- 30 Nisan 2023
- 1.568
- 1.636
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
aldım aldım kurtuldular1 ehliyet için 3 ay çökmüşsünüz evlerine kaynanan el üstünde tutmuş hala mıymıy 23 yaşında genç çocuk seni defalarca direksiyon sınavına götürmüş ki götürmek zorunda değil yine iyi dayanmışlar yine mıy mıy şikayet
Umarım ehliyet aldınız da kurtuldular sizden
Bende buna benzer yazdım ağır mı oldu diye ama hakettiğini yazmışsınız mesajınızı yeni gördümRezil bir insansiniz. Cidden bir de bunca şey uzerine alinmaya hakkiniz oldugunu dusunmeniz korkunc bi kafa gercekten. Milletin evine yayilip kendinize kaynanayi hizmetci etmissiniz. Evdeki 23 yasindaki oglanin rahatini bozdugunuz yetmiyor şoförlük yaptirmissiniz kendinize. Sizi evden kovmadiklarina sukredin ya Kocaniz da siz mi manipule ediyorsunuz yoksa hanim buldumcuğu hayirsiz evlat mi bilmiyorum ama o da haddini aşmış
Yorumlar doğru canım, bende yukarıda yorum yazdım, seni kırmadan. Tekaslında hayatımın her dönemi alıngan bi insandım. ve insanlarla ilişkilerim de çok iyi değil dürüst olayım. tek cocugum şımarık da büyüdüm. sadece evlenince ve annem gidince , aslında farkındayım çok şanslıyım iyi bir aileye düştüm. sadece bilmiyorum belki de yorumlar dogrudur hayatın kendi çevremde döndüğünü düşünüyorum. böyle büyüdüm çünkü.
hanımlar ben en azından alıngan mıy mıyım, sizlerse tanımadıgınız insanlara saygısızlık etmeye hazır mutsuz tiplersiniz sanırım , yahu mesajda yazdıklarım yasadıklarıma yabancısınız nedir bu nefret .cidden hayatta neye sinirlisiniz de benden cıkarıyorsunuzBende buna benzer yazdım ağır mı oldu diye ama hakettiğini yazmışsınız mesajınızı yeni gördüm
yorumunuz için teşekkür ederim. dikkate alıcam. kırmadıgınız için de sag olasınızYorumlar doğru canım, bende yukarıda yorum yazdım, seni kırmadan. Tek
çocuk ve şımarık büyümüşsün. Kendinde farkına varmışsın. Çok şanslısın kıymetini, değerini bil. Sana değer veren insanlara sende değer ver. Ufak şeylere kırılıp surat asma .
Empati yoksunuz sizde farkında olun diye 23 yaşında çocuğa üzüldüm hem evde düzeni bozulmuş hem defalarca yengesini arabayla direksiyon kursuna götürmek zorunda hem de surat astı diye özür bekleniyorhanımlar ben en azından alıngan mıy mıyım, sizlerse tanımadıgınız insanlara saygısızlık etmeye hazır mutsuz tiplersiniz sanırım , yahu mesajda yazdıklarım yasadıklarıma yabancısınız nedir bu nefret .cidden hayatta neye sinirlisiniz de benden cıkarıyorsunuz
Ben de kırıcı tek kelime yazmadım bana neden teşekkür etmiyorsunuz ?yorumunuz için teşekkür ederim. dikkate alıcam. kırmadıgınız için de sag olasınız
nerden biliyorsun şu an benim cidden cocugu rahatsız etmişim diyip kendi içimde üzülmediğimi ? yani neden rezilsin falan diyosunuz ki. rezillik yapmadım ki. belki hatam her seye kendi tarafımdan bakmaktı. ve oraya giderken annesini kaybetmiş , eşi uzakta, nerdeyse kimsesi olmayan biri gibi gittim. acı çekiyordum. ve ben o evin gerçek cocugu değilim, biri bana sert cıkınca alınabilirim yani. ha bunu abartmamam lazımdı. kendimi eleştirip insanların duzenini bozdum demem lazımdı. hata bendeydi de tamam. ama siz niye bana hemen bu kadar sert cıkıyosunuz hanımefendi. ne bu sert tavır ? gören de size hata yaptım sanırEmpati yoksunuz sizde farkında olun diye 23 yaşında çocuğa üzüldüm hem evde düzeni bozulmuş hem defalarca yengesini arabayla direksiyon kursuna götürmek zorunda hem de surat astı diye özür bekleniyor
filtre gayfeyse bağa da vir ben tişşikkir ederimBen de kırıcı tek kelime yazmadım bana neden teşekkür etmiyorsunuz ?
