.Aslında zevklerını,sevdiklerini bilemesenizde az çok yaşam tarzı nasılsa ona göre hareket edebilirsiniz..
Ben vakko esarp almıstım nişanlıyken,evlerine gittiğimde banyoda gördüğüm ise şuydu;kayınvalıdem gunlerce günlük evde kullandığı tülbentleriyle suda bekletip makine de yıkamıştı:9:
oy
saki ipekti..Yani demek istediğim siz özenipte şık,kaliteli birşey alsanızda karşınızdaki kişi bunu anlamıyorsa boşuna bir hediye oluyor:))
Birde kayınbabama deri iş çantası almıştım babalar gününde,yine nişanlıyım ve o çantayı hiç kullanmadı biryere kaldırmış ama kendi bile bulamıyor ya da birisine verdi söylemiyor..
O yüzden de evlendikten sonra hiç birşey almadım zaten görüşmüyorum da,görüşsem de heralde basit bir şey alırdım almak olsun diye..

Hediye alırken karşımdakinin işine yaramasına dikkat ediyorum. İşine yaramıyorsa ya kullanmıyorlar ya da bi kenara atıyorlar. Aldığınız şeye değer verilmediğini görüncede hevesiniz kırılıyor almak istemiyosunuz bir daha. Sizinde başınıza böyle bir olay gelmiş. Anlayabiliyorum sizi.

Teşekkürler..
Ben hediyemi aldım. Evinde misafirleri veya ailesi için kullanabileceği şık, klasik bir fincan takımı..

Son düzenleme:
fincan takımı al yada gecelik güzel kokuyu seviyorsa koku paketi hediye al, oda olmuyorsa kahve yapan beko al şu türk kahvesi gerçekten kolaylık , ocak başında beklemesi gerekmez

Back