- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlığı okuyunca gülmem geldi :)) K.bakma arkadaşım seninle bir alakası yok.Eşimin ailesini 6 senedir tanırım.Her kim olursa olsun doğum günlerinde özel bişey olmasını tercih edenlerdenimdir.Her kvdemin doğum gününde eşimle özel bişey almak istedik yine.Eşimin istediklerine göre tam tersine ben özel ve anlamlı bişeylere gittim.Ve evde eksiği varsa ona yöneldim.Neysee doğum günü özel oldu kutlandı hediyeler verildi.Kvdemin dediği şey oh iyi ki doğum günü var yoksa eksikliklerimi kim tamamlıycak :) Gel görki benim doğum günümde 1 tane 5 Tl'lik iç çamaşırı almış.Çok şaşırdım hediyedir diye geçtim.Kvdem kendi kızlarına altınlarını yağdırmayı sever alır doğum günlerinde ama gel gör biz başka aileden geldiğimiz için kızı gibi olamıyoruz. :) Olsun sağlık olsun diyorum ne diyim.Kimse senin gibi düşünmüyor.
Ev aletlerinden alabilirsin.Hiç olmazsa evdeki eksikliğini tamamlarsın
İyi geçinmeye çalışıyorum ben. Yolun başındayız ve nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum. Değer verdiğim kişilerden değer görmek de en büyük hakkım. Onlarda saolsunlar yinede hiç tarzım olmayan şeylere karar verselerde düşünmelei yeter diyip iyi niyetli olmaya çalşıyorum .. :))
İyi geçinmeye çalışıyorum ben. Yolun başındayız ve nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum. Değer verdiğim kişilerden değer görmek de en büyük hakkım. Onlarda saolsunlar yinede hiç tarzım olmayan şeylere karar verselerde düşünmelei yeter diyip iyi niyetli olmaya çalşıyorum .. :))
Tabiki iyi geçinmeye çalışcan ama olmuyor canım yada benim kısmetim böyle oldu.Eşimin ailesini 6 yıldır tanırım her zaman hep iyi düşünceyle yaklaştım.Ters bişey görsemde hep iyi yorumladım geçer bunlar dedim.Ama insan üzülüyor.Verdiğin değeri emin ol alamıyosun.Ne kadar çok değer versen o kadar başının üstüne çıkıyorlar :) Sen sen ol yine aradaki mesafeni koru..Gün gelir dediklerime hak verirsin.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu kaçırmasın
kesinlikle mesafeni koru.hiç bir şeyi abartma.isterken de sadece Allahtan iste ve onların seni sevmesini de Allahtan iste.
Sebatiye ne olacak bizim şu halimizzzz :)))
Arkadaşlar Kayınvalidemin doğum günü için hediye almak istiyorum ama ne alacağıma dair bir şey gelmiyor aklıma. Bu arada nişanlıyım ve hoşlanacağı şeyleri de bilmiyorum.Sevineceği güzel bir hediye olmasını istiyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz??
Ne guzel umarim gonlunce olur hersey
Benim ailemdede onemlidir hediye ozel gun vs
Bende taa nisanliyken kullanacagi hediyeler alirdim kvalidye pahalisindan
Yillardir evliyim
Bana aldiklari plastik tabak banyoda sabun koyarsin demis, iki kucuk mumluk 1milyoncu acilmis oraya
o kadar
Yillardir bende almiyorum artik oh hafifledim ne uzulurdum oysaki onun bu tavrina
Tabiki iyi geçinmeye çalışcan ama olmuyor canım yada benim kısmetim böyle oldu.Eşimin ailesini 6 yıldır tanırım her zaman hep iyi düşünceyle yaklaştım.Ters bişey görsemde hep iyi yorumladım geçer bunlar dedim.Ama insan üzülüyor.Verdiğin değeri emin ol alamıyosun.Ne kadar çok değer versen o kadar başının üstüne çıkıyorlar :) Ne oluyor eşinin ailesi diye yine güleryüzlü oluyosun Sen sen ol yine aradaki mesafeni koru..Saygını sevgini göster ama fazla değer fazla samimiyet göz çıkarır.. Gün gelir dediklerime hak verirsin.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu kaçırmasın
kesinlikle mesafeni koru.hiç bir şeyi abartma.isterken de sadece Allahtan iste ve onların seni sevmesini de Allahtan iste.
Güzel bir şal,başörtüsü takıyorsa eşarp alabılırsınız,evinde dekorasyonu seviyorsa güzel bir aksesuar olabilir,şık bir ev terliği alabilirsiniz.Aslında zevklerını,sevdiklerini bilemesenizde az çok yaşam tarzı nasılsa ona göre hareket edebilirsiniz..
Ben vakko esarp almıstım nişanlıyken,evlerine gittiğimde banyoda gördüğüm ise şuydu;kayınvalıdem gunlerce günlük evde kullandığı tülbentleriyle suda bekletip makine de yıkamıştı
oysaki ipekti..Yani demek istediğim siz özenipte şık,kaliteli birşey alsanızda karşınızdaki kişi bunu anlamıyorsa boşuna bir hediye oluyor:))
Birde kayınbabama deri iş çantası almıştım babalar gününde,yine nişanlıyım ve o çantayı hiç kullanmadı biryere kaldırmış ama kendi bile bulamıyor ya da birisine verdi söylemiyor..
O yüzden de evlendikten sonra hiç birşey almadım zaten görüşmüyorum da,görüşsem de heralde basit bir şey alırdım almak olsun diye..