Hem insanlardan fikir isteyip hem yorum begenmiyosun amacınız tam olarak nedir siteden konunun için nasıl bişey bekliyorsunuz söyleyin ona göre bişey yapalım işinize bakın boşa zaman kaybettirmeyin bizene yaptım da sinrinizi bozdum hayırdır ?
valla o kadar cok yorum geldi ki ,kim iyi kim kötü yazdı takip edemedim. ama sonuç olarak bana saygısızlık yapmadan beni eleştirdiyseniz ve kendinizce tavsiye verdiyseniz size de teşekkür ederim :) hatta saygısızlık etmeyen herkese teşekkürler. bazen başka insanlar ayna oluyor. acı da olsa duymak istedim yaniBen de kırıcı tek kelime yazmadım bana neden teşekkür etmiyorsunuz ?
yorumları okursanız saygısını bozmayan herkese teşekkür ettim. eşime hakaret edenden tutun bana ağır şeyler yazanlar oldu. neden bunlara teşekkür edeyim ? iyi misiniz, zaten en üstte beni eleştirin yazan benimHem insanlardan fikir isteyip hem yorum begenmiyosun amacınız tam olarak nedir siteden konunun için nasıl bişey bekliyorsunuz söyleyin ona göre bişey yapalım işinize bakın boşa zaman kaybettirmeyin bize
Bize bunları anlatmadınız ama bugün hala olayı uzatıp aileyi linçlememizi isteyen sizsiniznerden biliyorsun şu an benim cidden cocugu rahatsız etmişim diyip kendi içimde üzülmediğimi ? yani neden rezilsin falan diyosunuz ki. rezillik yapmadım ki. belki hatam her seye kendi tarafımdan bakmaktı. ve oraya giderken annesini kaybetmiş , eşi uzakta, nerdeyse kimsesi olmayan biri gibi gittim. acı çekiyordum. ve ben o evin gerçek cocugu değilim, biri bana sert cıkınca alınabilirim yani. ha bunu abartmamam lazımdı. kendimi eleştirip insanların duzenini bozdum demem lazımdı. hata bendeydi de tamam. ama siz niye bana hemen bu kadar sert cıkıyosunuz hanımefendi. ne bu sert tavır ? gören de size hata yaptım sanır
Yarın gel küçük Emrah olarak işe başla bu yazıdan o hisler bana geçti vah vah çok muhtaç haldeymişsiniz kimse size acımamış üzüldüm gözyaşım pıtoraya giderken annesini kaybetmiş , eşi uzakta, nerdeyse kimsesi olmayan biri gibi gittim. acı çekiyordum. ve ben o evin gerçek cocugu değilim, biri bana sert cıkınca alınabilirim yani.
Yine kendini onemsedi küçük Emrahhanımlar ben en azından alıngan mıy mıyım, sizlerse tanımadıgınız insanlara saygısızlık etmeye hazır mutsuz tiplersiniz sanırım , yahu mesajda yazdıklarım yasadıklarıma yabancısınız nedir bu nefret .cidden hayatta neye sinirlisiniz de benden cıkarıyorsunuz
Ay ne üzülmesi? Asıl o üzülüp özür dilemeli sizden. Bir gün de uykusunu almayıversin, biricik yengesinden önemli mi?nerden biliyorsun şu an benim cidden cocugu rahatsız etmişim diyip kendi içimde üzülmediğimi ?
Okuyup yorum yaptıgın kısımda kimse size hakaret etmemişti siz konunuzda herşeyi abarttıgınız gibi bunu da abartmışsınız çevrenizde olanlara sabır diliyorumyorumları okursanız saygısını bozmayan herkese teşekkür ettim. eşime hakaret edenden tutun bana ağır şeyler yazanlar oldu. neden bunlara teşekkür edeyim ? iyi misiniz, zaten en üstte beni eleştirin yazan benim
Aaa beni kıskanmayın. Şaka bi yana insanları kırmadanda yorum yapabiliriz. Nasıl olsa anonimim diye sert , kirici , yargilayici yorum yazmıyorum.Ben de kırıcı tek kelime yazmadım bana neden teşekkür etmiyorsunuz ?
İyi de bu olay döndükten sonra gecelerce düşünecek,tekrar tekrar kafada kuracak, buraya konu açacak bir olay değil ki. Allah dert vermesin yani, yaşanmış bitmiş basit bir mesele.kendimde de kusur görüyorum zaten. içimde bazı şeyleri çözmem lazım farkındayım. kimsenin evine gitmem yüzünü görmem demedim. alınmış hissettiğim için öyle hissettim. zaten yukarda da eleştirin dedim. saygısızlık yapanlar dışında her eleştiriyi de inanın hepsini değerlendiriyorum ben
Bu tam olarak piremses tohumu olmak. Biri bana böyle davransın vallahi son görüşü olur. Saygılı cocukmus, sana ses etmemiş.bir gün de uykusuz kal ne olacak ki dedim.